Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Islam, en berikelse for Norge.

Dette er ett innlegg som jeg la merke til. Etter en tids tenking, og lesing av div kommentarer her, så vil jeg ta tak i tråden vedr dette tema. Etter å ha lest hva enkelte, tydelig muslimer som er barn av de første innvandrerne, har for synspunkter på oss normenn. Det er ett hat mot oss i vesten, at det er skremmende å se hvor hjernevasket muslimene må være av sin religion og mangel på lære om høflighet til det folket dere kom til for å få trygghet, arbeid og ro, istenfor krig. Det er tydelig at det er barnelærdommen som vises. Det er ingen av dem som tar avstand til terrorisme. Det er bevist på mange TV -program og avisinnlegg/kommentarer. Mulla Krekar er ett tydelig tegn på galskapen ved muslimsk innvandring med mange og vedvarende store problemer. Hvorfor skal vi ta i mot denne gruppe mennesker med åpne armer, når de hater deg og meg som hverken er kristne eller muslimer? Helt vanlige normenn. Og så kommer dere hit, og enkelte med stort sugerør i statskassa og mener at det er vi som skal endre oss. Slik adferd skaper rasisme.

1
17 svar

17 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

rawat

"Det er ingen av dem som tar avstand til terrorisme. Det er bevist på mange TV -program og avisinnlegg/kommentarer"

Kan du henvise til ett eneste avisinnlegg?

1

seagul

rawat skrev: "Det er ingen av dem som tar avstand til terrorisme. Det er bevist på mange TV -program og avisinnlegg/kommentarer"

Kan du henvise til ett eneste avisinnlegg? -------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9630

1

Asphmodeus

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9630

-------------

Siden Magazinet sier de ikke klarte å finne noen muslimer som tar avstand fra Mullah Krekars meninger, er det noen av dere muslimer her inne som tar avstand fra meningene hans?

1

seagul

1

rawat

Ingen av disse eksemplene viser at "ingen tar avstand fra terrorisme". Dagbladartikkelen viste jo det motsatte.

Dessuten er jo ikke alltid en selvmordsbomber en terrorist. Han er en terrorist når han søker å ramme sivile, dvs sprenge seg på busser, kjøpesentre etc. Men hvis han rammer militære styrker og/eller bygninger/installasjoner, så er han ikke nødvendigvis terrorist. Det blir vel f.eks. ikke riktig kalle de japanske kamikazepilotene terrorister heller.

1

fallacio

Betenkt skrev: Hvorfor skal vi ta i mot denne gruppe mennesker med åpne armer, når de hater deg og meg som hverken er kristne eller muslimer? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fordi de politisk korrekte har sagt at, sånn må vi være. På 80 og 90 tallet herjet de rundt i alle læreinstanser, og politiske partier, og alle journalister fikk sin dose. Med tindrene øyne, og rosa briller, så de på verden, og sa at alle må være snille mot hverandre, og ikke være intolerante. For alle innvandrere er jo SÅÅ snille, og vil ikke gjøre oss noe vondt. Spesielt muslimene har opplevd mye vondt stakkar.

Og dessverre, så har de fremdeles rosa briller, og kan ikke se NOE feil med muslimene.

.

1

Moongoose

En annen ting er at mesteparten av journalister er venstresosialister..leste det i dagbladet på lørdag. 70% SOSIALISTER,og de ser ting gjennom sosialistiske øyne,vil vi noen gang få sannheten frem om hvor ille ting egentlig er blandt innvandrermiljøene i Norge?

De har selv sagt at de har vært redd for å forske på innvandrervold fordi de ikke ville være politisk ukorrekte.. Stoler ikke mer på media enn på venstesosialistene her på vgd. Selv om FRP får makten må de samfunnsengasjerte sosialistene velsigne handlingene de skal utføre..bytt ut alle fremste personer i media og rettsystemet,de har en tendens til å søke seg til maktstillinger.

1

Rakrygget

Ta en titt på Baksiden.net.

Mange medlemmer og tidligere medlemmer fra AKP(m-l) som har sentrale posisjoner innenfor media..

1

rawat

Står det høyt på lista over hva frp skal gjøre når de kommer til makten? Altså å ta kontroll over media?

1

Lignende temaer

Laster...