Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er på leilighetsjakt og liker hvor utrolig mye du kan få for pengen på østkanten av byen.

Har selv ingen erfaring med østkanten, og lurer på om det virkelig er så mye værre på Mortensrud enn feks. Bislett? Hører jo fulle folk bråke hver helg og trikken på Bislett..

Er det virkelig noe større fare for å bli slått ned, voldtatt eller plaget av gjenger/udugelige folk på Mortensrud enn det er nede ved Bislett? Ser jo at det er finere områder i flere såkalte østkant områder. Gjenspeiles kanskje i prisen på drømmeboligen min om det er bråkete område?

Har funnet drømmeleiligheten, den har alt og fantastisk utsikt! Men er usikker på beliggenheten..mest bekymret for når kjæresten min skal gå hjem alene på kvelden.

1
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Voxpopuli

Er ikke opptatt av å ha pub eller cafe i nærheten.

Multikulturelt er så klart bra, vil ikke bo på et sted hvor bare nordmenn bor og vil ikke bo et sted med bare utledninger.

At det skal være trygt og rolig er viktigst. Stoler ikke på mennesker utifra hvilket land eller hudfarge de har. Men har søkt opp de forskjellige stedene og ser at det feks. har vært mye bråk på Mortensrud. Men avisene liker jo skiller og legger kanskje ekstra på når det gjelder historier fra øst. Så var i utgangspunktet ute etter erfaring folk som faktisk har bodd på Mortensrud.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...