Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reiseselskaper satser på muslimfrie reisemål

Ikke nok med at de er over alt her hjemme, men man risikerer å møter dem på ferie også. Komisk hvordan de sier det rett ut - "muslimfire områder":)) Vi må bli mer som Danmark som snakker rett fra levra.

»Efter Muhammed-krisen og terrorangreb i flere muslimske lande, er det vigtigt for os at finde alternative og sikre ferierejsemål, hvor der ikke er muslimer. Vi er derfor på jagt efter muslimfri områder.«

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3701992/

1
26 svar

26 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

ParaDox

Pakistan har et varmt og godt klima og flere non-stop flyvninger direkte fra Gardermoen i uka.Mange pakistansk-norske reiser hjem og bosetter seg der,men hvorfor er det ingen pakketurer til dette landet hvis kultur angivelig er slik en berikelse her i landet? Her må Saga,Star Tour,Ving og de andre kjenne sin besøkelsestid og tilby opplevelsesferier til Pakistan...... Reiselederne med norskkunnskapene er jo allerede bosatt i landet,så fyll bassengene ,varm opp kebabene og sats på norske turister som vil kulturberikes også i ferien!

1

MsMaroc

zgum skrev: Ikke nok med at de er over alt her hjemme, men man risikerer å møter dem på ferie også. Komisk hvordan de sier det rett ut - "muslimfire områder":)) Vi må bli mer som Danmark som snakker rett fra levra.

fy ass som jeg syns synd på de muslimene som ikke har gjort deg noe.

1

GunnarFoss

Familien til en kamerat av meg var i Tunisia (muslimsk) da søstra hans var 13 år. De forteller at det er noe av det kvalmeste de har vært med på, siden søstra hans ble konstant antastet på stranden av mye eldre menn. Foreldrene gjorde ikke annet enn å passe på dattera. Sier ikke at det ikke finnes ekle folk uten respekt for jenter i andre land også, men jeg vil si at det er i en svært mindre grad enn i muslimske land.

1

trøske

Sist kompisen var der, med dama, ville muslimen bytte henne med 6 kameler.

trøske,mvh

1

hvitefjaer

Dattera til en kompis av meg ble antastet av en arisk nordmann

Det skjer faktisk jævlig ofte her også

Avisklipp Noabuse seksuelle overgrep En 34-åring fra Alta er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en 14-årig jente. Også broren har hatt seksuell omgang med mindreårige og fikk ett års

Nordmann tatt for overgrep i Thailand - Aftenposten.noNordmann tatt for overgrep i Thailand - En norsk mann er arrestert i Thailand, mistenkt for seksuelle overgrep mot en 12 år gammel gutt.

Nordmann mistenkt for sexovergrep. Ein 47 år gamal nordmann er arrestert og sikta for seksuelle overgrep mot barn i Thailand. Les hele saken

VG Nett) En 38-åring slipper fengsel etter å ha hatt sex med en 13-åring, fordi retten mener jenta var velutviklet og hadde en del seksuell erfaring.

Overgrepssaken i Kautokeino fortsetter å vokse i omfang. Nå er seks menn siktet for overgrep og politiet utelukker ikke flere siktelser.

Tror nok det er ett større problem her hvis man tenker folketall. så vennligst kutt ut the bullshit

1

madiba

Har ikke dette med innpåslitne brunøyde vært et fenomen så lenge det har vært charterturisme? Og det gjelder ikke bare muslimer. Jeg tror nok heller det er redsel for terror som er årsaken til at man ønsker seg til ikke muslimske land.

1

Zeplin

Folketall? Hva har du røyket? Det finnes da langt flere muslimer enn nordmenn...

Og det er da ingen som bestrider at disse landene har en kultur der kvinner blir behandlet langt dårligere enn i Norge...

1

seagul

[Slettet]

1

Lignende temaer

Laster...