Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Må si jeg dro litt på smilebåndet. :) For en kvalitet på videoen! Hadde MTV spilt musikkvideoer enda, burde denne rullet på en eller annen A-list hele tiden! Mhm!

2

Big deal....en av titusener av videoer på YouTube med kitchy 80-tallspreg, ser ikke helt poenget med å poste den på dette underforumet.

1
Shahada_Flique

Uff da, - har du sett på makan, fytti katta for en vemmelig femi tasse, - Han har helt sikkert bagrunn fra et GUTTEHAREM i Pakistan eller Afghanistan. Vi ser jo bare at han beveger hodet og overkroppen, - sitter vel desverre i rullestol etter å ha vært utsatt for "skinkeristing" i hele sin oppvekst av disse vemmlige skjeggete pedoene i Pakistan eller Afghanistan.

Han får komme til Norge (på rød resept) så får han helt sikkert hjelp (på vår regning) til å skifte ut det ødelagte "eksosanlegget" incl oppheng.

Har forstått det slik (fra velinformert hold) at norske sykehus hvert eneste år bruker hundrevis av millioner kroner på å skifte ut eksosanlegget på ødelagte gutter/unge menn fra Pakistan og Afghanistan.

Fryktelige skjebner dette her.

SF

2

Lignende innlegg

Laster...