Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Aleksander sin dans

Når han danser (ikke den dansen som han har "stjålet" fra Kåre Magnus, men når han opptrer på scenen... Sant han ser helt stakkato ut?

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

AceVentura_6

det beste er at du faktisk liker å bevise at jeg har rett gang på gang... Kan godt sitte i skogen jeg... Ville heller sitti der, enn å vært 30 år å sittet på Idolforumet og snakke om ronking, misjonshus, blowjob's, kristne, korstog, osv osv... Tror du burde vurdere skogen ganske sterkt du også mr.X, før noen sender deg den annen plass...

1

MalcomX

Jeg føler denne tråden snart er ødelagt av deg nok en gang aceventura. Mangelfullt utvikla mennesker som deg går det bare ikke ann å diskutere med.

M

1

AceVentura_6

Ødelagt SNART?? hehe... okay, beklager

1

FrancescoTotti

Tragisk at nok en fantastisk vokalist må ryke ut pga ting som folk irriterer seg over.

1

Promp

Han er bare så jævli ukarismatisk. GRØSS

2

MalcomX

Promp skrev: Han er bare så jævli ukarismatisk. GRØSS

Enig.

M

1

AceVentura_6

Nei! For det første har jeg ikke sett han "danse" på scenen enda.... Han holder ryttmen med kroppen, er ikke det lov? Stakkato? For det første skrives det ikke sånn... For det andre er jeg langt i fra enig. (det kalles og ha musikk i blodet)

... Mer enn man kan si om mange av de andre Idolene....

1

Vinken

Helg enig Miggie, han småhopper i utakt uansett hvilken sang han synger! Ikke bare du som har lagt merke til det. Har mange venner som følger med på Idol, og flere har kommentert det, til og med svigerfar på 70... Samtidig ser han helt stiv ut, en merkelig rytme i den gutten, det er jo utrolig at han klarer å synge i riktig takt, det er litt av en prestasjon.

2

Miggie

Hmmm, helt enig. Men han har jo kommet seg, heldigvis... :)

Men han ser helt stiv ut, husker du hvordan han var i begynnelsen? Bare holdt mikrofonen i hendene og med skuldrene nesten opp til ørene og så ut som om han skulle fått angstutrbudd hvert øyeblikk.

Han har en merkelig rytme, han småhopper litt... Men på discokvelden viste jo mange av deltakerne at de ikke helt kan danse... selv om discokvelden var jo gøy, da! :)

1

MalcomX

AceVentura_6 skrev: Nei! For det første har jeg ikke sett han "danse" på scenen enda.... Han holder ryttmen med kroppen, er ikke det lov? Stakkato? For det første skrives det ikke sånn... For det andre er jeg langt i fra enig. (det kalles og ha musikk i blodet

Fy faen, du skjønner ingenting du. Han er jo stiv som en stokk.. Det ser jo alle. Å si at han har musikk i blodet er bare utrolig. Det eneste han har i blodet er testosteron. Det er et hormon som gjør at kuuken står. aleks prøver å holde takten med denne hoppingen mens han synger. Ser bare tett ut, men det kler jo en tett fyr også.. Du må seriøst ta medisnen din aceventura

M

1

AceVentura_6

Du kan ikke ha det bra med deg selv... Du klarer ikke å diskutere uten å angripe andre!! Å du skal liksom være 30år? gremmes du ikke?

1

Lignende temaer

Laster...