Innvandring, Rasisme og Flerkultur

psande

Sex-forbryter dømt til å flytte til Canada.

"Watson er amerikansk statsborger, og har bodd sammen med sin kone og sine barn nær grensa mot Canada sør i den amerikanske delstaten Ontario. Herfra pendlet han til en jenteskole i Buffalo i delstaten New York."

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/10/27/480982.html

Ja, hadde dette vært noe, å dømme norske statsborgere til å flytte for eksempel til Pakistan, Somalia, Irak eller Iran? ___________________________________________________________________

Homer Simpson: A Marriage is a lot like a coffin. And each kid is an extra nail........

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I gamle dager ble vel kriminelle sendt til Australia....... Jeg synes dette er helt meningsløst. Rart Canada ville ta i mot han. Eller var han canadisk statsborger i tillegg?

1
Thyra I gamle dager ble vel kriminelle sendt til Australia....... Jeg synes dette er helt meningsløst. Rart Canada ville ta i mot han. Eller var han canadisk statsborger i tillegg?

Thyra skrev: I gamle dager ble vel kriminelle sendt til Australia....... Jeg synes dette er helt meningsløst. Rart Canada ville ta i mot han. Eller var han canadisk statsborger i tillegg? " Tror saken her har blitt forvrengt av en journalist med dårlige kunnskaper. Han skal ha bodd i den "amerikanske delstaten Ontario", men hvis man med amerikansk mener USA blir det jo feil, Ontario ligger i Canada. Hvis han altså blir dømt til å holde seg hjemme, og altså ute av USA, i tre år gir det litt mer mening. Men overskriften gir jo da ingen mening.

Se http://en.wikipedia.org/wiki/Ontario

1

Lignende innlegg

Laster...