Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spørsmål til muslimer her inne

Elsker du og ser opp til Profeten Muhammed?

Selvom Muhammed drepte hundrevis av mennesker på de mest bestialske måter og i tillegg giftet seg med en 9 år gammel jente? Selvom han var en landveisrøver som halshugget kvinner og barn?

______________ Min hjemmeside http://home.no/andreas3/

1
36 svar

36 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

shinbir

Jeg elsker min profet shinbir

1

MsMaroc

shinbir skrev: Jeg elsker min profet shinbir

hvis du er muslim og elsker din profet mohammed...støtter jeg deg.=)...men jeg kan virkelig ikke fatte dere...det som står i koranen og da mener jeg koranen på arabisk er at det er forbudt å drepe uskyldige mennesker uansett.

1

shinbir

Takk for støtten, men jeg er ikke her for å drive debatt med noen og forventer heller ikke reaksjon for mine innlegg. Jeg har en anti sosial personlighet og derfor er det vanskelig å drive noe med andre folk som det her på VGD eller noe annet i andre steder.

Vær så snill til dere å overse mine innlegg i fremtida avstand fra alle og alt er det eneste jeg kjenner til og har funnet måter å finne trivsel i det.

Ingen mennesker kan drepes av noen andre enn gud det er gud som gir liv det er gud som tar liv enkelt og greit Vi har gudsord og det heter Koran. shinbir

1

Nostrada

Når var vel ikke Maria mer 11-12?, da gud hadde seg. Tror du på en pedofil gud?, og en gud som støtter masse drap?

1

hvitefjaer

Nostrada skrev: Når var vel ikke Maria mer 11-12?, da gud hadde seg. Tror du på en pedofil gud?, og en gud som støtter masse drap?

Hvor i allverden er det du finner infoen din fra da? Donald Duck eller noe? Maria magdalena var ca 23 når hun ble med barn..

1

Shadowfoot

Men nå er ikke heller Maria Magdalena samme person som Jomfru Maria.

1

hvitefjaer

Problemet er at folk som er indoktrinerte over flere hundre år mangler total evne til og tenke selv. de må alltid tenke til fordel til sjefen sin (profeten/frelseren whatever) Hele den muslimske/katolske/kristene verden er en gjeng med dustehuer som har overgitt hjernen sin til de høyere makter. det som er trist at man sitter igjen som noen tomme skall som i bunn og grunn er drittredde for å dø. det er jo det religionene er basert på, basert på Frykt for å komme til helvete eller fortapelse eller lovnader om at alt skal bli så mye bedre når man har vært snill og kommer til nirvana/himmelen eller hva det nå enn kalles.

Så jeg må si at kristene og muslimer er noe dritt begge deler, noe jeg forsåvidt mener humanetisk forbund er også..

Tror verden hadde vært ett bedre sted uten religion. kunne vel heller basert oss på elementær kunnskap og kanskje kardemommeloven

DU SKAL IKKE PLAGE ANDRE, DU SKAL VÆRE GREI OG SNILL, OG FORØVRIG KAN DU GJØRE HVA DU VIL.

Dette hadde funket (simplicity is the best)

An consultant is someone who takes a subject you understand and makes it sound confusing

1

Bondarius

Kardemommeloven ja...muslimene følger ikke den, det er helt sikkert. De liker sharia-loven bedre; "plag de vantro, spreng deg selv - profeten elsker deg likevel".

1

hvitefjaer

Bondarius skrev: Kardemommeloven ja...muslimene følger ikke den, det er helt sikkert. De liker sharia-loven bedre; "plag de vantro, spreng deg selv - profeten elsker deg likevel".

Tror vi alle er litt for fokusert på hvem som er de værste.

kristene har da ikke så mye å skryte av heller opp igjennom tidene..

Så hadde alle kunne blitt enig om at alt er søppel så hadde det blitrt bedre

dette mener jeg om all ekstremisme

1

Betenkt

Bondarius skriver om sharia-loven, "plag de vantro, spreng deg selv-profeten elsker deg likevel". Kan dette være muslimenes lærdom med koranen som lærebok? Det virker slik på meg, når en leser om muslimenes leve og handlingsmønster. Det er jo ikke en dag uten at noen forsøker, eller lykkes i første forsøket med å sprenge seg selv. Og selvfølgelig tar med seg helt uskyldige mennesker med "til himmels". Dette tyder på hjernevask av analfabeter eller individer, født av fettere og kusiner med avkom med "varig utviklede sjelsevner" som vi kaller kriminelle i Norge som har tilpasset seg dårlig i samfunnet. Litt av ett samfunn vi bygger her i landet, hvor flere og flere muslimer kommer over grensene lovlig eller ulovlig.

1

MsMaroc

Bondarius skrev: Kardemommeloven ja...muslimene følger ikke den, det er helt sikkert. De liker sharia-loven bedre; "plag de vantro, spreng deg selv - profeten elsker deg likevel".

Å kan du være så snill å si meg hvor du fant den der loven...det er faktisk ulovlig med terrorisme i islam..

hva sier islam om terrorsime? Islam er en barmhjertig religion som ikke tillater terrorisme. I koranen har gud sagt: Gud forbyr dere ikke å vise vennlighet og rettferdighet mot dem som ikke har beskjempet deres religions sak og som ikke har drevet dere bort fra deres hjem. sannelig, Gud elsker de rettferdige. profeten Mohammed (saw) forbød soldater å drepe kvinner og barn, og han gav dem følgende råd: ikke bedra, ikke overdriv, ikke drep et nyfødt barn. Han sa også: Den som dreper en person som har traktat med muslimene, vil ikke kjenne duften av paradiset, selv om denne duften har en varighet på førti år. Profet Mohammed (saw) har også forbudt avstraffelser med ild. Muslimer er til og med oppfordret til å være snille mot dyr, og det er forbudt å skade dem. En gang sa profet Mohammed (saw): En kvinne ble straffet fordi hun holdt en katt innestengt til den døde. På grunn av dette ble hun dømt til helvete. Mens hun holdt katten innestengt, fikk den verken mat eller drikke, og heller ikke løsnet hun den slik at den kunne fange innsekter. Han fortalte også om en mann som ga drikke til en veldig tørst hund, og gud tilgav ham alle hans synder på grunn av denne gjerningen. Profeten(saw) ble spurt "Guds budbringer, blir vi belønnet for å være snille mot dyr?"Profeten sa: Det vil være en belønning for godhet mot ethvert dyr eller menneske.

I lys av disse og andre islamske tekster, så er følgende handlinger forbudte og ansett for å være avskyelige i følge islamsk lære og muslimer: spredning av terrorfrykt blant forsvarsløse sivile, store ødeleggelser av bygninger og eiendommer, samt bombing og lemlesting av uskyldige menn, kvinner og barn. Muslimer følger en religion som er fredelig, barmhjertig og tilgivelig, og den store majoriteten har ingenting å gjøre med de voldelige hendelser som noen har forbundet med muslimer. Hvis en muslim utfører en terrorhandling, vil han gjøre seg skyldig i brudd på islamsk lov.

dette er hva islam sier om terrorisme.

1

seagul

hvitefjaer skrev: Problemet er at folk som er indoktrinerte over flere hundre år mangler total evne til og tenke selv. de må alltid tenke til fordel til sjefen sin (profeten/frelseren whatever) Hele den muslimske/katolske/kristene verden er en gjeng med dustehuer som har overgitt hjernen sin til de høyere makter. det som er trist at man sitter igjen som noen tomme skall som i bunn og grunn er drittredde for å dø. det er jo det religionene er basert på, basert på Frykt for å komme til helvete eller fortapelse eller lovnader om at alt skal bli så mye bedre når man har vært snill og kommer til nirvana/himmelen eller hva det nå enn kalles.

Så jeg må si at kristene og muslimer er noe dritt begge deler, noe jeg forsåvidt mener humanetisk forbund er også..

Tror verden hadde vært ett bedre sted uten religion. kunne vel heller basert oss på elementær kunnskap og kanskje kardemommeloven

DU SKAL IKKE PLAGE ANDRE, DU SKAL VÆRE GREI OG SNILL, OG FORØVRIG KAN DU GJØRE HVA DU VIL. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Støtter deg 100% i dette innlegget!

Just cause you aint paranoide,dont mean they ain`t out to get you.

1

hvitefjaer

Takk for det.

Mitt inntrykk her i livet er at religion er her for å gjøre alt komplisert

samme som signaturen min på en måte

"An consultant is someone who takes a subject you understand and makes it sound confusing"

Livet er jo egentlig ganske enkelt. selv om det er litt smerte her og der så går det som regel helt bra til slutten (man har liksom ikke noe valg eller). Kanskje det er derfor man har diktet opp noe overmennesklig og det er motivasjonen, at man higer etter evig liv.. vel vel ingen har klart det ennå. så hvorfor skal det forandre seg?

Det er jo kun veldig overbeviste motiverte troende som finner på faenskap. ekstreme grupperinger er overmotiverte individer som har overlatt hjernen sin til noe som antakelig ikke eksisterer. ergo de handler ut i fra fiktive fantasier. Fantasiende til historiens værste massemordere som slett ikke hadde den intensjonen at folk skulle gå banana og drepe hverandre i hopetall..

1

Politisk_Interessert

hvitefjaer skrev:

Hele den muslimske/katolske/kristene verden er en gjeng med dustehuer som har overgitt hjernen sin til de høyere makter. det som er trist at man sitter igjen som noen tomme skall som i bunn og grunn er drittredde for å dø.

det er jo det religionene er basert på, basert på Frykt for å komme til helvete eller fortapelse eller lovnader om at alt skal bli så mye bedre når man har vært snill og kommer til nirvana/himmelen eller hva det nå enn kalles. ____________________________________________

Kommentar: Jeg tror ikke det er noen god idé og dra kristne og muslimer under samme kam. Disse religionene er vidt forskjellige i måten de praktiseres på. Mens Kristendommen er grunnlagt av en radikal passifist er Islam grunnlagt av en maktgal morder. To vesentlige forskjeller. Og selv om du sier at disse to religionene er basert på frykt er dette helt feil. Ihvertfall når det kommer til kristendommen, som er basert på kjærlighet til mennesket og Gud.

Er selv kristen, og jeg kan love deg at jeg ikke sitter igjen som et "tomt skall", tvert imot. Og jeg er ikke redd for å dø i det hele tatt, det er jo nettopp det Budskapet handler om, at det er et liv etter døden.

Jeg tror egentlig ikke verden ville blitt et bedre sted å være uten religioner; det er en kjent sak at mennesker er krigslystne av natur og vi ville garantert ha funnet noe annet å sloss om. (om verden ville blitt bedre uten islam er et annet spørsmål...)

1

hvitefjaer

Er enig at de to religionene ikke er det samme. men jeg mener nå åpenbart at religion er fryktbasert.. Og selvfølgelig synes du at din tro er bedre enn alt annet fordi du har akseptert det. Samme som min Indonesiske Venninne mener at muslimsk tro er absolutt mye bedre enn alt annet. dette er en evig gørr rundans som egentlig handler om at "Min Gud som har større pikk en din Gud". latterlige greier.

Hvis ikke kristene er redd for å dø hvorfor er man da så sporadisk "god" man er redd for å dø som en synder som ikke har tatt imot Jesus eller noe slikt, fordi da kommer man til helvete. er ikke det frykt for å dø så vet ikke jeg.

Ta f.eks Jehovas Vitner, de er så skitredde for å dø at de fornekter at helvete er ett faktum

1

seagul

Famle skrev: Elsker du og ser opp til Profeten Muhammed?

Selvom Muhammed drepte hundrevis av mennesker på de mest bestialske måter og i tillegg giftet seg med en 9 år gammel jente? Selvom han var en landveisrøver som halshugget kvinner og barn? ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nå får du kun svar i to kategorier altså:

1.Det du skriver om profeten er løgn.

2.Oppramsing av ugjerninger begått i kristenhetens navn,korstog osv.

Bare så du ikke gjesper deg ihjel over, "faren min er sterkere enn faren din",svarene.

Just cause you aint paranoide,dont mean they ain`t out to get you.

1

Famle

seagul skrev: Famle skrev: Elsker du og ser opp til Profeten Muhammed?

Selvom Muhammed drepte hundrevis av mennesker på de mest bestialske måter og i tillegg giftet seg med en 9 år gammel jente? Selvom han var en landveisrøver som halshugget kvinner og barn? ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nå får du kun svar i to kategorier altså:

1.Det du skriver om profeten er løgn.

Svar:

Har ikke Muhammed drept mennesker? JO, det har han. Han var en pedofil terrorist, og er alle muslimers forbilde.

1

seagul

Mulig,tenkte jeg bare skulle fortelle deg om de stereotype forsvarstalene av noen svar du kommer til å få.

Just cause you aint paranoide,dont mean they ain`t out to get you.

1

FlightOfTheRat

Famle skrev: "Har ikke Muhammed drept mennesker? JO, det har han. Han var en pedofil terrorist, og er alle muslimers forbilde." * * * Besynderlig at en person som selv ikke tror på Muhammed likevel kan være så overbevist om at profeten skal ha levd, hvordan har var og hva han har gjort.

I sannhet besynderlig.

Det er ikke mulig at du kanskje tar visse karikaturtegninger litt vel bokstavelig?

1

Lignende temaer

Laster...