Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gassgrill som kan gå på naturgass?

Hei! Jeg har et gassuttak på terassen min og har lyst på en gassgrill. De fleste gassgriller går på propan ifra en propanflaske. Men jeg trenger en grill som kan gå på naturgass! Jeg lurer på om noen vet om noen gassgriller til salgs som går på naturgass (ikke propan). Den eneste jeg har funnet til nå er denne: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=34556558&searchQuery=weber+naturgass, men den synes jeg var for dyr. Hadde tenkt meg mer i prisklassen 4-5000kr. Har også hørt at det er noen modeller som kan konverteres ifra propan til naturgass med å bytte brennere/regulator. Har prøvd å google meg frem til svar, men har satt meg selv litt fast. Er det noen her som kan hjelpe meg?

På forhånd takk!

1
15 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Speciale

Er det noen her som kan hjelpe meg?

Tja, jeg ville helt klart å kontaktet http://www.gasservice.no/ De er en av forhandlerne i Norge med størst kunnskap, og jeg vet at de har hatt Weber E-310 Naturgass tidligere. Ett annet alternativ er å kontakte Jernia, som er en aktør som også selger griller på ett høyt nivå. https://jernia.zendesk.com/home alternativt via telefon på Sentralbord tlf: +47 46 40 70 00.

Men, jeg tror uansett du skal slite med å få naturgassgriller ned i ditt ønskede prisleie. De rimelige grillene er rimeligere, fordi de produseres og selges i stort kvanta, med lav avanse.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...