Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Yousof

Lær å respekter Muslimer!

Jeg ser at mange har reagert for at jøder får litt kritikk. Men la oss se hva som er skrevet om muslimer i det siste.

"Islam er ikke voldelig om alle innretter livene sine etter Koranens lover, der kvinner er slaver og menn er herrefolk."

"Muslimene vil aldri starte noen krig mot vesten for den vil de tape, de vil heller drepe uskyldige kvinner og barn.

De er ikke menn de er feige rotter."

"hvem er det som løper rundt med geværer og ødelegger ambassader fordi noen tegner en gammel, død mann?"

"Jeg ser for meg store slanger, når jeg ser disse imamene på TV. Sniker seg frem, og smiler, mens de lyver deg rett opp i ansiktet. Splittet tunge." osv. osv.

Hva feiler det folk? Dette er utrolige respektløs kritikk! Dere håner Muslimske kvinner i Hijab. Til deres informasjon er dette FRIVILLIG. Det er ikke lov å påtvinge kvinne i Hijab. Respekter at noen finner seg selv for verdige til å ikke kle seg nærmest nakne! Kvinner er i Islam verdsatt høyt.

Dere kaller muslimer for steinaldersfolk, mordere, voldtektsmenn, osv osv. GALT!

Blir rasende når jeg leser alt denne styggedom dere skriver! Tror snart jeg blir skallet!

Lær dere å respekt! Nordmenn må lære seg ære! Dere kommer ikke langt med denne frekke tone dere kjører.

----------------------------------- Gjerg Kastrioti Pride!

7
1,8k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Muslimene må først lære seg å respektere andre. Respekt er noe man må gjøre seg fortjent til ,ikke noe man kan kreve.

13

Muslimer bør kanskje være kloke nok til å sette seg ned og tenke over hva _årsakene_ til dette kan være?

Muslimer kommer i krangel med folk uansett hvor i verden de bosetter seg,hvilke andre religiøse grupperinger kan man si gjør dette i like stor grad?

You princes of Main,kings of New England!

2

Se på hvilket nivå muslimene er rundt i verden. At de ønsker krig mot vesten en kjent sak, og USA er djevelen. Nei, ingen respekt fra meg!

4

Har ikke problemer med å respektere en muslim som oppfører seg som folk. Religionen islam og alt jævelskap den fører med seg vil jeg derimot aldri kunne respektere!

2

Muslimene må gi oss grunn til å respektere em, så langt er det ikke mye som gir noen grunn til å respektere muslimer og islam. Respekt er noe man får når det er grunnlag for det, ikke noe man kreve. Mulig det fungerer slik i muslimland, men det gjør ikke det i Norge

1
bare_innom Muslimene må gi oss grunn til å respektere em, så langt er det ikke mye som gir noen grunn til å respektere muslimer og islam. Respekt er noe man får når det er grunnlag for det, i...

Jeg har IKKE respekt for folk som til og med dreper sine egne barn hvis de ikke gjør som herren og mesteren, eller familien sier.

Jeg har IKKE respekt for folk som dreper uskyldige mennesker på t-baner og tog i Madrid, London, og alle andre steder der vestlige uskyldige mennesker har blitt drept som følge av det som vestlige politikere gjør. Enda de vet inderlig godt at mange mennesker i de vestlige landene går imot sine egne ledere som man gjorde når det gjaldt f.eks. krigen i Irak.

Fra Norge gikk det over 60 000 mennesker mot den krigen. At vi da skal bli truet med terroraksjoner mot oss det finner jeg meg ikke i.

Jeg er imot at man skjender mitt flagg og land fordi noen aviser i Norge gjengir noen tegninger for å sette leseren inn i hva saken gjelder, og truer det norske folket.

De som skuffet meg aller mest var palestinere, der vi så at til og med små barn gikk og spyttet på det norske flagget.

Vi så til og med muslimer i Norge blant annet på Etterstad skole brant flagget vårt.

Jeg har ikke respekt for folk som IKKE respekterer sine kvinner og døtre, og lar dem måtte gå slik kledd som de gjør, selv når det er 30 grader varmt. Og der vi ser igjen at muslimske menn og gutter kan gå kledd slik de vil, og ha det bra.

Jeg har ikke respekt for folk som har kommet til vårt land for KUN 30 år siden som hele tiden krever at vi skal forandre vårt land etter dem, istedet for at de respekter landet vårt at de ihvertfall ikke bryter norske lover, regler, verdier og normer.

Jeg hadde ikke turt å være så respektløs mot et land som jeg var kommet til. DA hadde jeg virkelig gått stille i dørene.

Så før man snakker om respekt slutt å true landet mitt. Vi må nå nærmest se oss over skuldrene når vi skal ta t-baner, vi må sensurere til og med språket og får ikke lov til å si det vi mener for da truer muslimene oss med både det ene og det andre.

Jeg finner meg ikke i dette mer, og slike folk har jeg ikke respekt for.

12

Jeg respekterer norske muslimer som respekterer Norges lover. Og da mener jeg alle lover.

2

Yousof skrev: Lær dere å respekt! Nordmenn må lære seg ære! Dere kommer ikke langt med denne frekke tone dere kjører.

Merkverdig hvor likt både innvandrere og etniske nordmenn argumenterer. Så snart man diskuterer basale spørsmål bobler mistenksomhet, fordømmelser og provokasjoner med religiøse overtoner. Dette igjen avler kulturkonflikter, vold og misforståelser hvilket beviser en totalt mislykket integreringspolitikk preget av naive og historieløse politikere.

Historien viser at dette dessverre ikke er enestående for Norge I etterpåklokskapens lys, er det lett å se at denne snøballen aldri skulle vært startet.

1
Wizious Respekt er noe som man gjør seg fortjent til, det er ikke noe man har. Og pr. i dag fortjener ikke muslimer respekt, men det motsatte.

Lær å respektere oss kristne! Hehe..

Kristne blir sett like mye ned på som muslimer.. Om ikke mere, da det er legetimt i media å hetse kristne. (media->sos+kom=hate kristne)

Hele denne debatten er idiotisk uansett. Om "hr skanderbeg" kanskje vil skjønne at han lever i en sekulært land som, i allefall en gang, var basert på kristne verdier. Så vil han skjønne at folk flest ikke er interessert i en gruppe mennesker fra en total annerledes kultur med en religion, som riktignok kommer fra samma sted som "min", men har utviklet seg i en fundamentalistisk rettning.

Skrev nettopp en ganske bra oppgave om islam, hvor jeg nevner flere høydepunkter i islamsk historie, deriblant Al-Andalus. De muslimske lærde fra middelalderens Spania må vri seg i graven over å se hvor mye stammekulteren og bønderne fra forskjellige land ødelegger islam.

Ave crivaes, gratia plena Dominus tecum! - Subhaana rabbiy al-alaa!

1
crivaes Lær å respektere oss kristne! Hehe.. Kristne blir sett like mye ned på som muslimer.. Om ikke mere, da det er legetimt i media å hetse kristne. (media->sos+kom=hate kristne) Hele d...

crivaes skrev: Skrev nettopp en ganske bra oppgave om islam, hvor jeg nevner flere høydepunkter i islamsk historie, deriblant Al-Andalus. De muslimske lærde fra middelalderens Spania må vri seg i graven over å se hvor mye stammekulteren og bønderne fra forskjellige land ødelegger islam.

Spearmint: Det du betegner som "islamsk historie" bør vel heller omtales som "arabisk historie", da mye av den vitenskapelige utviklingen ikke skjedde på grunn av islam - men heller på tross av islam. Å gi islam æren for de arabiske vitenskapsmenns oppdagelser vil bli som å gi inkvisasjonen æren for Gallileos oppdagelser. Så de lærde (muslimske eller tvangsmuslimske) må vri seg i graven over å se hvor mye islam har ødelagt for den vitenskapelige utvikling.

2

Vil du ha "rezzpekt lizz'm"?

Kyss meg der jeg er høyest når jeg plukker potet !!!

2

Fy søren, Yousof. Du har ikke skjønt det ennå. Ingen som bryr seg om du tar avstand fra all faenskapen som skjer i Islams navn. Ingen bryr seg om du er selveste honningen i melken.

Vi blir sett på som Bin Ladens kompanjonger, potensielle terrorister hele sulamitten.

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt sitter og skriver på et så useriøst og hatfullt sted som dette. Fred være med meg. Og med deg :)

Mvh Bint Al-Gamila Min Al-Maghrib

2
MarocJenta Fy søren, Yousof. Du har ikke skjønt det ennå. Ingen som bryr seg om du tar avstand fra all faenskapen som skjer i Islams navn. Ingen bryr seg om du er selveste honningen i melken....

Ser ikke på alle muslimer som potensielle terrorister. Men jeg opplever ingen muslim dithen at han ikke vil at noe i vårt samfunn skal endres for å komme muslimer i møte, og det er mer enn nok til at jeg får en motvilje mot muslimer. Det finnes ingen, og jeg gjentar ingen grunner til å endre på en millimeter av det norske samfunn for at det skal tilpasses hverken muslimer eller andre innvandrere. Har man problemer med det så nøler jeg ikke med å ønske vedkommende person god tur tilbake dit han eller hun kom fra

1

"Islam er ikke voldelig om alle innretter livene sine etter Koranens lover, der kvinner er slaver og menn er herrefolk." Behead thos who say islam is violent

"Muslimene vil aldri starte noen krig mot vesten for den vil de tape, de vil heller drepe uskyldige kvinner og barn. De er ikke menn de er feige rotter." Selvmordsbombere, iran og syria fører krig mot israel via hessballa og lar libanon ta støyten.

"hvem er det som løper rundt med geværer og ødelegger ambassader fordi noen tegner en gammel, død mann?" Muslimer

"Jeg ser for meg store slanger, når jeg ser disse imamene på TV. Sniker seg frem, og smiler, mens de lyver deg rett opp i ansiktet. Splittet tunge." Som han danske imanen som spredte falske tegninger blandt muslimer i mø og så sitter på intervjuer på tv om at det er jp sin skyld

yousof.... dine krav om respekt er som kaktus og rompehull... det passe bare ikke sammen

1

Yousof skrev: "Lær dere å respekt!" lær deg å norsk :p

"Nordmenn må lære seg ære!" vi har ikke muslimers misforståtte syn på ære.

"Dere kommer ikke langt med denne frekke tone dere kjører." det der var jo ironien på sitt beste :)

1
MarocJenta Fy søren, Yousof. Du har ikke skjønt det ennå. Ingen som bryr seg om du tar avstand fra all faenskapen som skjer i Islams navn. Ingen bryr seg om du er selveste honningen i melken....

MarocJenta skrev: Av og til lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt sitter og skriver på et så useriøst og hatfullt sted som dette.

Så hvorfor fortsetter du å skrive gang på gang da, tar du ikke et hint? Har lest så masse innlegg fra deg i forskjellige forumer, beklager men du serverer så masse svada og bullshit at det er nermest umulig å ta deg seriøst...

Men liker du deg ikke her i Norge, så er det ingen som nekter deg retten til åflytte tilbake til det "hellige riket" hvor du kommer fra...der kan du tilogmed fordømme oss vestlige så masse du vil...med særs lite motkritikk...hadde ikke det vært flott?

I tilegg så kan du jo helt frivillig tulle deg inn i et stygt laken fra topp til tå og la deg underkue som alle de andre hun-kjønnene...hørtes ikke det fristendes ut?

3
skoyaren MarocJenta skrev: Av og til lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt sitter og skriver på et så useriøst og hatfullt sted som dette. Så hvorfor fortsetter du å skrive gang på gang...

Diskuterer man person eller sak her?

Svada og bullshit? Jaha. Link?

Jeg er født og oppvokst i Norge. Har like stor rett til å være her som deg. Flytter ikke "tilbake" noe stans, når det er her jeg alltid har bodd.

Men sorry mann. Liker ikke burka. Kommer ikke på tale. Dessuten hadde jeg bare blitt sett stygt på av innbyggerne i Marokko. Ikke særlig populært som du tror.

Mvh Bint Al-Gamila Min Al-Maghrib

2
MarocJenta Ikke alle muslimer er innvandrere. Mvh Bint Al-Gamila Min Al-Maghrib

Så hvorfor skriver du som en innvandrer ville gjort det da?

Er du etnisk norsk kanskje? Hvorfor er du muslim? Hører slett ikke med i den norske kulturen?

Så du går ikke med heldekkende laken altså? Hvorfor ikke? Du er jo muslimsk kvinne, er det ikke obligatorisk å føle seg undertrykket og verdt lik null da?

Hva hadde store stygge Mohammed (måtte han råtne i helvete) sagt om du som kvinne sitter å utveksler meninger på et offentlig forum? Har du i følge din patetiske lovbok/koranen i det hele tatt lov å snakke fritt offentlig?

Kan du ærlig si meg at du setter Norges lover/regler og etikk foran Koranen? (Ærlig betyr -ikke lyve/snakke med flere betydninger...)

1
skoyaren Så hvorfor skriver du som en innvandrer ville gjort det da? Er du etnisk norsk kanskje? Hvorfor er du muslim? Hører slett ikke med i den norske kulturen? Så du går ikke med heldekk...

Før jeg svarer på resten av innlegget, kunne du ha vært så snill og gitt meg en liten innføring i hvordan en innvandrer skriver? Og en link til all svada og bullshit, som jeg ifølge deg har skrevet? Takker.

Mvh Bint Al-Gamila Min Al-Maghrib

1

Lignende innlegg

Laster...