Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ikke greit å være muslim i fengsel

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.441075

De blir altså "tvunget" til å spise mat som har vært i kontakt med svinekjøtt. Hva er det de forventer når de sitter i fengsel? Sikkert bedre å sitte i fengsel i Pakistan.

1
45 svar

45 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

eagle56

Stakkars !! La de sone i hjemlandet alle muslimer som klager. Vi har sett reportasjer fra fengsler i den del av verden, du skal jaggu være sterk i troen for å ville bytte !! Norske myndigheter bør aktivt og snarest sørge for å sende fangene til hjemlandet for å redusere soningskøene her hjemme. Om de må spise dritt og blir banka og rævpult, so what ???

1

Andy-Capp

Det er rasisme å ikke gi de mat som OVERHODET IKKE HAR HATT NOE SOM HELST MED SVINEKJØTT Å GJØRE!!!

1

fallacio

Andy-Capp skrev: Det er rasisme å ikke gi de mat som ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, mot grisen. Kan de ikke ete grisekjøtt ? Hmm, lurer på hvorfor vi lever enda, hvis grisekjøtt var så skadelig :)

.

1

seagul

Andy-Capp skrev: Det er rasisme å ikke gi de mat som OVERHODET IKKE HAR HATT NOE SOM HELST MED SVINEKJØTT Å GJØRE!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Og på samme måte kunne jeg som innsatt i et utenlandsk fengsel krevet å ikke få halalkjøtt. Jeg hadde vært i min fulle rett til å kalle dem rasister dersom kravet ikke ble imøtekommet?

1

Crazyeyes

Andy-Capp skrev: Det er rasisme å ikke gi de mat som OVERHODET IKKE HAR HATT NOE SOM HELST MED SVINEKJØTT Å GJØRE!!! ---------------- :D :D :D

1

lolita36

Hvorfor ikke la dem sone i sine respektive opprinnelsesland? De reiser jo tilbake på ferier og føler tilhørighet med røttene sine der.

Fengselskapasiteten i Norge er jo blitt et stort problem, så dette ville være løsningen på flere problemer.

mvh lolita

1

hvitefjaer

Jeg er ikke noe støttespiller av noe som helst.

men jeg sier som så, kanskje vi skal prøve å se ting fra litt forskjellige vinklinger før vi skal sitte igjen med manglende forståelse for alle.

jeg er sikker på at hadde en nordmann blitt fengslet i Thailand og fikk servert kattekjøtt eller hundekjøtt så ville han ha klaget også

1

Xwolverine

Nordmenn som klager over maten i utenlandske fengsel har jeg null respekt for. Om man får servert rotter så får de godta det når de er så dumme å begå lovbrudd i andre land.

1

nineup

Det ville han sikkert, men ikke oppnådd den aller minste sympati fra meg iallefall

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister, sosialismen hører hemme på dynga sammen med kommunisme og nazisme

1

shedwangolden

hvitefjaer skrev: Jeg er ikke noe støttespiller av noe som helst.

men jeg sier som så, kanskje vi skal prøve å se ting fra litt forskjellige vinklinger før vi skal sitte igjen med manglende forståelse for alle.

jeg er sikker på at hadde en nordmann blitt fengslet i Thailand og fikk servert kattekjøtt eller hundekjøtt så ville han ha klaget også

Og det tror du at det hadde funket? nei.hadde ikke det.Vi måtte nok ha spist det samme som de andre.Og forresten så er ikke hundekjøtt så ille,har fått servert det en gang.Smaken var grei den. De muslimske innsatte må spise det dem får.hvis ikke kan de sikkert få en gratis billet hjem til landet sitt.

1

Xwolverine

Folk som ikke vil spise det de får servert bør ikke oppføre seg så de havner der.

1

Bourgeoisie

De kommer også indirekte med voldstrusler om fengslene nekter å adlyde allah:

- Du vet hva som skjedde i Frankrike. Det begynte med en bagatell, og det gikk til helvete, sier en av dem opprørt.

1

Sieceres

Finner det noget pussig at de omtaler to døde "blodsbrødre" som en bagatell. Skal man tolke ut fra den uttalelsen kan vi gjøre mye jævelskap mot de før de ser på det som noe seriøst.

Jeg er for øvrig ateist på min hals og generelt bekymret over enkelte innvandreres oppførsel i Norge, men i dette tilfellet har jeg litt forståelse for det de sier. Når de fra barnsben av får høre at det er en stor synd å spise mat som har vært i kontakt med svinekjøtt, er det klart de har et veldig sterkt ønske om å unngå det. En fengselstraff skal vel i tillegg til å være en straff for den enkelte, samt å fjerne den kriminelle fra samfunnet, prøve å drive litt rehabilitering. Muligheten for at de begår forbrytelser igjen når de kommer ut blir vel ikke noe mindre av at de blir tvunget til å spise gris? __ Ett klikk for å gi mat gratis: http://www.hungersite.com

Manager of Sieceres FC [teamid=162995] in VI.447 [leagueid=19775]

Har du gått til krig mot Honduras, frøken?

1

seagul

Sieceres skrev: Når de fra barnsben av får høre at det er en stor synd å spise mat som har vært i kontakt med svinekjøtt, er det klart de har et veldig sterkt ønske om å unngå det. -------------------------------------------------------------------------------------------- Hva med å starte på nytt,og få seg litt utdannelse og viten omkring svinespiseforbudet?

Just cause you aint paranoide,dont mean they ain`t out to get you.

1

Lignende temaer

Laster...