Nye VGD er lansert! Mer informasjon

[Slettet]

104
109 svar

109 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

GENUIN_NORWEGIAN

Hei,

Veldig bra at du bidrar med slike innlegg, det kan forhåpentligvis føre til at noen flere av våre snøblinde landsmenn (etnisk norske) får opp øynene for den negative utviklingen vi også ser og erfarer i dette landet idag.

Som sagt, veldig positivt når noen med din bakgrunn roper varsko, og takker deg for det.

GENUINE NORWEGIAN

3

Liberite1

Veldig bra at du bidrar med slike innlegg, det kan forhåpentligvis føre til at noen flere av våre snøblinde landsmenn (etnisk norske) får opp øynene for den negative utviklingen vi også ser og erfarer i dette landet idag.

Tydeligvis lett å bli snøblind, spesielt i disse tider...

Forøvrig tommel gitt til TS!

1

amore

til seagul

Her har du en varm støttespiller. Jeg skal kjempe kampen sammen med dere.

Derfor er det om å gjøre å få dette frem i lyset, slik at folk som opptrer slik som i ditt opprinnelsesland blir avslørt.

Det burde vært forbudt å bruke religiøse plagg på alle offentlige plasser i Norge.

REligion bør faktisk være en privatsak. Jeg blir innmari provosert når jeg ser at små barn bruker hodeplagg. De har ihvertfall ikke bestemt det selv.

Vi som er etniske nordmenn skjønner nesten ikke hvordan dette er. Mange er veldig naive når det gjelder Islam.

2

GENUIN_NORWEGIAN

Du har helt rett, det gikk nok litt for fort i svingene der for en gammel mann, - men uansett, veldig bra dette....

GENUINE NORWEGIAN

1

oodin

denne bør tommles til forsiden!!!

har en iransk familie som nabo og som jeg har snakket med mange ganger og de har fortalt meg den samme historien.

offisielt så sier de at de er muslimer men jeg tror ikke de er det egentlig, men som alle muslimer vet så blir det et helvete hvis de står fram som frafallne.

så sikkert like greit for de å si at de er muslimer da.

høyt utdannede folk,respekterte jobber,perfekt norsk og utrolig glade for at ikke de er under islams åk lengre.

3

soheilkalani

Hei!

Jeg er muslim, men ikke fundamentalist muslim. Det er forskjell mellom de to.

1

oodin

*host* al taqqiya *host*

når dagen engang kommer så vil din lojalitet ligge hos de du kaller fundamentalister. for når alt kommer til alt så støtter muslimene hverandre i kampen mot resten.

1

observatoriet

vel vel. vet ikke helt hva du ikke forstår. Det handler om frihetsprinsipper.

Skal jeg bare ta noen eksempler; Ikke lenge siden folk ble stigmatisert og utestengt i jobbsammenheng eller fengslet ved å bære davidstjernen i Europa , eller kommunistsymbol i USA eller symbol på motstandsbevegelse i Norge eller for den saks skyld feminine klær for mannlige homser eller mannlige klær for lesper, eller for få år siden fordommer og utestengelse av de som hadde mot til å kle seg punkete..

Poenget er at samfunnet fordømmer symbolbæring som ikke passer med gjeldende normer i det aktuelle samfunnet. Slike fordommer og utestengelse tilhører i prinsippet virkemidlene til en fordømmende totalitær stat enten utestengelse skyldes bæring eller nekting å bære symbolske effekter.

Dermed er fordommer mot og utestengelse grunnet symbolbæring egentlig mobbens og samfunnets straff til å opptre utenfor aksepterte normer, og en grov innskrenking av den individuelle frihet.

Om man straffes for å bære symboler eller straffes for å la være å bære symboler er to sider av samme sak.

2

soheilkalani

Skal jeg bare ta noen eksempler; Ikke lenge siden folk ble stigmatisert og utestengt i jobbsammenheng eller fengslet ved å bære davidstjernen i Europa , eller kommunistsymbol i USA eller symbol på motstandsbevegelse i Norge eller for den saks skyld feminine klær for mannlige homser eller mannlige klær for lesper, eller for få år siden fordommer og utestengelse av de som hadde mot til å kle seg punkete..

Jeg vil bare forvare mitt innlegg på VGD. Jeg foreslår en hijabfri offentlig seksjon i Norge( En nøytral offentlig seksjon i Norge). Dette betyr ikke at hijab er totalt forbudt i Norge. Alle kan bære hva de vil når de ikke er på jobb eller på skolen. Jeg er imponert over hvor ukonstruktiv diskuterer folk om tema.

1

oodin

Dette betyr ikke at hijab er totalt forbudt i Norge.

kan du forklare hvorfor 100% av overfallsvoldtektene blir begått av muslimske menn og 100% av ofrene er jenter uten hijab??

kan du ikke bare innrømme at dette er en av islams taktikker som er fullt lovlig i terroren mot de vantro. for hadde det vært tilfeldig hvem de voldtok så skulle det jo avogtil ei muslimsk jente blitt utsatt for overfallsvoldtekt men det blir det jo ikke.

1

observatoriet

du trenger ikke forsvare ditt innlegg overfor meg, jeg hadde ikke en gang lest hva du skrev.

Jeg mener at dersom det ikke er i veien for noe, så burde samfunnet være såpass tolerant at folk kunne velge å bære hvile symboler de vil, enten det dreier seg om langt hår, (som var forbudt i militæret og deler av arbeidslivet for ikke mange årene siden) eller det dreier seg om hijab.

Folk gnåler om at alle jenter tvinges til å gå med hijab av foreldre, men i følge dem som bærer hijab, så stemmer ikke det. Det er dog et faktum at intolerante krefter i samfunnet ønsker det skal være forbudt å bære hiijab. Samme sak spør du meg at samfunnet da jeg var ung, ikke aksepterte at noen hadde langt hår, - de langhårete måtte klippe seg i militæret, eller klippe seg for å få jobb i bank.

1

hørtsånntull

Skal jeg bare ta noen eksempler; Ikke lenge siden folk ble stigmatisert og utestengt i jobbsammenheng eller fengslet ved å bære davidstjernen i Europa

Er ikke dette å strekke strikken LITT langt. Vær forsiktig så den ikke slår tilbake - rett i fleisen :-)

De ekstreme Muslimske verdiene - det her er snakk om - er vel mest sammenlignbar med de verdier som klistret davidstjerne på jødene i 1930 - 1940 årene.

De samme ekstreme islamistiske verdiene vi snakker om i denne tråden - er verdier som fordømmer Homofili, undertrykker kvinner, og har nulltoleranse for ytringer MOT Islam. Vi har en gjeng drosjesjåfører som sist natt protesterte mot at vi har ytringsfrihet i Norge, skal vi la dem få diktere hva vi skal få lov til å trykke i avisene? Og de er ikke en gang ekstremister - eller?

Når vi i denne sammenheng diskuterer kvinners påkledning, så er det under de rammer at de ikke har noe annet valg. Det er opplest og vedtatt av de religiøse lederne, Immamene, som kommer hit til Norge og har gjesteopptredener i Norske moskeer.Og forteller drosjesjåfører hva som er rett og galt?

Poenget er ikke at alle Muslimer er selvmordsbombere, eller bedriver overfallsvoldtekter hver eneste helg. Poenget er at det finnes ekstrem islamisme i Norge, og dersom noen er så uheldig å påpeke dette, så kommer rasismestemplet fykende med èn gang.

Disse ekstreme verdiene, skal vi være åpne for, alle skal få innpass i Norges nye multikulturelle landskap? Når skal vi få øynene opp for at det vokser statssubsidierte destruktive krefter i Norge. Denne kreftsvulsten Islamisme, må vi snart begynne å kurere med cellegift. Det er IKKE alle verdier vi er tjent med å ha i Norge.

Det finnes krefter som er tvers igjennom ONDE, vi må våkne snart og innse det!

1

observatoriet

Det finnes krefter som er tvers igjennom ONDE, vi må våkne snart og innse det!

Det er jeg bare nesten enig i, for selv i fundamentalistisk islamisme eller kristendom er kreftene ikke utelukkende tvers gjennom onde, det er bare elementer i noe av deres adferd som er ondskap. I prinsippet er det ikke noe forskjell på fundalistisk islam som dreper kvinner for å være utro, eller fanatiske fundamentalistiske kristne som f. eks. skal ha utført mordbrann overfor abortklinikker.

Nå er jeg jeg hverken kristen eller muslim, men jeg kjenner både kristne og muslimske mennesker som er virkelig godhjertet. Spørsmålet er om vi skal ha et tolerant samfunn, eller om vi skal ha et samfunn som forbyr religioner eller symbolbruk.

Jeg tror at tolerante instillinger og åpenhet skaper toleranse, ettertanke og forståelse, mens fordømmelse, forbud og innskrenking av frihet, skaper det motsatte.

Det er min mening.

1

amore

Det du gjør er å blande sammen religion og politikk. Det er jo noe helt annet at man har politiske symboler på seg, fremfor et kvinnefiendtlig plagg som faktisk er med på å si at menn er mye mer verdt enn kvinner.

De må værs så god sløre seg til, mens mennene kan gå i det de vil.

Jeg finner meg ikke i å godta slikt i det norske samfunnet. Her er det FULL likestilling mellom kjønnene, og det bør faktisk folk som kommer fra andre land snart begynne å skjønne.

2

Bobbyv

Et meget godt og interessant startinnlegg, fortell Storberget og venstresiden om dette med hijab, det virker som de tror at alle muslimske kvinner ønsker å bære dette plagget.

En ting jeg forøvrig lurer på, er hvorfor ingen av de mannlige iranerne var med å protesterte mot dette påbudet deres kvinner ble pålagt.

Tommel gitt!

2

soheilkalani

Iranske menn også fikk ikke påbudet på alvor, men veldig godt spørsmål.

1

Lignende temaer

Laster...