Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vestlig demokrati ikke like populær som før?

Jeg tror mange utviklingsland så på demokratiet som vesten har som et stort forbilde før, men med de mange ulempene som har blitt påvist i de siste, tror dere mange land nå vil heller følge en mer autoritær retning?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Atreygutten

I tillegg, så mener jeg at vi er forskjellige. Å si at demokratiet passer til alle land er en utopisk teori. For enkelte land passer sikkert et demokratisk system, for andre nei.

1

WhiteKite

Levestandard gikk jo opp på mange måter i mangle land etter muren og sovjet falt. Men i dag styrer jo kapetalistene og korrupsjon mye uansett, så kanskje det blir litt samme ulla? Klart.. får du på plass et moralsk og rettferdig diktatur uten korrupsjon kan det jo teoretisk sett blir utopia, men good luck med det i praksis. mange har prøvd. power currupts but absolute power corrupts absolutely, eller noe sånt osv.

Skjønner ikke hvorfor du prøver og svatmale demokratiet vs "en mer autoritær retning". Har jo blitt prøvd før. er ikke så mye og hente der akuratt. gikk dårlig for hitler(og jødene ikke minst) Kanskje jeg missforstår deg?

1

Atreygutten

Har jo blitt prøvd før. er ikke så mye og hente der akuratt. gikk dårlig for hitler(og jødene ikke minst) Kanskje jeg missforstår deg?

Nei ikke så ille eller ekstremt. Jeg tenkte mer Kina-Russland-Singapore eller Sør Korea(tidligere i 60-80 tallet).

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...