Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Shahada_Flique

SOMALIERE I STAVANGER ER SMILENDE OG GLADE

Som sikkert de fleste har fått med seg så aksjonerte myndighetene V/politiet og barnevernet i Stavanger (og Oslo) for noen uker siden mot en del somaliske familier der det ble avdekket at familier der mor stod som enslig forsørger (skilt) fortsatte å få barn med sine tidligere ektemenn, og hvor det til alt overmål viste seg at deres "tidligere ektemenn" også bodde sammen med familien.

I følge en kilde som jobber i Stavanger kommune, så bekymrer ikke disse Somalierne seg noe særlig, idet de vet (basert på tidligere erfaringer med kommune og rettsvesen) at den dommen de ender opp med å få, ALDRI vil få noen reelle konsekvenser for dem. Ifølge kilde fra Stavanger kommune så vil en eventuell fengselsdom av de angjeldende mødre aldri bli effektuert av den enkle grunn at det her er snakk om over 30 mindreårige barn hvorav noen spedbarn som da kommunen måtte ta ansvaret for, noe som ville bli så kostbart og ressurs krevende at det rett og slett ikke er aktuelt. Og hva gjenstår da av straffe alternativer, økonomisk, - neeeei, - alle disse familiene lever utelukkende på trygder & sosiale støtteordninger, så her er det ikke noe å hente.

Derfor smiler stort sett alltid Somalierne i Stavanger, og de må klype seg i armen hver dag når de våkner, for å forsikre seg om at de ikke drømmer.

Note: I følge samme kilde så koster en Somalisk familie med 5 barn + i Stavanger, den norske stat mellom NOK. 70.000 – 90.000 i måneden i direkte kostnader, hvorav utgifter til bolig & strøm er den største enkeltposten.

SF

2
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vel retuner dem til hjemlandet da slutter de fort å smile svindel falsk identitet tyveri mord etc alle straffer over 3 måneder burde føre til utvising på dagen.

2

Lignende innlegg

Laster...