Hus, Hage og Oppussing

hbigz

Paprikaplante

Paprika må være noe av det enkleste å få til å vokse. Tok noen frø ut av en paprika, puttet dem i ei blomsterpotte med jord, passer på at det er passe fuktig - og nå, etter 5-6 uker, er plantene blitt 10-15 cm lange. Snart blir det paprika på dem.

1
30 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Det må prøves! Mmm..tror jeg skal så et par grønne, et par røde og et par gule frø!!

Kan bli lekkert! ♫♪ Ę | ® Ę ễ Ν ♫♪

1

Veksten har stagnert. Tror det er i mangel av sollys. Mørketiden er begynt i nord. Vil vekstlyspære hjelpe?

1
hbigz Kjøpte vekstlyspære i går. I natt har paprikaplanten badet i lys. Syns jeg såg antydning til trivsel i dag tidlig. Vel, følg med i dette spennende virkelighetsdramaet. Oppdateringe...

Hvor mye måtte du batel for lampa? Og...hehebegynner ikke paprikaen å bli litt dyr nå? Men den blir sikkert den beste paprikaen du noen gang har spist da! Skal prøve å så noen jeg også, når jeg kommer meg på plass i den nye leiligheten. Der er det så store vindusposter, at jeg nesten kan ha en hel grønsaks-hage!

1
Eireen Hvor mye måtte du batel for lampa? Og...hehebegynner ikke paprikaen å bli litt dyr nå? Men den blir sikkert den beste paprikaen du noen gang har spist da! Skal prøve å så noen jeg...

Lyspæra kostet bare kr.23,50, så jeg går trolig med overskudd etter 2-3 paprikaer. Vet ikke om dette er skattepliktig, eller...? Hjemmelaget er best, uansett.

Du får bare følge opp du også Eireen, med paprikarapporter når du starter opp din produksjon.

Vi får starte forening vi hobby-stuepaprika-produsenter?

1

Det går ikke særlig bra med paprikaen. Den henger med hodet og ser ut til å mistrives. Vekstlyspære såg ut til å være bare en midlertidig trøst. Hva gjør jeg nå? Hjelper det å synge til den? Kanskje den savner stell av kjærlige kvinnehender?

*SNUFS*SNUFS* :o(

1

Paprikaplanten er våknet til liv igjen. Det var helt tydelig at den savnet kvinneselskap. Så snart Lenity viste seg i huset, løftet den hodet. Kanskje planten er hankjønn? Hun gjorde i allefall underverker med den, bare ved å være til stede. Men i dag reiser hun, så da blir det interessant å se hva som skjer med planten.

1
hbigz Paprikaplanten er våknet til liv igjen. Det var helt tydelig at den savnet kvinneselskap. Så snart Lenity viste seg i huset, løftet den hodet. Kanskje planten er hankjønn? Hun gjor...

Dette er bedre enn "jeg er blitt pappa" tråden.

Haavard har alltid rett, nesten **Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.** In my opinion, we don't devote nearly enough scientific research to finding a cure for jerks**From now on, I'm not doing anything I don't want to do! The world owes me happiness, fulfillment and success.... I'm just here to cash in**The only skills I have the patience to learn are those that have no real application in life.**

1

Paprikaplantene strutter nå av livslyst og glede. Min kjære satt noen pinner ned i jorden, slik at de får litt hjelp til klatringen. Dette blir spennende. Når kommer den første blomsten mon tro? .....og det virker som om de ikke liker for mye vann. La jorden tørke godt ut før dere vanner dem.

1

Paprikaplanten har nå fått livsgnisten tilbake. Det kan ha noe å gjøre med møreketida er over, eller kvinnelig selskap i huset. Eller en kombinasjon av begge deler? Jeg ser i alle fall frem til egenprodusert paprika :o)

1

Alt vel med den kjære paprikaplanten.

1

Planten strutter av livslyst :o)

....og det gjør jeg også.

1

Det er viktig å ikke gi planten for mye vann. La jorden tørke godt ut. Vent med å gi den mer vann til du ser antydning til at bladene begynner å "henge".

Jeg venter forøvrig i spenning på når den skal begynne å blomstre.

1

Alt vel med paprikaplanten. Den har vokst ca 5-10 cm på tre uker, men selve paprikaen lar fortsatt vente på seg.

1

hbigz skrev: Paprika må være noe av det enkleste å få til å vokse. Tok noen frø ut av en paprika, puttet dem i ei blomsterpotte med jord, passer på at det er passe fuktig - og nå, etter 5-6 uker, er plantene blitt 10-15 cm lange. Snart blir det paprika på dem.

Er det like enkelt med tomatfrø?

1

TRE SMÅ PAPRIKA'ER ER PÅ VEG!!!!!!!!

1

Paprikaplenten virker ikke helt pigg. Antydning til litt gule blad. Skal prøve å fylle på litt mer jord i potten. Dette blir spennende.

1

Slik er det også med tomat. Plant frøene neste gang du spiser tomat. Det er bare vanningen som må huskes.

Desto mer moll og desto større skål under planten desto sjeldnere vanning.

1

Lignende innlegg

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Datahjelp Oslogg123 Siste svar

Duger denne?

Må kjøpe ny laptop da den gamle har passert 5 år og dermed tar kvelden når som helst. Brukes bare til surfing, men bruker å ha flere nettlesere og faner oppe samtidig. Kom over denne på Power. Noen er...
1
6 svar
Laster...