Du kan splitte lekter på langs, slik at de er 8 cm. på det høyeste og går ned til null i ytterkant, og legge de oppå de som du allerede har montert..

2
lexuszix Takk, fargerik. Mener du å legge dem oppå trebjelkene parallelt? Og så legge lekter vinkelrett oppå dette igjen?

Ja. Lekter oppå vet jeg ikke, det kommer jo an på hva du skal ha av takfinish. Hva skal du ha? Takpapp? Takplater? Taksten kan du IKKE bruke, i hvertfall...

Har du f. eks. brukt 2" x 6" til bjelker, vil det nok være passende å bruke f. eks. 2" x 4" som du splitter, så blir det pent å se på og ikke noe svikt i taket dersom det kommer mye snø.

Bruk krittsnor for å merke, slik at du får en fin strek å sage etter.

Og bruk gode skruer når du fester dem sammen, ikke bruk spiker.

2
lexuszix Jeg skal ha taktro (osb-plater) på toppen, deretter Icopal Top Safe oppå dette. Oppå der igjen blir det terrassebord. Takk for hjelpa :)

Jeg skal ha taktro (osb-plater) på toppen, deretter Icopal Top Safe oppå dette. Oppå der igjen blir det terrassebord.

hehehe...skal du ha to etasjer, altså, med et terassegulv oppå taket? Den så jeg ikke for meg...men det virker jo uansett spenstig.

Håper det vanker et bilde eller to i tråden når prosjektet er ferdig!

1
fargerik [sitat…] hehehe...skal du ha to etasjer, altså, med et terassegulv oppå taket? Den så jeg ikke for meg...men det virker jo uansett spenstig. Håper det vanker et bilde eller to i tr...

hehehe...skal du ha to etasjer, altså, med et terassegulv oppå taket? Den så jeg ikke for meg...men det virker jo uansett spenstig.

Tja, spenstig... Det er nå en luftet flat takkonstruksjon med terrasse på toppen, og oppvarma rom under :) Ikke så veldig uvanlig, tror jeg.

1
Laster...