Hus, Hage og Oppussing

Wigarth

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?

2
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det skal sannsynligvis være en grønngul ledning som jording. De andre må du teste, men det er enkelt. Går motoren feil vei så bytter du bare ompå to ledninger.

Ta en tur inn på et annet forum, feks diskusjon. der er det nok noen som har mer peiling.

1
keizersoze Det skal sannsynligvis være en grønngul ledning som jording. De andre må du teste, men det er enkelt. Går motoren feil vei så bytter du bare ompå to ledninger. Ta en tur inn på et...

På den tiden denne motoren ble produsert, var gul/grønn farge på jordkabel ikke standard. Grønn, rød og brun farge har ikke vært brukt, så svart er antakelig jord. Det er enkelt å måle seg fram til rett kabel, men litt omstendig å forklare her.

1

Lignende innlegg

Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Datahjelp Oslogg123 Siste svar

Duger denne?

Må kjøpe ny laptop da den gamle har passert 5 år og dermed tar kvelden når som helst. Brukes bare til surfing, men bruker å ha flere nettlesere og faner oppe samtidig. Kom over denne på Power. Noen er...
1
6 svar
Laster...