Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

jepp, lagt merke til at det også her på forumet har blitt mer stille rundt det, mange av voldtektene den siste tiden som ikke har blitt nevnt. og de små notisene i avisene (om noe i det hele tatt) forsvinner raskt fra avisforsidene.

ser også i den artikkelen at politiet sier de går ut med etterlysning fordi "hun mener det var flere folk i området som kunne ha sett noe". i tillegg har jo politiet sagt at det er store mørketall.. får en til å lure på hvor mye som egentlig skjer som vi ikke får høre om! i Sverige er det nå mange år siden Aftonbladet meldte at minst 6% av alle svenske jenter hadde blitt voldtatt minst en gang, vi begynner kanskje å nærme oss eller har passert allerede..

1
gjennomtenkt jepp, lagt merke til at det også her på forumet har blitt mer stille rundt det, mange av voldtektene den siste tiden som ikke har blitt nevnt. og de små notisene i avisene (om noe...

i Sverige er det nå mange år siden Aftonbladet meldte

Lurer nå mer på hva de egentlig melder for tiden. Det skjer jo (om en skal ta de svenske avisene, eg. aftonbladet, expressen, gt, sydsvenskan.. til følge) nærmest ikke overfallsvoldtekter i Sverige lenger. De skjer nå (enn så lenge) langt hyppigere i Norge, i hvert fall i følge norske v.s. svenske avis-oppslag (selv om en logisk sett- mht. befolkningsantall + div. uro-moment.. skulle tro det var tvert om).

Så snart har nok overfallsvoldtekter forsvunnet her til lands også *host*.

2

Snart kommer det ikke engang i avisa, er vel blitt en del av hverdagen, det.

Og det verste av alt er at den blodrøde avisa VG valgte gå ut med gjerningsmannens etnisitet!!! Snikislamisering..!

1
Sima1 [sitat…] All PR er god PR er det noe som heter, men ser ikke helt relevansen her... Betviler at innvandrere ønsker en slik "markedsføring".

Betviler at innvandrere ønsker en slik "markedsføring".

..og om voldtektsmannen er islamist, hvordan blir da voldtekten ansett som et forsøk på "snikislamisering"? Har selv alltid ansett begrepet "snikislamisering" som forsøk på å fremhevde (og utbre) "det positive" ved islam. Men jeg klarer ikke med all den godvilje jeg evt. har, å fremhevde voldtekt som noe positivt. Derfor blir innlegget jeg besvarte bare en logisk brist, selv om jeg tolker det som sarkasme/ironi, evt. bare dårlig formulert -også.

1

Snart kommer det ikke engang i avisa, er vel blitt en del av hverdagen, det.

Hadde bare journalistene vist litt medmenneskelighet og slått opp hver eneste overfallsvoldtekt på forsida. Og tvunget politikere som med sin unnfallenhet, og politi ved sin inkompetanse, til å stå til ansvar for sin delaktighet.

Når den femte statsmakt ikke gjør sin plikt, da er de også medskyldige.

1

Snart kommer det vel noen fra den "høyt utdannede venstresiden" for å fortelle oss at dette ikke er noe å bry seg om sålenge det også finnes nordmenn som voldtar.

Dette blir dessverre mer og mer vanlig når vi gir opphold til mennesker fra kulturer der voldtekt er helt vanlig. I Kenya har ca 1/5 kvinner blitt voldtatt, og da kan man tenke seg holdningene til de mennene som bor seg og tenke litt på om de vil endre disse holdningene når de får opphold i Norge fordi de har flyktet fra nabostammen.

Og om man synes det er forferdelig og ønsker å forhindre flere slike overfallsvoldekter blir man bare stemplet som høyreekstrem.

1

Lignende innlegg

Laster...