Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei, sveis

Trenger ekspertenes råd til dette. Det har seg slik at i vår leilighet har vi fått ganske mange svarte linjer/merker på gipsveggene. Har prøvd å skure ganske lett med en fuktig svamp men det gir dessverre ikke særlig resultat. Gidder ikke pdd å male veggene.

Finnes det noen gode tips? Zalo, annet middel, viskelær osv osv...?

Takker på forhånd og i god VGD-ånd deles det ut tomler.

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

nostalgikern

Gidder ikke pdd å male veggene.

Tilhører den giddasløse generasjonen kanskje? Tenker på både den svenske og den norske "Sinnasnekkeren", for en lat generasjon disse ofte kommer til, (slutten av tjueåra til noenogførti som regel) det er liksom ikke måte på latskap.

Rareste tilfellene er elektrikere som eier hus der el-ledninger henger og slenger og med dårlige og farlige, løse kontakter osv. Ganske utrolig. En familie hadde synlig Glava i kjøkkentaket, husker ikke om det var plastduk under engang, tviler faktisk på det.

Men å ordne seg med tatoveringer tar de seg gjerne tid og råd til...

2

Kvernis

Vet ikke hva som er verst jeg - at jeg ikke gidder male veggene pdd eller at du faktisk gidder å ta deg tid til å skrive dette. Good riddance.

Kan ikke du forresten komme hjem til meg å male veggene, da? Slik at jeg får jobben gjort, og du får kjeftet litt på min late generasjon :-)

1

fargerik

Finnes det noen gode tips? Zalo, annet middel, viskelær osv osv...?

Denne!

Mirakelfiller.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...