Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjøpte Oras Optima Kjøkkenkran for 1 år siden, nå lekker den fra munnstykket. Kranen kostet 5000 kr. Noe som vet om disse kranene har garanti? for på Oras står det garantien gjelder ikke for batterier i elektroniske kraner, under garantibegrensinger. http://www.oras.com/no/consumer/customerservice/guarantee/Pages/guarantee.aspx

Hva betyr det?

Det er denne jeg har; https://www.rorkjop.no/produkter/391-kjokkenkran

Oras Optima Kjøkkenkran

1
12 svar

12 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tor-82

Da er selve "innmaten" byttet. Det kom faktisk en fra Oras for å bytte, tok maks 5 min. Jeg selv kunne byttet, men de ga en ekstra service som jeg takket ja til. :) Det var ca 10 % som hadde en seriefeil, og det var kun første årene som hadde feil som nå er utbedret. Det er uansett 5 års garanti. Så nå er kranen som ny igjen, veldig fornøyd! PS! Sensoren(displayet)er også enkelt å bytte, dette tar maks 2-3 min. Jeg spurte om garanti på dette noe som også er 5 år.

2

fargerik

Sånt liker vi!

Det der bekrefter at mitt evinnelige mantra gjelder:

"Ikke kjøp jalla, velg kjent merke og seriøs leverandør"

1

A_Øivind

En garanti er en avtale mellom deg og selger og varer den avtalte perioden.

Forbrukerkjøpsloven gir deg imidlertid minst to års reklamasjonstid ved fabrikasjonsfeil, fem år dersom varen er ment å vare betydelig lenger enn to år.

Les mer her.

2

Torotto

for på Oras står det garantien gjelder ikke for batterier i elektroniske kraner, under garantibegrensinger. http://www.oras.com/no/consumer/customerservice/guarantee/Pages/guarantee.aspx

Hva betyr det?

Det betyr at hvis du hadde 3V kranen med 2 lithiums batterier, så gjelder ikke grantien for disse!

Her er vel de generelle

1

fargerik

Det betyr at hvis du hadde 3V kranen med 2 lithiums batterier, så gjelder ikke grantien for disse!

Jeg visste ikke at de har oppladbare batterier!

Det er et fremskritt fra forrige generasjon!!

1

Tor-82

.

1

fargerik

Stilig kran! Jeg hadde en tidligere modell berøringsfri Oras som gikk i søpla, men den her ser interessant ut til det nye kjøkkenet som er på gang her. Smart at den også er manuell!

Tror kanskje du må ta høyde for at batteriet kan trenge å skiftes etter et år. Kommer an på hvor mye den blir brukt.

Dog tror jeg ikke at et utladet batteri skal gjøre at krana lekker, dersom fotocella virker ellers.

Ta det opp med dem du har kjøpt den av, slik andre sier her.

Batteriet er rimelig dyrt, så ikke la deg lure til å kjøpe et nytt batteri dersom fotocella og displayet fremdeles virker, i så fall kan det likegodt være noe mekanisk. Garantien dekker mekanisk feil, men prakker de på deg et batteri må du betale. Og du får selvfølgelig ikke returnert et batteri som du har pakket opp og brukt.

Lær deg forøvrig likegodt å skifte batteri selv, slik at du slipper å bruke rørlegger til det. Penger spart. Men batteri bytter du altså ikke før den slutter å virke med fotocella.

Likte den krana, gitt!

1

Tor-82

Takk for det, er veldig fornøyd med kranen før feilen. Liker displayet og sensoren når barnet skal vaske fingrene :) Ellers er det veldig enkelt når du skal lage mat uten å være borti selve håndtaket.

1

fargerik

Kom tilbake med litt oppdatering når problemet er løst, da!

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...