Nye VGD er lansert! Mer informasjon

jeg føler dere bare snakker om muslimer her inne. går det ikke an å snakke annet om enn om oss muslimer?...det er så typisk fritidsproblemer. Alt dere tenker på er oss muslimer som ødlegger deres land. Jeg er så glad for at jeg bor en plass der det ikke bor mange muslimer. Da slipper jeg alt det dummepratet til dere norske som klager over at vi ødlegger Norge

1
156 svar

156 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Paperhouse

MsMaroc,

Det er synd at du føler deg urettferdig behandlet på VGD. Du gjør naturligvis det med rette. Det er flere faktorer som gjør at (i hovedsak negativt vinklede) muslim-relaterte 'debatter' florerer på dette forumet:

VG, som Norges største tabloidutgivelse, leses i hovedsak av lavt utdannede mennesker, med en lav sosial status og amputert kulturell forståelse. VG er på mange måter frp-velgerens avis, og frp-velgeren lider som kjent av kronisk mangel på empati. Det er viktig å påpeke at VGDs brukermasse ikke er representativ for Norge sett under ett, selv om alt dessverre peker mot en videre utvikling i denne retningen. Det kan også virke som at VGD modereres minimalt, da tilnærmet rasistiske ytringer passerer gjennom sensuren daglig. Ytringer som ofte forsvares gjennom såkalt 'ytringsfrihet', men som uten tvil er med på å skape fordommer og videreutvikle den forenklede tankegangen som regjerer på forumet.

1

Betenkt

MsMaroc må være glad for at han bor ett sted det ikke er andre muslimer. Men du må da lese aviser eller se nyheter, eller lukker du øynene og ørene, så du ikke enser det vi andre får med oss. I Norge er det ran, knivstikking, familietragedier med æresdrap uført av muslimer. Dette til orientering. Og i verden førøvrig så smeller det ganske ofte, både med selvmordsbombere og bilbomber. Nå senest i Egypt. Tidligere var det nære land til Norge, som Madrid i Spania, London i England og Istanbul i Tyrkia. Begynn så smått å lese aviser eller slå på en europeisk TV kanal, og så må du se på dette med kritiske øyne. Ikke med muslimsk syn og tanker, om at all faenskap som kan gjøres mot vesten er er bra.

1

shedwangolden

MsMaroc skrev: jeg føler dere bare snakker om muslimer her inne. går det ikke an å snakke annet om enn om oss muslimer?...det er så typisk fritidsproblemer. Alt dere tenker på er oss muslimer som ødlegger deres land. Jeg er så glad for at jeg bor en plass der det ikke bor mange muslimer. Da slipper jeg alt det dummepratet til dere norske som klager over at vi ødlegger Norge

Blir ikke enkelt det da.Muslimer gjør jo så mye faenskap at det ikke er til og unngå. I sine egne land behandler de kvinner som dritt.voldtar.dreper osv. i allahs navn. I Oslo er de fremtredene når det gjelder vold.ran.voldtekt osv. De forlanger/krever mer enn de har lov til. Dere burde være takknemlige for at dere får lov tilog bo her. Der du bor må være et himelsk sted som har sluppet all dritten som resten av Norge har fått.

1

MsMaroc

shedwangolden skrev: Blir ikke enkelt det da.Muslimer gjør jo så mye faenskap at det ikke er til og unngå. I sine egne land behandler de kvinner som dritt.voldtar.dreper osv. i allahs navn. I Oslo er de fremtredene når det gjelder vold.ran.voldtekt osv. De forlanger/krever mer enn de har lov til. Dere burde være takknemlige for at dere får lov tilog bo her. Der du bor må være et himelsk sted som har sluppet all dritten som resten av Norge har fått.

vet du va. Jeg har like mye rett til å bo her som deg. Jeg er født og oppvokst i Norge som deg. Og jeg lager iallefall ikke faenskap.

1

Rakrygget

Jeg tror ikke du helt ser hva som foregår rundt deg. Se på vårt naboland Sverige, hvor det er kommet et krav om lovforslag nettopp tiltenkt muslimer. Joda, dette bidrar til å ødelegge en nasjon basert på kristne verdier.

1

PACE_9

Hei Rakgrygget!

Forslaget om lover tilpasset muslimer er visstnok et soloutspill fra lederen av Sveriges muslimska förbund. Forslaget har ikke vært behandlet av styret, og kan vel ikke sies å representere synspunktene til andre enn den som fremstatte forslaget, Mahmoud Aldebe. Nå er ikke Aldebe hvam som helst, men er formann for den største islamske organisasjonen i Sverige med 70 000 medlemmer. Medlemmene i forbundet burde selvsagt snarest kaste sin leder til tross for at han har forsøkt å bortforklare og tone ned sine uttalelser. Les mer om dette her:

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_12519179.asp

1

Bouvet

Islam kan bli tolket på mangen forskjellige måter. Men det kan også kristendom, hinduisme, og for og dra den et godt steg lenger, satanisme, jeg er overbevist om at det finnes satanister som gir penger til veldedige formål og som ser på satan som nøkkelen til alt godt og til suksee. Saken er den at religionen er ingenting annet en hva hver enkelt menneske gjør den til, og endel av problemet her er at altfor mangen muslimer tolker denne boka koranen bokstavelig, og det er skremmende og sier meg kun en ting: disse menneskene lever slik vi levde i steinalderen, de forstår ikke at verden forandrer seg og at denne boken er skrevet i en hard hverdag for flere hundre år siden, og det gir grusome resultater som ender opp i at terrorister sier allah akbar og skjærer hodet av forsvarsløse mennesker med en sløv kniv, dette skaper hat, hat og splid , og ikke minst støtte til alle de som aktivt kjemper mot islam i Norge. Mennesker som ikke deltar i demonstrasjoner mot slike udyr (hunder,svin) som dette men som samtidig deltar i demonstrasjoner mot noen jæ... dumme kariakturteininger det er mennesker som vi ikke ønsker i et demokrati, det er mennesker jeg personlig vil har langt vekk, og mangen av mine venner i Norge og Europa med meg. Kritikken av islam er ikke grunnløs, og jeg er av de minst ekstreme og ønsker en dialog, men det blir neppe lett.

1

PACE_9

Hei Bouvet!

Godt skrevet! Jeg er i grunnen litt enig i det du skriver. Det er viktig å huske på at det er hva mennesket velger å gjøre ut av sin religion og sin livsfilosofi som er det viktigste. Ellers synes jeg det er urettferdig å forlange at den vanlige muslim stadig vekk skal måtte gå i demonstrasjonstog for å ta avstand fra hva enkelte av 1.47 milliarder andre muslimer til enhver tid skulle finne på å gjøre. Folk må jo også få lov til å gi blaffen i ting som ikke angår dem, og slippe å måtte stilles til ansvar for gjerninger begått av mennesker de ikke kjenner engang.

1

nineup

Siden jeg har fokusert en del på dette med demonstrasjoner, så slnger jeg inn en kommentar

Jeg har aldri forlangt at noen skal gå i demonstrasjon mot noe som helst.

Men det må være tillatt å undres litt over hvorfor muslimene aldri vurderer tanken på å demonstrere mot at islam (mis)brukes i forbindelse med terror, strupekutting av uskyldige hjelpearbeidere etc, når de ikke har det aller minste problem med å gå bananas med demonstrasjoner verden rundt i protestet mot noen bilder.

Forstår du nå? Forlanger altså ikke demonstrasjoner fra noen som helst, men synes bare dette er litt underlig.

For meg forteller dette bare at muslimene slett ikke er mot terror eller strupekutting, men synes dette er helt greit så lenge det rammer deres "fiender", som altså ikke skal mer til en at de ikke er muslimer

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister, sosialismen hører hemme på dynga sammen med kommunisme og nazisme

1

Bouvet

Hei PACE_9.

Det er urettferdig og kreve deltagelse ifra alle og enhver, i saker der noen få demonstrerer mot en bestemt sak. Men det som overrasker meg er den massive støtten demonstrasjonstogene har fått rundt omkring i hele verden etter at muhammed teiningene ble vist i den dansk og norsk avis, mens etter at terrorister i irak har publisert videoer til al jazzera der uskyldige mennesker blir slaktet i et smertehyl på fjernsynet så skjer det ingenting, ingen demonstrasjoner av betydning noen plass. Dette skremmer meg, selvom ikke den vanlige muslim kan ta ansvar for dette så må disse menneskene forstå at de som gruppe må fortelle verden at dette blir feil. Det blir feil og engasjere seg mot noen teininger på ett papir fremfor uskyldige menneskers liv. Det tror jeg ikke de fleste muslimer er enige med meg i, derfor er jeg veldig skeptisk til dem og deres måte og tenke på, desverre.

1

MsMaroc

Bouvet skrev: Islam kan bli tolket på mangen forskjellige måter. Men det kan også kristendom, hinduisme, og for og dra den et godt steg lenger, satanisme, jeg er overbevist om at det finnes satanister som gir penger til veldedige formål og som ser på satan som nøkkelen til alt godt og til suksee. Saken er den at religionen er ingenting annet en hva hver enkelt menneske gjør den til, og endel av problemet her er at altfor mangen muslimer tolker denne boka koranen bokstavelig, og det er skremmende og sier meg kun en ting: disse menneskene lever slik vi levde i steinalderen, de forstår ikke at verden forandrer seg og at denne boken er skrevet i en hard hverdag for flere hundre år siden, og det gir grusome resultater som ender opp i at terrorister sier allah akbar og skjærer hodet av forsvarsløse mennesker med en sløv kniv, dette skaper hat, hat og splid , og ikke minst støtte til alle de som aktivt kjemper mot islam i Norge. Mennesker som ikke deltar i demonstrasjoner mot slike udyr (hunder,svin) som dette men som samtidig deltar i demonstrasjoner mot noen jæ... dumme kariakturteininger det er mennesker som vi ikke ønsker i et demokrati, det er mennesker jeg personlig vil har langt vekk, og mangen av mine venner i Norge og Europa med meg. Kritikken av islam er ikke grunnløs, og jeg er av de minst ekstreme og ønsker en dialog, men det blir neppe lett.

------------------------------ Du har egentlig veldig rett her. Og jeg tolker islam som en fredelig religion, noe den skal vær, men som de fleste tolker på en annen måte. det er egentlig forbut(haram) og drepe noen i allahs navn. Det er jeg 100% sikker på. Men desverre er det fortsatt folk som gjør det. Og jeg synes selv dette er galskap siden islam egentlig skal vær en frdelig religion.

1

fallacio

MsMaroc skrev: Og jeg synes selv dette er galskap siden islam egentlig skal vær en fredelig religion. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du har sikkert gode intensjoner MsMaroc. Bare synd at ikke alle muslimer har det. Så problemet for resten av verden da, er å finne de som har onde hensikter. Ser du det ? Hvordan siler man ut de 'riktige' personene ? Det letteste for 'de andre' (sånn som meg), vil være å forsøke å få muslimene til å tro på noe annet. Eller begynne å forkynne fred istedet.

Jeg er ikke interessert i å hindre mennesker i å tro på en gud, hvis de absolutt vil det. Men jeg er interessert i å skape en verden der vi alle kan leve sammen i fred, og vise toleranse mot de som tror anderledes enn deg selv. Siden islam ikke står for fred og aksept av anderledes tenkende, vil jeg med alle verbale midler forsøke å fortrenge islam, fra Norge, og gjerne Europa.

Det vi ser, er hva som skjer i vårt naboland, og det vil ikke vare alt for lenge før det samme vil bli forsøkt i Norge. Siden jeg, og mesteparten av befolkningen ikke ønsker å forandre våre lover, og verdier for å passe dere, bør det RIKTIGE være at alle muslimer flytter til et land med verdier, som passer dere. Ikke tvinge det inn på oss.

Det har ved gjentatte anledninger her inne blitt spurt. Hvilke ting er positivt ved islam ? Og stadig ser vi at dere ikke kan nevne noe som er positivt ved doktrinen. Jeg kaller det en doktrine, fordi det er så mye mer, enn bare religion. Dessuten må man visst be 5 ganger om dagen. Et synlig bevis på at man skal hjernevaske menneskene. Ikke gi dem tid til å tenke på noe annet enn islam. De kan jo, Gud forby :) Begynne å tenke selv. Hvis islam får utfolde seg fritt, så omfavner det kontroll ved alle livets sider. Politikk, og levesett, og religion.

Kan ikke se at det blir fred her i verden før islam er utradert som 'religion'. De kriger jo som verst mot hverandre ! Alle drepte i Irak vitner vel om hvilken Ufredelig religion vi snakker om her ?

.

1

Lignende temaer

Laster...