Innvandring, Rasisme og Flerkultur

kanutten77

Hva faen glor du på

gikk gjennom kjøpesenteret i sandnes sentrum etter jobb i dag, noe jeg har gjort d siste 1,5 år. på en benk sitter 2 personer, en fra Tsjetsjenia eller afghanistan, og en annen fra et ikke vestlig land. plutselig sier han tjetjeneren " hva faen glor du på". hvordan skal en reagere på slikt respektløst snakk til en intentanene person som er på vei hjem etter jobb. jeg reagerte ikke der å da, men kjent jeg ble kraftig provosert i etterkant. muligens jeg tittet på de, men det var ikke bevist. regner ikke med han tjetjeneren på 1.70cm er like tøff om han sitter alene. denne episoden gjorde valget mitt angående kommende valg klart. slike personer er for meg uønsket i norge.

1
42 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du skal være glad du gikk videre uten en kniv i magan...

1

På noen avskum som ikke har noe her å gjøre

For alt vi vet, så glodde han ikke på dem i det heltatt, men allikevel hagler det sånne idiotspørsmål fra våre nye landsmenn, kun for å yppe til bråk, for så å dra rasismekortet i etterkant.

Grunnen til at jeg spurte hva han glodde på, var vel egentlig for å få bekreftet at han ikke glodde, men tittet på omgivelsene rundt seg som vi alle gjør!

1

Jeg er nysgjerrig av meg og titter gjerne på mennesker. Har vært i Oslo og sett mange mørkhudete men aldri fått trusler av noe slag. Virker heller som om de er nervøse for meg. Kanksje ser jeg ut som en psyko eller annet slag.

1

Avskum? Er vel greit å si ifra hvis man føler seg unødvendig stirret på? Dine øyner, wow.

1
Markmus Ah, synes så tydelig det stod "tsjetsjenia OG afghanistan". Hvordan ser en forskjell på disse, da, kontra nærliggende land? :)

Om han så hadde tippet helt vilt, så spiller heller ikke det noen rolle.

"Jeg glor på det stygge trynet ditt, din forbanna snylter!" skulle du ha sagt. Selvom du hadde tapt slagsmålet etterpå.

Menmen... dette må vi jo ikke diskutere, stigmatisere 1 person ut ifra hva 1 person har sagt går jo ikke.

3
deleted287273

plutselig sier han tjetjeneren " hva faen glor du på".

Det samme skjedde da jeg dro hjem fra jobb i dag. Han som sa det var en gammel og litt sliten alkis som satt på t-banestasjonen.

1
Song17 Avskum? Er vel greit å si ifra hvis man føler seg unødvendig stirret på? Dine øyner, wow.

Avskum? Er vel greit å si ifra hvis man føler seg unødvendig stirret på?

Ja hvis det er tilfellet at noen går og strirrer på deg. Nå vet jeg ikke helt hvordan det var med TS her. Men har hørt om mange tilfeller, og kjenner folk som har gått igjennom byen på kveldstid og møtt på at liten gjeng av våre flotte nye landsmenn. Og så har de skreket "hva faen du glor på" o.l ting, selv om han har sett ner i bakken når han har gått forbi. For så å bli jaget nedover gaten, og banket opp hvis de for tak i han. Og slike folk er avskum, er du uenig i det?

Og spesielt hvis de er innvandrere, de har fått en ny og gyllen sjanse i livet, de har sannsynligvis komt fra ett land med krig og/eller fattigdom til Norge. Her kan de leve ett godt og behagelig liv med ett fredelig folkeslag. Og forhåpentligvis jobbe, og kanskje ta seg en utdannelse. Å når de da heller velger og bruke tiden sin til vold, å rett og slett gå etter normenn (som faktisk er rasisme!) så har de ingenting her å gjør. Da kan de reise tilbake til der de kommer fra og heller lage kvalm der, å se hvor bra det går...

1

Det er nokså vanlige tilstander i Sandnes. Innvandrere rotter seg sammen og har egne gjenger. Frekke mot etnisk norske, viser null respekt for norske kvinner. Få jævlene ut.

1

Har erfart med at noen tjetjenere er veldig hissige.

1

" hva faen glor du på". hvordan skal en reagere på slikt respektløst snakk til en intentanene person som er på vei hjem etter jobb.

Helt vanlig oppførsel, har opplevd det flere ganger. Jeg bruker å svare på en like frekk måte tilbake.. Jeg synes vi har nok sånne her, på tide med 100% innvandringsstopp.

1

Ifølge mesterhjernene i samfunnet ville alt stoppet opp om vi ikke fylte landet med enda flere slike menn.

Tenk på all teknologi og vitenskap de bringer med seg i form av sin overlegne kultur.

1

Kanskje han følte seg provosert? Og da er det jo din feil dersom han skulle blitt voldelig...

1
Dialogvennlig

. plutselig sier han tjetjeneren " hva faen glor du på".

Hvor har han lært det uttrykket, tro? Det høres jo veldig unorsk ut, så det er vel en oversettelse fra et eller annet muslimsk språk.

Aldri har vel en nordmann sagt noe slikt.

I så fall ville historien blitt: "Plutselig sier han nordmannen "hva faen glor du på?" Og hva skulle vi gjort med "han nordmannen" da?

Tror du alle tsjetsjenere sitter på benker og roper etter folk? Ville du trodd det samme om nordmenn, hvis mannen var etnisk norsk?

1
kannibalen Antakeligvis ville dette bli stemplet som rasistisk motivert, hvis den du slår er en mann med ikke-vestlig utseende og du selv er vestlig utseende. Og hvorfor tyr du til vold bare...

Til det første; Det er jo helt latterlig, hvorfor skulle jeg vært en rasist fordi jeg slo en utlening. Det har da ingenting med saken å gjøre(?)

Til det andre; Jeg er født og oppvokst i Norge, og hvorfor jeg tyr til vold? Det er lettere i visse tilfeller, trodde alle visste så. Og det er litt deilig og.

1

Lignende innlegg

Laster...