Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Suverent dårligst i kveld...

...var faktisk Vivian! Det var surt, sangen gikk alt for lavt for henne, det var rett og slett altfor dårlig. Deretter følger Jonas, som heller ikke imponerte noen i dag. De andre tre klarte seg bra, men det blir vel en av dem som ryker likevel...

1
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

keywalley

Dårligst: Jonas Best: Alexander

1

M-Ballack

Aleksander var faktisk god i dag.....likte faktisk Vivian også.Store skuffelsen er Jonas men denne møkkasangen kledde han ikke.Han går nok videre.

1

BlueHighway

Merkelige greier i kveld! Marita best (meeeget heldig låtvalg), Jonas KLART dårligst! Aleks solid, Vivian viser sin klasse, selv om det var litt ujevnt og Wisnu gjør sin egen, kjedelige, men trygge versjon helt ok.

Hvem ryker? Jeg tror Wisnu får det veldig tungt, for Jonas har vel så mange trofaste fans at de ikke svikter pga en dårlig opptreden..?

"In the midnight hour: More, more, more!!!"

1

sertono

Det skulle ikke forundre meg om Marita som var best i kveld, ryker... men det rettferdige etter mitt syn ville vært at Jonas røyk i kveld, da basert på kveldens ressultater........

1

Baldersen

Vivians engelskuttale var helt sinnsykt ræva i kveld :D

1

Thelma_

Baldersen skrev: Vivians engelskuttale var helt sinnsykt ræva i kveld :D

--

Ja! Dette la eg òg merke til.

1

bananna

Jonas sang dårlig! Vivian kom seg på slutten. Den slutten skal en ikke si noe stygt om... Men Alexander var soleklart best!

1

urbancrew

Dårligst: Jonas Best: Marita

1

Gåra

Trønderne var dårligst ja, Wisnu og Marita best.

1

Lignende temaer

Laster...