Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er på leilighetsjakt og liker hvor utrolig mye du kan få for pengen på østkanten av byen.

Har selv ingen erfaring med østkanten, og lurer på om det virkelig er så mye værre på Mortensrud enn feks. Bislett? Hører jo fulle folk bråke hver helg og trikken på Bislett..

Er det virkelig noe større fare for å bli slått ned, voldtatt eller plaget av gjenger/udugelige folk på Mortensrud enn det er nede ved Bislett? Ser jo at det er finere områder i flere såkalte østkant områder. Gjenspeiles kanskje i prisen på drømmeboligen min om det er bråkete område?

Har funnet drømmeleiligheten, den har alt og fantastisk utsikt! Men er usikker på beliggenheten..mest bekymret for når kjæresten min skal gå hjem alene på kvelden.

1
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Minikongen

Er vel ikke noe verre der andre steder på østkanten, Bislett er nok verre mtp nærhet til sentrum og generelt mer folk og større potensiale for kjipe hendelser.

Du høres ikke ut som typenperson som noen gang kommer til å føle deg trygg på østkanten av Oslo og du har vel ikke råd til et "finere" strøk, hva med steder som Skillebekk (den mellom Vestli og Nittedal), Nittedal, Lørenskog, Lillestrøm, Skedsmokorset etc?

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...