Nye VGD er lansert! Mer informasjon

TV2 BØR FORANDRE IDOL-KONSEPTET

Hvis Tv2 skal sende en ny sesong, så må de (slik som jeg alltid har tenkt) slutte å være så konservative og begynne å forandre Idol-konseptet, finne på nye temaer, finne på nye, overraskende vrier. Det er jo ikke rart at Idol blir kjedelig, når alle vet hva det går i.

Og jo, selv om i all helhet så er deltakerne kjedeligere i år enn de foregående gangene, så er det jo ikke deltakernes feil, de er jo bare ungdommer som gjør sitt beste (og verste til tider). Men i all helhet synes jeg også mange av deltakere fra 2004 var heller ikke så mye å samle på (bortsett fra Maria og Susanne).

1
32 svar

32 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

RickiBK

JA TV2 bør legge ned hele greia......

Men akk, det gjør de jo ikke.

Til det så tjener de så alt for rått på uvitende ungdommer som alt har foret TV-kanalen med over 100millioner bare i SMS-penger. I tillegg så sitter Vallebrokkern og gnir seg i henda over reklameinntekter takket være interressen rundt dette ellers så direkte elendige programmet.

1

Miggie

*Sukk*... Sånn i helhet så er det jo et hyperkommersielt program... Men de skulle heller vært flinkere til å virkelig følge opp superstjerner i stedetfor å tjene penger... Men det har jo noe siden halve Norge har blitt så hekta på det...

1

cowboyen

TV2 bør legge ned IDOL.

1

amentia

TV2 bør ikke legge ned Idol, men det som hadde vært veldig smart er å gjøre Idol litt mer eksklusivt ved at man kjører det bare hvert andre år. Da vil nivået sannsynligvis bli høyere også. Tanken med å høyne aldresgrensen støtter jeg også, men problemet da er at interessen hos fjortisene og småungene blir borte og det ønsker ikke TV2. TV2 har en eneste grunn til å kjøre Idol og det er IKKE for å få fram et sangtalent, men rett og slett for å tjene penger. Derfor er det gjerne ikke de mest talentfulle som kommer langt, men rett og slett de som vil generere flest stemmer pga sitt utseende. Vi har fått flere beviser på dette, blant annet da Maria røk ut ene og alene pga en brøler fra stylistene. Bare i den aller første runden vant den som var best til det denne konkurransen burde dreie seg om; å synge. Maria, Anh og Susanne, som var i en klasse for seg det andre året, røk alle ut for tidlig, mens Sandra, som ikke en gang burde vært videre fra audition, kom kunstig langt. I fjor var dette kanskje ikke så utpreget, men du verden hvor langt denne Christian kom, uten i det hele tatt å kunne synge. Ungene har sine favoritter og begynner å stemme så snart de vet hvilket nummer favoritten har, og bryr seg overhodet ikke om på hvilken måte denne framfører sitt bidrag. Det var nå min mening...

1

Miggie

amentia skrev: TV2 bør ikke legge ned Idol, men det som hadde vært veldig smart er å gjøre Idol litt mer eksklusivt ved at man kjører det bare hvert andre år. Da vil nivået sannsynligvis bli høyere også. Tanken med å høyne aldresgrensen støtter jeg også, men problemet da er at interessen hos fjortisene og småungene blir borte og det ønsker ikke TV2. TV2 har en eneste grunn til å kjøre Idol og det er IKKE for å få fram et sangtalent, men rett og slett for å tjene penger. Derfor er det gjerne ikke de mest talentfulle som kommer langt, men rett og slett de som vil generere flest stemmer pga sitt utseende. Vi har fått flere beviser på dette, blant annet da Maria røk ut ene og alene pga en brøler fra stylistene. Bare i den aller første runden vant den som var best til det denne konkurransen burde dreie seg om; å synge. Maria, Anh og Susanne, som var i en klasse for seg det andre året, røk alle ut for tidlig, mens Sandra, som ikke en gang burde vært videre fra audition, kom kunstig langt. I fjor var dette kanskje ikke så utpreget, men du verden hvor langt denne Christian kom, uten i det hele tatt å kunne synge. Ungene har sine favoritter og begynner å stemme så snart de vet hvilket nummer favoritten har, og bryr seg overhodet ikke om på hvilken måte denne framfører sitt bidrag. Det var nå min mening... ____________ Godt argument! :) Du har gode poenger! :)

Men Susanne kom faktisk et plass før Sandra... Og Maria er jo ikke stygg hun, heller (selv om hun så mildt sagt merkelig ut med afrofrisyren den gangen hun røk ut, så jeg ble ikke sjokka da hun røk ut da...) Mutter'n var kjempefan av henne og jeg ringte henne og fortalte det og fatter'n ble skuffet over det... En venninne av meg sa til meg at hun angra på at hun ikke stemte på Maria...

1

rockeren

Håper Tv2 dropper Idol i minst noen år nå.. Kua er ferdigmelket. Hvis de bestemmer seg for å tvinge på ett nytt Idol-program til neste år, så bør de i hvertfall gjøre store endringer.

Som en nevnte appellerer Idol stort sett bare til småunger. Man burde sette opp aldersgrensen til f.eks 18-40 år. Deretter burde man endre en god del på humoren til programlederne. Er det virkelig noen over 16 år i Norge som synes de er morsomme?

Temakveldene bør bli endret på. Norsk bør selvfølgelig synges på Norsk. Feks kunne de hatt en Norskpop-kveld, en Norskrock-kveld, en kjentartist-kveld (Feks Elvis, Queen osv), minst 2 kvelder der deltagerne ikke selv får bestemme låtvalg men der andre får velge låter som setter deltagerne skikkelig på prøve. Hvordan vet ikke jeg.

Så burde man få endret dommerne. Man hører knapt annet en skryt i finalene, selv når de fleste fremføringene er rimelig svake. Det blir ett falsk PR-stunt for å få deltagerne mer populære slik at de skal selge flere plater, men jeg tror de fleste gjennomskuer det.

1

Miggie

rockeren skrev: Håper Tv2 dropper Idol i minst noen år nå.. Kua er ferdigmelket. Hvis de bestemmer seg for å tvinge på ett nytt Idol-program til neste år, så bør de i hvertfall gjøre store endringer.

Som en nevnte appellerer Idol stort sett bare til småunger. Man burde sette opp aldersgrensen til f.eks 18-40 år. Deretter burde man endre en god del på humoren til programlederne. Er det virkelig noen over 16 år i Norge som synes de er morsomme?

Temakveldene bør bli endret på. Norsk bør selvfølgelig synges på Norsk. Feks kunne de hatt en Norskpop-kveld, en Norskrock-kveld, en kjentartist-kveld (Feks Elvis, Queen osv), minst 2 kvelder der deltagerne ikke selv får bestemme låtvalg men der andre får velge låter som setter deltagerne skikkelig på prøve. Hvordan vet ikke jeg.

Så burde man få endret dommerne. Man hører knapt annet en skryt i finalene, selv når de fleste fremføringene er rimelig svake. Det blir ett falsk PR-stunt for å få deltagerne mer populære slik at de skal selge flere plater, men jeg tror de fleste gjennomskuer det. ___________________ Tviler på at det er mange folk over 16 år som synes programlederne er morsomme, men, slik som det har blitt poengtert før i dette forumet, mange barn ser på - og er fan av Idol.

Og enig det med som du sier med dommerne, men så har det jo hendt at deltakerne har sunget knallbra og så synes dommerne det er dårlig... Flere ganger... De burde få inn noen dommere som er VIRKELIG musikkkyndige

1

-metclub-

Jeg har problemer med å ta folk som skriver med caps lock seriøst.

-

IRAN GIR BLAFFEN I FN-RESOLUSJONER!

Iran gir blaffen i FN-resolusjoner.

1

Miggie

metclub- skrev: Jeg har problemer med å ta folk som skriver med caps lock seriøst. ___________ Hehehe, skjønner deg godt... Men caps lock er med for å poengtere noe... Men ok, skal ta hintet og skjerpa mej lite... ;)

1

toft20

Synes de bør sende de 10 VERSTE videre( ikke at disse finalistene er langt unna den sjangeren) men det hadde blitt saker og god tv underholdning..

1

anormal

kan du være så grei og droppe Caps Lock? TAKK!

1

Bredsiden

anormal skrev:

kan du være så grei og droppe Caps Lock? TAKK!

HvOrFoR mÅ dEt AlLtId VæRe NoEn SoM mÅ kLaGe På BrUk Av CAPS-LOCK?

Folk må vel få velge selv?

1

Lignende temaer

Laster...