Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hviterussland.

Jeg leste intervjue i vg med opposisjonsleder Aleksandr Milinkevitsj, jeg må si hvor mange åpenbart pro Sovjetiske, pro kommandoøkonomi spørsmål som kom inn til han.Det er utrolig mange sosialister som skriker om folke styre og mer innflytelse, samtidig som de støtter hjertens opp om Hviterussland og andre diktatorer. Sosialismens demokrati forståelse er lik null og deres løfter om dette er således vært ZERO. facister er ihvertfall ærlige om at de ser på demokrati som en dårlig løsning, venstresiden prater bare om at de har rett og alle andre har misforstått hva demokrati er for noe.Demokratisksosialisme er for meg den største selvmotsigelsen som finnes, intent demokrati kan finne sted uten en liberal og privatøkonomi og intent demokrati kan finne sted uten privat eiendomsrett.

Har virkelig ikke venstresiden lært noe som helst av historien, det er virkelig historieløst og fortsatt være kommunist, like historieløst som det å være nazist.

1
26 svar

26 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hyrrokkin2

Hviterussland har den høyeste vekstraten av tidligere sovjetstater. Hviterussland har den laveste arbeidsløsheten. Dette til tross for veldig mange arbeidere fra andre tidligere østeuropeiske stater. Hviterussland er altså løsningen for de som kommer fra land hvor arbeidsløsheten er skyhøy og mulighetene er meget knappe. Hviterusslands president er valgt med stort felrtall. Hva er det så "vi" bråker for???? Det går ikke an å kalle et lands folkevalgte ledelse for diktatorer bare fordi statseiendommen ikke legges ut på billigsalg til vesltige kapitalister.

1

evgyrt

------------------>Hyrrokkin2

>>>> Hviterussland har den høyeste vekstraten av tidligere sovjetstater. Hviterussland har den laveste arbeidsløsheten. Dette til tross for veldig mange arbeidere fra andre tidligere østeuropeiske stater. Hviterussland er altså løsningen for de som kommer fra land hvor arbeidsløsheten er skyhøy og mulighetene er meget knappe. Hviterusslands president er valgt med stort felrtall. Hva er det så "vi" bråker for???? Det går ikke an å kalle et lands folkevalgte ledelse for diktatorer bare fordi statseiendommen ikke legges ut på billigsalg til vesltige kapitalister. <<<<

Øhh...hva vil skje med dette glansbildet når russerne tilbyr sin energieksport til markedspris? Lukasjenko og resten av den korrupte eliten i Hviterussland lever på Putins nåde...og lånt tid.

Evgyrt

1

Combat

Hvorfor kan de ikke finne sted?

1

Thomi

Fordi så dyptgripende samfunnsendringer krever totalt kontroll, for å holde et sånt forandringene på plass er ikke mulig uten totalt kontroll, man gjør ikke slik endringer, for at de så blir omgjort ved neste valg. Samtidig vil ingen gi fra seg sine rettigheter frivillig, derfor er ikke demokrati og sosialisme gjennomførbart. Nettop fordi sosialisme uansett pratet om folkerett og demokrati er antidemokraitsk. MAn skal her overkjøre en stor del av folket i beste fall en minoritet på rundt 50% i den vestlige verden er det slik at middelklassen er den dominerende største klasse, arbeidere drar inn store lønninger, og de fattige som er det nærmest du kommer proletarene er en et lite mindretall. Hvordan kan det bli demokratisk når man overkjøre flertallet, uansett blir det aldri demokratisk når man totalt overkjører en minoritet samme om den er på 1% eller 49%.

1

Combat

Jeg tror for det første ikke at flertallet har høyere utdanning her i vesten. For det andre kan jeg jo bruke den samme argumentasjonen mot et samfunn som tillater kapitalisme. Det vil jo teoretisk ikke være gjennomførbart fordi det er så enorme omveltninger i samfunnsstrukturen fra kommunismen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...