Innvandring, Rasisme og Flerkultur

colombo

Islamister skremmer velgere i Danmark.

Les artikkelen, og prøv å tenke om dette kan være en realitet i Norge om noen år? Danmark er ikke så langt unna, tross alt.

"Integrasjonsrådgiver og forfatter Mohammad Rafiq anslår at Hizb ut-Tahrir ved hjelp av trusler og press kommer til å skremme 30.000 fra å stemme torsdag."

"I 2007 skapte Hizb ut-Tahrir hissig debatt i Danmark etter å ha sikret flertall i foreldrestyret i en privat førskole på Nørrebro i København.

Skolens to kvinnelige ledere gikk av, og skolen ble en tid drevet av seks muslimske barnepleiere. København kommune grep til slutt inn, overtok driften og ansatte ny ledelse."

4
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og ennå stemmer de på partiene som løper disse sine ærend!

Forstå det den som kan.

Like idiotisk som at medlemmer i kvinnegrupper osv stemmer på islamvennlige partier i Norge.

3

"Hizb ut-Tahrir ønsker å samle alle muslimer i en islamistisk stat, et såkalt kalifat, som styres i henhold til sharialover. Det er ikke forenlig med demokrati, mener gruppen, som derfor ønsker at muslimer skal holde seg unna torsdagens valg i Danmark."

For en gjeng med amøber.

Her ser vi angrep på demokratiet i fult utspring. Personling mener jeg disse burde vært sendt ut av danmark. De følger ikke danske regler og verdier, og mest av alt, de prøver å påtvinge sharia i Danmark.

1
InVinoVeritas

Herregud! En slik gruppering må forbys umiddelbart. Dette er jo helt sykt.

1
Kroppsbygd Ai ai ai. IKKE bra utvikling. Dette må tas ved roten NÅ. Håper danskene selv skjønner det også.

Dette må vi aldri finne oss i her i landet.Skal slike krefter rokke ved demokratiet som vi har jobbet så hardt for å få,så erklærer jeg at motstand skal ytes.

Jeg hadde aldri sittet og sett passivt på at slike folk tok over makten i Norge.Da ville jeg tatt til de midler som hadde vært nødvendige for å bli kvitt dette.

Sånt pakk som dette bør hives ut omgående-de får dra hjem og opprette kalifatet der.

2

At disse personen ikke blir utvist er for meg en gåte, de skader ikke bare det danske samfunnet, men også andre innvandrere som er intressert i å la seg integrere.

1

Denne imamen er død , men hans sønn har tatt over etter sin far : Se hva gamlefar mener ; "

EN ISLAMSK STAT ER MÅLET. Abu Laban fortalte før munnkurven om sine drømmer for Danmark til Kristelig Dagblad:

- Min visjon er en islamsk stat. Men ikke en lukket, fiendtlig versjon, men en stat med ytrings- og trosfrihet. Jeg er stolt av min religion. Men akkurat nå mangler vi eksperter på sharia-lovgivning, som uten å vike fra tekstene eller gå på kompromiss med religionen kan føre oss til en visjon for islam i det neste årtusenet."

Tror noen at imamer i Norge ønsker og arbeider mot dette , i Norge ?

2

Les artikkelen, og prøv å tenke om dette kan være en realitet i Norge om noen år? Danmark er ikke så langt unna, tross alt.

Islamistene her,og Breivik,kjemper her samme sak:det å ødelegge demokratiet som styringsform.

Aftenposten "4/7-2011:(Her er terrorsiktedes oppskrift for Vesten):Å avskaffe demokratiene med administrative kongedømmer eller republikk,og å la kirken få større innflytelse.

Mens Breivik kler seg i kristene klær for sitt totalitære styre,kler islamistene seg i islams klær,for sitt.

Samme innhold,ulik innpakning,like frastøtende og noe vi alle må stå imot for våre fremtidige generasjoners skyld.

Dessverre synes dagens norske politikere å lefle åpenlyst med de svært antidemokratiske kreftene som skyver skjoldet forran seg med symbolet islam ,mens de tar sterkt avstand fra Breiviks forsøk med det samme med kristendommen.

Norske politikere burdte se at bak det eksotiske,er islamistenes drøm den samme som Breivik,bare i andre klær,og like farlig og ond.

Nemlig det å kapre en gammel religion,til rå makt og politikk,og skyve det forran seg som et skjold og unskyldning for sin ondskap.

Muslimbrødrenes leder muhammed Akef uttalte til den egyptiske avisen Al-Karama i 2007 at bare islam var et uttrykk for "ekte demokrati": "Islam og dens verdier er stiftet på ekte demokratio,eksempelvis ved sharia".

Og på deres offisielle hjemsider bemerkes at jihad er islams viktigste verktøy til utførelse av gradesvis overtagelse,som begynner med de muslimske landene,går videre til å reetablere kalifatet over tre kontinenter i forberedelsen til erobring av Vesten ,for så tilslutt global islamsk styre.

I disse dager,etter 22 juli,blir det å vise til islamistenes eget mål,nærmest som å gå "Breivik i næringa".

Men da vil jeg si at som nasjonalsosialismen ikke var kommunismens rake motsetning,men hatet den,fordi de var konkurrenter om tilnærmelsesvis samme totalitære ideologi ,dvs konkurrenter..

..så er Breiviks manifest og tanker heller ikke islamistenes rake motsetning,men hater hverandre fordi de konkurrerer om samme målet:det totalitære samfunn,der kun en stemme får fortelle Sannheten:deres egen.

(Og før dere svarer her:nei,jeg angriper her ikke vanlig troende muslimer eller kristene,der kun ønsker ha sin religion ifred i det private,til akkurat det religion ble først skapt til:som trøst og for håp for individet. Religionsbehovet ligger dypt i mennesket,og jeg personlig tror vi trenger det. Innimellom.)

1

Lignende innlegg

Laster...