Nye VGD er lansert! Mer informasjon

11.000 terrorangrep bare i fjor!

USA: –14.600 drept i terrorangrep i fjor:

Mer enn 14.600 mennesker ble drept i de omkring 11.000 terrorangrepene som rammet verden som helhet i fjor, viser statistikk fra USAs utenriksdepartement.

Flertallet av angrepene ble gjennomført i Irak.

På grunn av at den statistiske metoden er endret, kan ikke antallet angrep i 2005 sammenlignes med året før, da det var 3.129 terrorangrep, opplyser utenriksdepartementet.

Magazinet.no

Islam, en "fredens" religion! Haha, ikke få meg til å le ; )

______________ Min hjemmeside http://home.no/andreas3/

1
4 svar

4 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

brunsnes

Interessant dersom man går tallene litt nærmere i sømmene. Her er de mest aktive gruppene i 2005: al-Qaeda (190) (Irak) Hamas (183) (Palestina) Taliban (100) (Afghanistan) Communist Party of Nepal-Maoist (93) (Nepal) Communist Party of India-Maoist (90) (India) LTTE (62) (Sri Lanka) Revolutionary Armed Forces of Colombia (61) (Colombia) Palestinian Islamic Jihad (53) (Palestina) Ansar al-Sunnah Army (42) (Irak) al-Fatah (33) (Palestina) ETA (28) (Spania) United Liberation Front of Assam (26) (India)

Det er særlig viktig å påpeke at dette er USAs definisjon av terrorist-attentat, slik at det som kan argumenteres å være motstandskamp mot invasjon (i Irak og Afghanistan) også er inkludert. Med en annen definisjon ville dermed al-Qaeda og Taliban forsvinne fra "topp-listen" (og noen vil også argumentere for at palestinske grupperinger ville forsvinne).

Dersom man fjerner grupperingene som er involvert i "motstandskamp" (Irak, Afghanistan) blir bildet at terror langt i fra er et "muslimsk problem". Terror utføres i like stor grad i Sør-Amerika og Øst-India, og i like stor grad av ikke-muslimske grupperinger. I forholdet til folketallet er faktisk islamske grupperinger under-representert i listen som gjengitt over.

(Data hentet fra National Memorial Institute for the Prevention of Terrorism, http://www.tkb.org/Home.jsp - henvist fra http://www.gov.gov.)

1

emohawk

Så siden dette er USA's definisjon av angrep utført av terrorister, så kan vi se bort i fra al-Qaeda's angrep mot USA 11 september siden dette var ren motstand og ikke en utløsende faktor for de påfølgende krigene mot Irak og Afghanistan ?

1

brunsnes

Burde kanskje spesifisert i listen over at det ikke er det al-Qaeda som var involvert i 9/11, men en organisasjon som kalles "al-Qaeda Organization in the Land of the Two Rivers"; en gruppering som bare opererer i Irak og har som sitt mål og fjerne de amerikanske styrkene fra landet.

1

fallacio

brunsnes skrev: Det er særlig viktig å påpeke at dette er USAs definisjon av terrorist-attentat, slik at det som kan argumenteres å være motstandskamp mot invasjon (i Irak og Afghanistan) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg lurte litt på om ikke det var litt spesielle tall, ja. Mulig det er riktig, at det har vært så mange 'terror' angrep, jeg vet bare om en TELLER, som man ser antall muslimske terroraksjoner siden 11/9-2001.

http://www.thereligionofpeace.com/

**** 4815 terrorangrep, med dødelig utgang i allahs navn siden 11/9-2001 ****

.

1

Lignende temaer

Laster...