Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen tips til hytte på øslandet. Helst i nærheten av der jeg bor (Nedre-Eiker).

Minimum 2 soverom og 4 sengeplasser. Må ikke være bilvei helt frem til hytten. Strøm.

Aller helst vil vi ha ett eller annet servicetilbud i nærheten. Dvs. en eller annen kafe/høyfjellshotell eller slikt som man kan gå bort til på kvelden (maks 10 min.).

Prisklasse 1-1.5 millioner.

Blefjell og Norefjell som to typiske steder som kan være aktuelle.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

debattanten123

Hvis budsjettet ditt er på 1-1,5 mill. må du nok belage deg på å kjøpe i såkalte "utkantstrøk". Det er dyrt på stedene du kunne ønske deg hytte, spesielt på Norefjell.

men du finner deg sikkert noe du liker;)

lykke til

1

TrudeX

Du finner vel de fleste hyttene som er til salgs, på Finn. Jeg kjenner ikke markedene på Blefjell og Norefjell, men generelt er vel hyttemarkedet såpass labert nå, at det kan lønne seg å kjøpe. I alle fall under forutsetning av at man ikke må låne hele beløpet.

Ellers er det min oppfatning at det kan være smart å legge litt mer penger i kjøpet for å få bedre standard. For eksempel gjør oppvaskmaskin underverker for husfreden... God standard gjør også at hytta sannsynligvis vil bli brukt mer - det er jo veldig mange hytter som kun blir brukt et par-tre ganger i året. Og da er det en veldig dyr hytte.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...