Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Komfyr som har sluttet å fungere

Like etter nyttår slo komfyren (Siemens, modell ukjent, om det er relevant) min seg av når jeg laget mat. Jeg prøvde å slå av og på sikringen (det lyser grønt når sikringen er oppe) og trykke inn knappen på komfyrvakten (Innohome SGK/SGS300), noe som har fungert tidligere. Det fungerte ikke denne gangen. Komfyrvakten oppfører seg tilsynelatende normalt, jeg har vært i kontakt med leverandøren, byttet batteri, fulgt en oppskrift med å slå av og på sikring, og trykket inn knapp på komfyrvakt på gitte tidspunkter. Lyd og lys oppfører seg som den har gjort siden jeg fikk komfyrvakten, men fikk fortsatt ikke liv i komfyren.

Jeg tenkte da at det kunne være komfyren som er problemet. Den er relativt gammel (minst 10 år) og jeg tenkte at det uansett kunne være greit med en ny, så jeg gikk til innkjøp av en ny. Denne fikk jeg installert nå. Han som var her fra butikken jeg kjøpte den hos klarte heller ikke å få liv i den nye.

Har noen vært borti noe lignende? Jeg er litt tom for ideer for hva som kan være feil. Muligens noe med strømtilførsel fra uttak til apparat? Må jeg kontakte elektriker for å se om de klarer å finne ut noe?

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

PeakOfEternaILight

Sjekk om det står spenning i komfyrkontakta. Hvis ja, feil med komfyr, hvis nei, feil med komfyrvakt (ev. sikring, lite sannsynlig).

2

hillebillys

Siden han spør her, Så tenker jeg att han ikke har kompetanse til spenningsmåling av kontakten.

Og dermed bør følge fargerik sitt svar på om han trenger en elektriker..

1

fargerik

Svaret er alltid det samme fra min kant når folk som ikke vet noe om elektriske saker og ting skal få et råd. Ikke rør noen ting, bruk fagfolk.

1

Dr_Who

Du burde nok heller kjøpt ny konmfyrvakt.

1

fargerik

Må jeg kontakte elektriker for å se om de klarer å finne ut noe?

JA!!!!!!!

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...