Hus, Hage og Oppussing

Heimdal

Kattepine

Vi har sittegruppe ute på verandaen under markise. Koselig plass. Er imidlertid plaget av katter som kommer og legger av seg hår og annen dritt i sofaer og stoler.

Er det noen som har et brukbart middel for å holde kattene på avstand og som har prøvt dette selv med vellykket resultat?

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det noen som har et brukbart middel for å holde kattene på avstand og som har prøvt dette selv med vellykket resultat?

Jeg har både hagle og luftgevær.

Men det funker greit å skremme dem også. Kom deg på skuddhold tre fire ganger med ei spruteflaske. Samtidig som du spruter brøler du alt du kan.

Slik har jeg blitt kvitt både katter og naboer. Naboene kikker rart på meg og rister på hodet, mens kattene velger vekk vår hage.

1
Heimdal [sitat…] Hagle og luftgevær finnes også her på bruket, men kvier meg lissom for å bruke disse remediene. Mener du alvorlig med sprut og skriking? I så tilfelle hva har du på sprutf...

Mener du alvorlig med sprut og skriking? I så tilfelle hva har du på sprutflaska??

Jeg her brukt vann. Og seriøst.........vannsprut og skrik funker.

Hagle og luftgevær bruker jeg selvfølgelig ikke. Jeg har også bikkje, men den har de null respekt for.

1

Eventuelt ta inn puter når dere ikke bruker dem.. Men ja, sprayflaske med vann er særdeles effektivt. Og noe jeg som katteeier støtter 100%. Rottegift og skytevåpen derimot...

1
legalize_it Katter liker ikke lukten av sitrusfrukter. Tørket appelsinskall eller så i nærheten kan fungere

Jeg har hørt det samme om hunder, men det hjalp ikke.

Når det gjelder katter så har jeg prøvd et par ulike midler mot det fra butikkene, men uten at det ser ut til å ha noen effekt. Var en tid gnaske mye driting her fra både katter og hunder. Men det er ulikt fra katt til katt hvor de gjør fra seg.

Når det gjelder hunder så er det den som er i andre enden av båndet man må sette inn tiltak mot. De må tro at de blir sett, da er det færre som tør å legge igjen dritt i hagen. Når det gjelder hunder som er på tur alene så skjer det ikke så ofte, men en gang jeg kom hjem var det en hund på plenen min, så jeg kjørte etter den inn på plenen med bilen og når den løftet beinet for å grise til plenen min så skjønte den plutselig at jeg var rett bak da jeg tutet, da kom beinet raskt ned igjen så den kunne springe sin vei. Ganske effektivt.

1

Beste trikset mot katter er å skaffe katt selv. Middler fungerer en stund, sprute vann likeså. Men katter vil komme tilbake. Så lenge de ikke lager stor skade ville jeg latt være å gjort mye. De vil flytte seg når du kommer uansett.

1
Link-86 Hva slags dritt? Ok noen katter røyter, men i det store og det hele kan man ikke si at en katt drar med seg mye dritt.

Dritt er det brune som kommer ut bakerst på katten, under halen.

Dette hadde en lei tendens til å tyte ut av katten når den satt ved husveggen min, og en vinter hadde det samlet seg opp så mye at det ble 26 hundebæsjposer med kattebæsj på rekke og rad langs veggen når jeg hadde fått alt opp i poser og kunne gå og hente en bærepose fordi det er vrient å bære så mange poser på en gang.

Selv har jeg ingen planer om å skaffe meg katt, da blir det jo bare mer å rydde opp. Og nå er det ikke noe problem med naboens nye katt, den driter tydeligvis et annet sted enn på min eiendom.

1
SUV_4WD Dritt er det brune som kommer ut bakerst på katten, under halen. Dette hadde en lei tendens til å tyte ut av katten når den satt ved husveggen min, og en vinter hadde det samlet se...

kattebæsj på rekke og rad

Uff det var trist lesning. Tydelig en katteeier som ikke tar ansvar og har kasse innendørs.

Eneste som slår meg er at katter liker f.eks blomsterbed pga jord. Det er den perfekte dass-instinktvis. Er kjedelig å fylle det med stein også. Knaskje noen på dyreforumet har noe smarte råd.

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar

Oppsigelse

Har fått oppsigelse på leieforholdet etter husleielovene §9-5/6 at boligen skal bygges om, men så får jeg høre at så fort jeg har flyttet skal noen andre inn. Altså ingen ombygging. Jeg har fått meg e...
1
0 svar
Laster...