Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Til min venn, PACE_9 (og andre).

PACE_9, det virker som om du av en eller annen grunn ikke vil innse at det var sigøynere som drepte den belgiske gutten pga en mp3 spiller. Du var høyt oppe og skrev fornøyd at polske ungdommer var arrestert, og at alle som sa at de skyldige var muslimer, nå burde unnskylde - du opprettet også en egen tråd for å henge ut de som med bakgrunn i fakta (avisene meldte først det var muslimer) hevdet dette.

Nå har det altså vist seg at det her er snakk om polske statsborgere og ikke etniske polakker, mer korrekt to sigøynere. Sigøynere er ikke integrert i Polen, og har aldri vært det i noe som helst europeisk land - den gjennomsnittlige polakk har ikke mye til felles med en sigøyner.

Denne tråden er opprettet som en oppsummering av saken, fordi du har vært meget motvillig til å innse fakta, men også til andre som er interresert.

http://telchaination.blogspot.com/2006/04/belgian-teen-murdered-by-muslim-thugs.html --> en side som oppsummerer saken, med linker til ulike aviser. Sitat fra siden: "Update: the news now is that the murderers were Polish gypsies living illegally in Belgium".

http://ww6.tvp.pl/120,20060428335301.strona --> Polsk avis, Polens svar på nrk.no, se nederste avsnitt: "rodziny romskiej" = sigøynerfamilie. Dette avsnittet handler om hvordan han gjemte seg for politiet hos en lokal sigøynerfamilie.

http://www.dhnet.be/dhinfos/article.phtml?id=148510 --> Belgisk avis, melder om at "Tzigane" står bak, altså sigøynere.

[url]http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/top\_138061.jpg\[/url] --> Bilder av de to.

1
6 svar

6 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

General-Brand

Var det Sigøynere ja. Husker Pace9 med flere, som var over seg av "lykke" når det var polske ungdommer som hadde gjort ugjerningene. Disse bør krype til korset!

1

PACE_9

Hei General-Brand!

Jeg kan ikke se at en blogg og noen få nettsider polsk er en kilde som skal overbevise. Vi får vente og se om det kommer en troverdig kilde etter hvert. Jeg kan ikke se at dette endrer noe på tråden jeg startet. Alle her trodde jo at ungdommene var muslimer, og var alt for raskt ute med sine eder og galle. Uansett hvordan vi vrir og vender på det så var morderne polske slik jeg skrev i innlegget mitt.

1

PACE_9

Ellers må jeg tilføya at jeg ikke var "over meg av lykke" når det viste seg at morderne ikke var muslimer. Det var ikke bare en ungdom som ble drept som er offeret her, men også to andre som har ødelagt livene sine ved å gjøre seg til drapsmenn. Det er bare trist og ikke noe å glede seg over.

1

Bondarius

Oisann, hm. Her er link til bildene:)

http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/top_138061.jpg

1

Bondarius

Her er en sak, konflikt mellom norske soldater og sigøynere i Kosovo.

http://www.nrk.no/underholdning/alltid_moro/2857544.html

Hvorfor skriver ikke bare media at det er konflikt mellom kosovoalbanere og norske soldater? Mens i mp3 saken omtales de som "polakker" - men er sigøynere. Media er alt for lite konsekvente, skaper fordommer og feilinformerer med vilje.

Det har gått rykter om at Polen vil kreve en unnskyldning fra høyeste hold, pga avisenes inkonsekvens og urimelige uthenging.

1

Bondarius

Så en engelsk link til.

http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/english/details/060427_mp3murderer/index.shtml

Sitat:"Police had better luck on Thursday, having caught up with the fugitive. Police tracked him down to a gypsy camp in Suwalki, North East Poland, and the 17-year-old was taken into custody at around 13:45 (CET)".

1

Lignende temaer

Laster...