Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er på leilighetsjakt og liker hvor utrolig mye du kan få for pengen på østkanten av byen.

Har selv ingen erfaring med østkanten, og lurer på om det virkelig er så mye værre på Mortensrud enn feks. Bislett? Hører jo fulle folk bråke hver helg og trikken på Bislett..

Er det virkelig noe større fare for å bli slått ned, voldtatt eller plaget av gjenger/udugelige folk på Mortensrud enn det er nede ved Bislett? Ser jo at det er finere områder i flere såkalte østkant områder. Gjenspeiles kanskje i prisen på drømmeboligen min om det er bråkete område?

Har funnet drømmeleiligheten, den har alt og fantastisk utsikt! Men er usikker på beliggenheten..mest bekymret for når kjæresten min skal gå hjem alene på kvelden.

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Voxpopuli

Er ikke opptatt av å ha pub eller cafe i nærheten.

Multikulturelt er så klart bra, vil ikke bo på et sted hvor bare nordmenn bor og vil ikke bo et sted med bare utledninger.

At det skal være trygt og rolig er viktigst. Stoler ikke på mennesker utifra hvilket land eller hudfarge de har. Men har søkt opp de forskjellige stedene og ser at det feks. har vært mye bråk på Mortensrud. Men avisene liker jo skiller og legger kanskje ekstra på når det gjelder historier fra øst. Så var i utgangspunktet ute etter erfaring folk som faktisk har bodd på Mortensrud.

1

Voxpopuli

Ble ikke den leilligheten på Mortensrud. Har jobbet på Mortensrud et år, men dro aldri hjem sent på kvelden. Er det noen som har erfaring med bråk på kvelden i nærheten av Mortensrudtorget?

Er det noen som har kjøpt i ett av de nye trinnen på Mortensrudtorget prosjektet som kanskje har noen erfaringer fra området?

Jeg hva jeg er ute etter:

Ut av sentrum, garasje/p-plass, mulighet for kollektiv transport, terrasse med utsikt over grøntområder, gjennomgående/strøken 3-roms, rolig internområde.

Mye fine områder på Søndre Nordstrand, Nordstrand, Østensjø, Bjerke og Sagene.

1

Everenga

Er det noen som har erfaring med bråk på kvelden i nærheten av Mortensrudtorget?

Aldri hørt at det er noe mer bråk der enn noe annet sted i suburbia.

1

Everenga

Mortensrud er trygt som bare det så vidt jeg vet, men den t-bane turen fra sentrum er lang og det er et område stort sett befolket av barnefamilier så lite cafe og publiv.

1

AaronPresley

Bislett og Mortensrud kan vel ikke sammenlignes?

Bislett ligger i sentrum, med alle fordeler og ulemper det medfører: Gangavstand til det meste, men mye fyll og bråk.

Mortensrud ligger langt, langt utenfor sentrum - en drøy halvtime (?) med T-bane, mye multikultur, men hovedsaklig familier.

Du bør nok finne ut hva som er viktig for dere når dere skal bosette dere - vil du til sentrum eller drabantby, multikultur eller hovedsaklig hvitt, partysvensker eller storfamilie?

1

Minikongen

Er vel ikke noe verre der andre steder på østkanten, Bislett er nok verre mtp nærhet til sentrum og generelt mer folk og større potensiale for kjipe hendelser.

Du høres ikke ut som typenperson som noen gang kommer til å føle deg trygg på østkanten av Oslo og du har vel ikke råd til et "finere" strøk, hva med steder som Skillebekk (den mellom Vestli og Nittedal), Nittedal, Lørenskog, Lillestrøm, Skedsmokorset etc?

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...