Nye VGD er lansert! Mer informasjon

La oss si at jeg får inn en del penger, og skal legge 1.8 av de i kjøp av leilighet.. Vil det da bli dyrere i formueskatt å cashe den rett ut, en det ville blitt om jeg tok opp lån på 1.8 og hadde de pengene stående på en låst konto som lånet trekkes av?

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

mf_6

Formueskatten ville blitt akkurat den samme i og med lånet og bankkontoen vil gå opp mot hverandre. Skattefuten bryr seg svært lite om en bankkonto er sperret eller ikke.

Totalt sett ville du tape på det.

2

franken34

Forsikringsselskapet kom nå med tilbud på 25% av det advokaten min har regnet fram til. Det kan de bare drite å dra med =P

1

franken34

Takk for hjelpen =) Blir vel å bare kjøpe uten lån da =)

1

franken34

Så det man sier da er at det er best sett økonomisk å ikke blande inn noe lån når man kan kjøpe uten lån? Var det min bestefar også mente uten å sette seg så dypt inn i det, så jeg tengte bare jeg fikk høre litt ellers også =)

1

mf_6

Du har en klok bestefar med sunn fornuft. All logikk tilsier at å låne penger for å sette disse i banken vil ikke lønne seg for andre enn banken. De vil jo tross alt tjene penger.

Javisst får du mindre skatt. Men det er fordi du taper penger.

2

InnocentBystander

Vil det da bli dyrere i formueskatt

Formusekstten er heilt neglisjerbar i forhold til andre utgifter. Lånerentene vil uansett bety mykje meire enn formueskatten. Eiendomsskatt får du også, uavhengig av om du har lånt pengane eller ikkje.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...