Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Shahada_Flique

HAR OSLO LIGNINGSKONTOR & POLITIET RESIGNERT OVENF

SAK:

HAR OSLO LIGNINGSKONTOR & POLITIET RESIGNERT OVENFOR DEN PAKISTANSKE TAXI MAFIAEN I OSLO

Det er et ubestridelig faktum at Pakistanske Taxi eiere & sjåfører har svindlet det norske samfunn for milliarder av kroner, - kontrollen som ble utført av Oslo Ligningskontor i perioden 2001 -2003 viste at disse Pakistanske Taxi eierne/sjåførene hadde svindlet den norske stat for over NOK. 600 Millioner ifm svart kjøring, i tillegg svindlet de samme notoriske kjeltringene til seg arbeidsledighetstrygd og bostøtte for flere hundre millioner kroner– til sammen over 1 milliard koner. Mens etterforskningen for 2001-2003 foregikk, foretok Oslo Ligningskontor en ny kontroll for 2004, - da viste det seg at de samme kjeltringene kjørte på med samme svindel som før.

Jeg er 100 % sikker på at hvis Oslo Ligningskontor foretok en kontroll for hele 90 tallet + perioden etter 2004 så ville de finne svindel i Milliard klassen.

Det som imidlertid overrasker meg aller mest er at de aller fleste av disse kjeltringene ikke blir fratatt taxi lisensen sin, og får lov til å fortsette i Taxi næringen.

Det ser ut til at en må opp i 100 millioner klassen for å virkelig ha gått for langt, - se artikkel nedenfor:

Hva er årsaken til at norske myndigheter tar så lett på disse notoriske kjeltringene, -det er nemlig ikke mye ”pardon” når etniske nordmenn blir tatt for svindel på dette nivå.

QUOTE:

VG 9 JANUAR 2011

Drosjesvindler kommer seg unna

Mohammed Aslam, som anklages for drosjesvindel for nærmere 100 millioner kroner i Norge, blir ikke utlevert fra Pakistan.

NTB

Publisert: 09.01.2011 - 09:41 Oppdatert: 09.01.2011 - 12:20

Etter tre år på rømmen har Aslam nå greid å skaffe seg pakistansk ID-kort, skriver Aftenposten.

Det finnes ingen utleveringsavtale mellom Norge og Pakistan, og det er svært lite sannsynlig at Pakistan vil utlevere en av sine egne borgere selv om han er etterlyst via Interpol, skriver avisen.

Dømt i Norge Aslam er dømt til to års fengsel for regnskapsjuks, svart kjøring, trygdejuks pengesmugling og ulovlig oppbevaring av våpen i Norge, men stakk fra landet før dommen ble forkynt.

Nå venter en ny siktelse som omfatter svart drosjekjøring for nærmere 100 millioner kroner, misbruk av andres identiteter og dokumentfalsk.

Med sitt nye pakistanske statsborgerskap slipper han trolig både å sone dommen på to år, og å møte i retten på nytt i Norge.

Store summer Aslam styrte på det meste en flåte av rundt 60 drosjer i Oslo og den svarte kjøringen var omfattende. Fra selskaper drevet i andres navn ble det sendt store summer til Pakistan, blant annet sendte han én million kroner til sin egen far.

I retten innrømmet han regnskapsjuks for å skjule svart kjøring. Han ble også dømt for trygdejuks, pengesmugling og ulovlig oppbevaring av våpen. Men til tross for at dette var en alvorlig sak, tok politiet aldri passet fra Aslam.

Aslam lot ikke sjansen gå fra seg, og stakk til Pakistan allerede før han i januar i 2008 ble dømt til to års ubetinget fengsel i Oslo tingrett.

Syk var far død Da han ble innkalt til soning via advokaten, svarte Aslam at han ikke kunne forlate sin syke far i Pakistan.

Gang på gang avtalte Aslam i 2008 og 2009 med norsk politi at han skulle møte til soning, men hver gang var unnskyldningen at han måtte ta seg av sin syke far.

Politiet fattet interesse for den syke faren, og oppdaget at han var død. (©NTB)

Les også artikler fra februar i fjor: Norsk politi vil hente «Lille-Røkke» fra Pakistan

og Tre års fengsel for taxi-program .

Og fra august: Drosjejuksere svindlet trygd for 100 millioner

UNQUOTE

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Merkelig at pakistaneren ikke tok denne straffen. Under fengselsoppholdet ville han uansett ha opparbeidet seg pensjon i Norge. Noe som sier litt om hvor skrudd vårt system er.

1
janjohhannessen

for ikke å snakke om hvor luksøruse fengselene er. og all maten. eneste som mangler er vel utendørsvømmebassenger og kvinne massasører?

1
janjohhannessen for ikke å snakke om hvor luksøruse fengselene er. og all maten. eneste som mangler er vel utendørsvømmebassenger og kvinne massasører?
Shahada_Flique

janjohhannessen sier:

"for ikke å snakke om hvor luksøruse fengselene er. og all maten. eneste som mangler er vel utendørsvømmebassenger og kvinne massasører?"

Ja, helt enig, og ikke for å glemme ekstra kostnadene for å møte spesialforpleinings kravet fra disse "Dildoene" med røtter fra muslimske land (HALAL)

SF

1
janjohhannessen

er det da ikke utrolig (muslimer)folk ikke strømmer til fengsler? uten for min fatte evne at det ikke er køer foran de fleste fengselsporter. kanskje det blir bedre belegg når kulda setter inn og nettene blir lange?

1

Lignende innlegg

Laster...