Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er på leilighetsjakt og liker hvor utrolig mye du kan få for pengen på østkanten av byen.

Har selv ingen erfaring med østkanten, og lurer på om det virkelig er så mye værre på Mortensrud enn feks. Bislett? Hører jo fulle folk bråke hver helg og trikken på Bislett..

Er det virkelig noe større fare for å bli slått ned, voldtatt eller plaget av gjenger/udugelige folk på Mortensrud enn det er nede ved Bislett? Ser jo at det er finere områder i flere såkalte østkant områder. Gjenspeiles kanskje i prisen på drømmeboligen min om det er bråkete område?

Har funnet drømmeleiligheten, den har alt og fantastisk utsikt! Men er usikker på beliggenheten..mest bekymret for når kjæresten min skal gå hjem alene på kvelden.

1
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Voxpopuli

Ble ikke den leilligheten på Mortensrud. Har jobbet på Mortensrud et år, men dro aldri hjem sent på kvelden. Er det noen som har erfaring med bråk på kvelden i nærheten av Mortensrudtorget?

Er det noen som har kjøpt i ett av de nye trinnen på Mortensrudtorget prosjektet som kanskje har noen erfaringer fra området?

Jeg hva jeg er ute etter:

Ut av sentrum, garasje/p-plass, mulighet for kollektiv transport, terrasse med utsikt over grøntområder, gjennomgående/strøken 3-roms, rolig internområde.

Mye fine områder på Søndre Nordstrand, Nordstrand, Østensjø, Bjerke og Sagene.

1

Everenga

Er det noen som har erfaring med bråk på kvelden i nærheten av Mortensrudtorget?

Aldri hørt at det er noe mer bråk der enn noe annet sted i suburbia.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...