Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Leser i dagens VG at en kurdisk jente er funnet drept i en koffert i England. Ser også at jenta er tvunget inn i arrangert ekteskap også. I samme avis leser jeg at invandrere med pakistanere og somaliere i teten, er godt representert på ranstatitikken i Oslo. Hele 69% innvandrere. Er dette noe vi dikter opp her i landet, eller er dette sannheten. Da dette er sannheten, forteller dette oss,at vi har rett vi som er skeptiske til innvandringspolitikken som har vært ført og føres her i landet. Vi vil ikke ha landet vårt ødelagt av mennesker som har tilvenningsproblener til vestlig levemåte. Fortå det den som vil, men det er vel våre nye landsmenn som skal leve etter våre lover og regler, og ikke omvendt.

1
17 svar

17 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Jærbonde

Her er et inntrykk fra Sverige , en kommentar av Jan Guillou. Det er selvfølgelig ikke sikkert det er slik i Norge, jeg tar det med som et apropos. Sitat : Men när det gäller ett av våra allvarligaste brott, kvinnomord inom familjen, är "invandrarna" kraftigt underrepresenterade.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,766295,00.html

1

Politisk_Interessert

Ned med "berikelse" av den norske kultur!

1

Xwolverine

Folk som begår/er med på æresdrap bør kunne forvises fra landet uten menneskelige hensyn. Hvis noen lager bråk og forlanger at de må få bli og ikke tar totalt avstand fra æresdrap så bør disse sendes til en nådeløs arbeidsleir til de kommer med en forklaring på hvorfor de ikke tar avstand fra æresdrap.

Arbeidsleirene bør organiseres etter modell av tyske kzleire og gulag.

1

hvitefjaer

Vi har hørt om Norske ektemenn som dreper kona når hun vil skilles eller en ungdom som har drept kjæresten fordi hun ville gjøre det slutt.

Er ikke det æresdrap i en annen innpakning bare da?

1

Lignende temaer

Laster...