Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Boycott nasister og islamister

Personlig har jeg sluttet å handle hos innvandrere, både gatekjøkken, kiosker, e.t.c.. Forventer at disse har skilt med" ikke islamsk", for at jeg skal komme innom. Handler heller ikke hos jøder fordi disse driver med lemlestelse av egne barn. Nasister er jeg heller ikke kunde hos, selv om disse er mere skjult i samfunnet.

1
20 svar

20 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

rawat

Da jeg leste denne tråden gikk tankene tilbake til 30-tallets Tyskland...

1

Javvad

det er jo nettopp denne fasen som er på vei tilbake, gradvis, en form for segregering. Og det overrasker meg ikke, det er antydet at denne segregeringen skal ta sted, og muslimene skal bli sterkt undertrykt, men husk - det er de som er svake som til slutt vinner.

Tyskerne var sterke, men de led nederlaget til slutt...

1

Sweetcheeks_McMuffin

Javvad skrev: det er jo nettopp denne fasen som er på vei tilbake, gradvis, en form for segregering. Og det overrasker meg ikke, det er antydet at denne segregeringen skal ta sted, og muslimene skal bli sterkt undertrykt, men husk - det er de som er svake som til slutt vinner.

Tyskerne var sterke, men de led nederlaget til slutt...

S. McMuffin: Sant nok, men store deler av Europa var, og er også, praktisk talt jødefrie områder. I den konflikten man kan se konturene av nå, så har de fleste land i Vest-Europa de samme samfunnsproblemene å slite med som følge av å ha en voksende muslimsk befolkning, og derfor tror jeg ikke på noe splittet Europa denne gangen.

1

Rakrygget

Hvor er det jødene gjemmer seg i Norge? Vet bare om Jo Benkow, så jeg mener personlig jødene har ingen skyld i hva som foregår i landet vårt..

1

Javvad

Her i byen har jeg flere kjeder, der det jobber innvandrere. Siden jeg selv er innvandrere, burde jeg boikotte alt dere nordmenn produserer, og stedene dere jobber på, og plassene dere omgås.

Til slutt ender jeg opp med å slutte å handle varer, blir asosial, slutter å gå på kino, spiller fotball, studere osv. og ender opp med å sitte å diskutere meningsløst med andre VGD debbatanter.

Jaja, slik kan det gå.

(For de som ikke skjønte det, var det ironi...)

1

MsMaroc

Javvad skrev: Her i byen har jeg flere kjeder, der det jobber innvandrere. Siden jeg selv er innvandrere, burde jeg boikotte alt dere nordmenn produserer, og stedene dere jobber på, og plassene dere omgås.

Til slutt ender jeg opp med å slutte å handle varer, blir asosial, slutter å gå på kino, spiller fotball, studere osv. og ender opp med å sitte å diskutere meningsløst med andre VGD debbatanter.

Jaja, slik kan det gå.

(For de som ikke skjønte det, var det ironi...)

hehe...selv om det faktisk var ironi så har du rett...de fleste tingene som innvandrere selger i sine butikker selger de hos rema og rimi og bare at det er billigere hos innvandrere=)

1

William S

Innvandrerbutikkene er mye billigere enn Rema og Rimi. Rema beskylder dem for skattejuks, men likningsmyndighetene sier de ikke har funnet noe juks. Er dette proislamistisk, antijødisk konspirasjon, siden de faktisk har godkjent innvandrerbutikker?

1

seagul

William S skrev: Innvandrerbutikkene er mye billigere enn Rema og Rimi. Rema beskylder dem for skattejuks, men likningsmyndighetene sier de ikke har funnet noe juks. Er dette proislamistisk, antijødisk konspirasjon, siden de faktisk har godkjent innvandrerbutikker? ------------------------------------------------------------------------------------------------- Likningsmyndighetene!?Likningsmyndighetene??! De kontroller nok grundig og ofte disse småbutikkene.

Hadde du klart å fø familien din ved å drive en liten kolonial med middels godt salg?

Skal dekke leilighet/hus i oslo,bil,klær og ting til ungene,kommunale avgifter etc. etc., jajamen.

1

hvitefjaer

IvaarFjott skrev

Handler heller ikke hos jøder fordi disse driver med lemlestelse av egne barn.

Si meg. Er det fint vær på planeten din?

1

IvaarFjott

Skiftende vær på min planet. Regner omskjæring som lemlestelse, at det skyldes på en høyere makt, unnskylder ikke sadistene som utfører disse grusomhetene. Svar til HvieFjaer

1

hvitefjaer

Mener du nå at denne omskjæringen du snakker om blir gjort av religiøse grunner i USA f.eks?

Det er faktisk helsemessige/hygeniske årsaker som bla ligger bak fjerning av forhud. Så ikke overdriv så jævlig som du gjør

1

seagul

Jeg kan ikke spise halal kjøtt.

1

Earthquake

seagul skrev: Jeg kan ikke spise halal kjøtt. --------------------------------

Det er like ille for meg å spise halal-kjøtt som det er å spise svinekjøtt for muslimer. Enda en grunn til ikke å spise Gilde, da de ikke emrker alt halal-kjøtt

1

fallacio

seagul skrev: Jeg kan ikke spise halal kjøtt. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forsåvidt enig, men vi handler en del i Sverige, og der er vel snart ALT kjøttet halal slaktet. Jeg tror jeg skal holde meg til å ikke kjøpe rene muslimske produkter. Jeg sier det slik, p.g.a. av at det er mange ting som er bestanddeler av andre produkter. Man burde vel i første omgang sørge for å kjøpe Danske varer, der de er tilgjengelig ? :)

Og Norske !

.

1

Lignende temaer

Laster...