Brenne hijab, bh, flagg, bøker osv. Det kan jo hende det hjelper, men noen vil nok bli litt provosert. :) Tipper at en turban brenner lenger. Eller den teite lua til jødene, det ville blitt en kort markering....POFF.

Nei det er best de kutter ut det relgions styret før noen kommer til skade.......?

3

for å ta dette videre så må vi brenne alle bøker som har ett dugg med religion å gjøre, bibelen, koranen, toraen osv osv... Bli kvitt religions-styggedommen!

1

Det er slike ting som dette som gjør meg forbannet over at noen fant opp religion.

1

Eller lå profeten Muhammed gjemt inne der?

Det er nettopp det han er, alt gammelt tankegods som tilskrives denne fyren, shariah, kvinneundertrykkelse, tilbakeskritt, alt ligger under hijaben. Åh, jeg ble så rørt, hulk!

Det var så fint å se frie Sarah utøve sin ytring....*småhikst*

1

Er rasjonalitet et fremmedord for muslimer - kan de ikke argumentere med ord?

Tydeligvis ikke, men det beviser de jo hver eneste gang det reises samfunnsgeografiske spørsmål.

Enig med en lenger opp her i at de på en måte får smake sin egen medisin her. De er jo så fantastisk flinke til å brenne flagg og ambassader når de mener noe, men så sinte de blir når noen brenner noen av deres symboler. En jente på tv2 nyheten igår presterte til og med å si "hadde hun skullet gjøre en ordentlig protest, kunne hun i det minste ha brent seg selv med hijaben på". Hehe, utsagnet vitner mer om IQ-nivået til uttaler, men jeg kan ikke la det gå upåaktet hen: Burde ikke en god del muslimsk ungdom ha brent med de Israelske flaggene for noen uker siden da?

1

Det er kanskje herlig for deg å brenne hijaber, men det er det ikke for meg! Det du sier er ganske upassende. Islam er religionen jeg elsker, så respekter det!

1

Det er kanskje et tøystykke for deg men det er noe vi muslimske jenter bruker. Du behøver ikke å blande inn profeten i dette!. Det var ikke så big deal for deg fordi du selv ikke er en troende muslim. Islam er ikke bare en religion men det er en måte å leve på.

1
Muslim4life Det kan du si som ikke har noen religion. Jeg er stolt av å være en muslim og jeg vil alltid være en muslim. Hvis dere begynner med å brenne religiøse bøker, så skal du få se!

Hvis dere begynner med å brenne religiøse bøker, så skal du få se!

Det eneste du beviser er at du er en av de som underbygger negative holdninger til muslimer. Måten dere opptrer på, og den manglende evnen dere har til å argumentere med ord, fører forståelig nok til stor skepsis til dere. Hvorfor skal muslimer brenne ambassader hvis andre ikke får brenne hijab? Hvorfor skal dere få brenne flagg, etc.. Dere har vel på en måte bare fått "smake deres egen medisin"?

Aksepter at du er i et land hvor majoriteten ikke mener det samme som deg.

2
kenreid [sitat…] Det eneste du beviser er at du er en av de som underbygger negative holdninger til muslimer. Måten dere opptrer på, og den manglende evnen dere har til å argumentere med o...

Det du beviser er at du er en person som liker å provosere mennesker, spesielt muslimer. Du har ikke sett alle muslimer så du kan ikke si måten "dere" opptrer på. Det finnes veldig gode muslimer både i Oslo og andre steder i verden. Du har bare sett den negative siden av noen muslimer og det er ganske synd.

1
kenreid [sitat…] Det har jeg ingen problemer med- likeledes bør DU akseptere at dette plagget er undertrykkende for mange, og at de vil frigjøre seg fra det. Siden du tar opp ordet respekt...

Du tror at det er mange som blir tvunget til å bruke hijab, men det er det ikke. Foreksempel jeg bruker det fordi jeg selv vil det, ingen har tvunget meg til å bruke sjal. Det er synd for mennesker som blir tvunget til å bruke det, men ikke alle blir det. Det er undertrykkende for mange av dere, men dere har for mye fordommer imot oss muslimer, noe dere burde slutte med. Dere ser bare en side av saken og thats it.

2

ISLAM ER DEN ENESTE RETTE RELIGIONEN!! DET ER VITENSAKELIG BEVIST...

Måtte Allah velsignet dere alle jøder, kristne og dere tullinger uten tro!!!

Haha så sant azz :)

1
kenreid [sitat…] Det har jeg ingen problemer med- likeledes bør DU akseptere at dette plagget er undertrykkende for mange, og at de vil frigjøre seg fra det. Siden du tar opp ordet respekt...

Ser ikke ut som at du ikke har problemmer med det vi mener!!! 99% av norsk befolkning ser ned på alle muslimer uansett hvordan!! og du forteller oss at vi ikke vet hva det ordet og lignende betyr!!! dere alle er sikopater!!! er ute etter kun oppmerksomhet, som dere garantert vil ikke få...

Har et spm, vis meg hva u mener med ordet respekt da!!! å brenne opp hellige bøker? å brenne religiøse verdier? å krenke andres følelser? er det dette DU kaller eller uttrykker som respekt?

http://ordnett.no/ordbok.html?search=respekt&search_type=&publications=5&publications=9&publications=2&publications=23&publications=1&publications=10&publications=16&publications=8&publications=3&publications=20&publications=15&publications=7

Her oppgir jeg linken også, se og lær hva selve ordet betyr!!!

1

Når noen brenner flagget deres da blir dere jo så jævlig forbannet, hva forventer dere fra oss da? Vi er ikke like pinglete som dere husk det!!! Det neste jeg håper på er at dere alle idiotene blir brent opp!!! InnSAllah =)

Det er interessant at du skriver "dere".

Det er jo et godt tegn på at det er to leire her i landet. Vi som ikke liker muslimer og dere muslimer som ikke liker nordmenn.

Også spennende å se at du oppfordrer til drap. Det er sikkert hverdagskost å drepe i Pakistan, men heldigvis ikke i Norge.

Lykke til videre med drapstankene dine. Mohammed ville vært stolt av deg !!!

1

Muslimene brente ambassader pga dere tullinger!!! Hadde dere respektert oss hadde vi aldri gjort noe slikt!!

Du må skjønne at det norske folk begynner å bli dritt lei av tenåringsmuslimer som gnåler om respekt.

Er en del muslimer i det norske samfunnet som fortjener respekt, utifra gode handlinger. Du derimot, er ikke en av dem.

Muslimene minner meg faktisk litt om såkalte "emo's". Destruktive fordi de ikke får nok oppmerksomhet, eller respekt.

1
Direktor [sitat…] Det er interessant at du skriver "dere". Det er jo et godt tegn på at det er to leire her i landet. Vi som ikke liker muslimer og dere muslimer som ikke liker nordmenn. Og...

Lykke til videre med drapstankene dine. Mohammed ville vært stolt av deg !!!

Du har virkelig ikke noe peiling i hvordan profeten Muhammed fred være med ham egentlig var. Du burde virkelig lese mer om ham før du sier noe sånt, jeg mener det.

1

VITENSAKELIG

Ai ai ai ai, jeg ler så jeg griner, takk for den!

De e så fantastisk, man behøver ikke diskutere særlig, bare la Sarah A.R gjøre som hun har lyst og rett til, skrive det opp her, så gjør muslimene jobben for islamofober som meg....

Så kan jeg fortsette og ligge på gulvet og le..... Vitensakelig!

1
Muslim4life Det er kanskje et tøystykke for deg men det er noe vi muslimske jenter bruker. Du behøver ikke å blande inn profeten i dette!. Det var ikke så big deal for deg fordi du selv ikke e...

Innlegget mitt er borte, kanskje du kjenner til årsaken? Men heldigvis er det noen som har kopiert dette, så da så!

Profeten har ikke noe med hijaben å gjøre? koranen har med profeten å gjøre! Hijab kan da ikke ha med koranen å gjøre!

At islam ikke bare er en religion, men også en måte å leve på, er noe jeg har slått fast mange ganger! Islam bestemmer muslimers liv fra vugge til grav!

Men hijab er et mannfolkpåfunn for å undertrykke kvinner, og de som bruker hijab frivillig, håner de som blir tvunget til å bruke dette, tvangsplagget hijab!

Hijab er ikke noe religiøst plagg, men et politisk-islamistisk symbol for fremme av islamisme m/sharialover!

Keltoum Hasnaoui Missoum, kvinnen som startet hjab-saken, jobbet i 2,5 år, uten hijab, som vekter på Sola flyplass, hennes mannlige kollegaer oppfattet henne som 100% vestligorientert og hun brukte heller ikke hijab på fritiden!

Men en dag tok hun hijaben på og mistet vekterjobben. Da bestemte hun seg for å søke om hun kunne bli politi med hijab.

Dette er kun en provokasjon, og dersom hun hadde lyktes, vil hennes navn blitt risset inn i alle islamisters hjerter.

Heldigvis tapte hun på målstreken!

2

dersom du er representativ for flertallet av muslimer, så gud hjelpe oss hvor moro dette kommer til å bli etterhvert.

kan dere ikke bare leve livet deres i fred og holde kjeft, dere bor tross alt i et av verdens beste land (enn så lenge).

nei vi liker ikke religionen deres, den produserer altfor mange idioter, bla.a. sånne som deg.

jo mer dere skriker om respekt for islam, hijab, og morder-profeten, (død være med ham) jo mer mislikt blir dere.

InsRamallahlekum!

3

ISLAM ER DEN ENESTE RETTE RELIGIONEN!! DET ER VITENSAKELIG BEVIST...

Hmmmm dette var interressant. Kan du gi meg en link som virkelig beviser at det er den eneste rette religionen. Så vidt jeg vet så kan ingen vitenskap pr i dag bevise at en gud virkelig eksisterer. Kan du bevise det vitenskapelig, så er jeg spent på å få det beviset. Religion beskrives som en tro, dvs man tror på en gud, men ingen kan bevise at en guddommelig eksistens virkelig finnes.

1
Laster...