Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

er disse verdige demokratiet eller skulle de vært forbudt?

Tja "nasjonal sosialisme" kaller de seg visst,og endel av punktene virker kjente historisk ...

Men er de VÆRRE,enn de der står på gata med sitt stand og foldere i Oslo,og predikerer ønsket om sharia,det homofile går et varmt sted i møte,og et svært udemokratisk islamsk rike ?

Kanskje de er ganske like,dvs totalitære,der ikke ønsker "mangfold". Enten det er homofile i sine rosa skjorter,eller "innvandrere" med sine krydderlukter?

Er noen av dem "verdig et demokrati"? Demokrati skal i seg selv stå for mangfold,også i ytringer og meninger.

Skal demokratiet forby individers meninger,der faktisk bruker demokratiets beste side,ytringsfriheten og religionsfriheten,til å spre et budskap om sin ideologi og /eller politisert religion ,der vil ØDELEGGE nettopp dise rettighetene,om de selv får makten?

Og er vi alle garanterte at demokratiet tåler for mange slike "demokrati-ødleggere" som fritt får ytre seg?

Det er en balansegang. Er de få,så er de neppe farlige,men mer endel av det å være et fritt demokrati, men blir de mange....

1

Fullt lovelig. Jeg har ennå ikke skjønt hva de kjemper mot. Er det jødene? Jeg vet ikke.

Uansett, folk kan velge å bli med eller å la være.

Om noen blir støtt så for det heller være.

1

Så du dukker opp igjen i dette forumet med gammel-nazistiske skvaldder? Hva er hensikten? Et savn? Til og med den jødiske-kapitalistiske konspirasjoneteorien er med.

Kan ikke Adolf snart få være i helvetet og bare der? Har ikke Adolf påført verden nok pinsler? Skal du, om enn indirekte begynne og ta frem dette Adolf svineriet slik at det kan strippes for moral og beskues og nytes som : 'joda vi godtar det, i demokratiets ånd godtar vi det'. For ikke å snakke om ytringsfriheten.

1

De er en gjeng tapere. Så en video på Youtube av disse, for en gjeng med idioter, utskudd.

1
SL2011 [sitat…] Det viktigste er etter min mening at de er åpne om hva de står for, og ikke finner på alt mulig for å skjule sine holdninger.

Etter min mening er faktisk de fleste som står for totalitære,ødeleggende ideologier ganske åpne om det.

F.eks Muslimbrødrene sier jo rett ut hva deres ønsker for Europa er:islamske stater. Der hijab er blitt "introdusert" som tegnet på denne politiserte religionen,og dets stadig større utbredelse tegn på hvor vellykket fremgangen er.

Problemet er når våre myndigheter,våre politikere,synes ingorere det de sier.

F.eks sier Muslimbrødrene i Egypt at "den eneste ekte demokrati bygger på sharia,islam." Det sier de åpent på sine hjemsider.

Når så representanter for disse er i Norge,og sier de "støtter demokratiet som samfunnsform",så....

ja,de sier jo akkurat det de mener...?

Likeledes snakket jo endel forhenværende Marxist-Lenister ganske så åpent om behovet for "væpna revolusjon". Og Breivik,ja hans visjoner ønsker han jo også å vise åpent.

I 1942 skrev f.eks Goebbels i en lederartikkel i "Das Reiche" som hadde også en betydelig utenlandsk leserkrets,om "utryddelsen" av de Europeiske jødene.

Mange ledende tenkere ,som f.eks H.Arendt (senere forfatter av en rekke bøker og forksning på totalitærisme)skrev da og advarte mot å ta slike uttalelser alvorlige.

Det var først langt ute i 1943,at man begynte å forstå at det var alvor...

Kanskje det ligger i vår underbevissthet å tro det beste om folk,at "så onde" kan de ikke være etc?

1
SL2011 [sitat…] Å være skeptisk av natur tror jeg de fleste av oss her er iallfall :)
deleted287273

Det varierer veldig hva man er skeptisk til, og hva man ikke er skeptisk til.

Noen er skeptiske til islam og muslimer bare de ser en på gata. Andre ville ha måttet oppleve 20-30 terroranslag fra islamister i Norge før de kanskje vurderte å endre syn på islams påvirkning i det norske samfunnet.

Fanatisme og trangsynhet er utbredt blant nordmenn. Forutinntatthet og dogmatiske, ikke-pragmatiske tilnærminger til problemstillinger

1
jakoline Etter min mening er faktisk de fleste som står for totalitære,ødeleggende ideologier ganske åpne om det. F.eks Muslimbrødrene sier jo rett ut hva deres ønsker for Europa er:islamsk...
deleted287273

Kanskje det ligger i vår underbevissthet å tro det beste om folk,at "så onde" kan de ikke være etc?

Ja, det er litt som når en båt begynner å ta inn vann. En fortsetter å ro,, og håper at en kommer over sjøen. En innrømmer ikke overfor seg selv at båten er lekk før en sitter med vann til halsen og må legge på svøm.

1

Det er ikke lett å ta en "norsk motstandsbevegelse" alvorlig i vår tid. Man kan krittisere det norske samfunn, men det blir egentlig flisespikkeri.

Norge har tross alt et av verdens beste demokrati. Vi er ledende innen menneskerettigheter, yttringsfrihet og velferd. Vi er ledende mht. statlig styring av økonomi, folkepensjon, velferd i utvidet forstand.

De som klarer å mobilisere til "motstandsbevegelse" mot dette kan ikke ha helt føling med hva som er virkelighetens Norge. De er åpenbart forblindet av sin egen fremmedfrykt, rasisme og totalitære tankespinn.

1

er disse verdige demokratiet eller skulle de vært forbudt?

Å forby det man ikke liker er jo en løsning man kan være stolt av?

Disse gjøkene her er i alle fall klare på i alle fall et par klassiske punkter, hatet mot kapitalismen(og USA) og jødene. Om disse tilhengerne av nasjonal sosialisme er nasjonalsosialister , så har de kanskje en del andre ting på programmet også?

Uansett, så er de som sosialister flest, med "kamp" mot det de ikke liker. Ikke en demokratisk prosess altså, enda nasjonalsosialistene i Tyskland jo fikk flertall i en demokratisk prosess.

Disse tilbakestående dustene vil ALDRI bli noe annet enn gjøker.

1

Ekstremister fra alle hold disse dager. Hadde folk fått lov til å si hva de mener uten å bli stemplet som "frepperidiot" og rasist, så hadde mindre folk tydd til slike radikale midler.

Høyreekstremismen blomstrer i Europa disse dager, og jeg mener dette er politikerene sin feil, som har glatt bestemt seg for å ikke høre på "stemmekveget" og følge sin egen vilje (drøm).

Har det ikke gått opp for folk at Frp kun sanker stemmer pga innvandringspolitikken? Undersøkelser viser jo at flertallet er skeptisk til ikke-vestlig innvandring.

Vi kan spesielt takke venstresiden som deler ut politisk korrekte munnbind til alle og enhver som ikke omfavner ikke-vestlig innvandring som kun noe positivt.

1
Geirijo Det er ikke lett å ta en "norsk motstandsbevegelse" alvorlig i vår tid. Man kan krittisere det norske samfunn, men det blir egentlig flisespikkeri. Norge har tross alt et av verden...

De som klarer å mobilisere til "motstandsbevegelse" mot dette kan ikke ha helt føling med hva som er virkelighetens Norge. De er åpenbart forblindet av sin egen fremmedfrykt, rasisme og totalitære tankespinn.

Enig!! Og skal vi snakke om norske motstands bevegelse så skal vi relatere det til de som var og er våre gutter i motstandsbevegelsen mot hitler og hans kupaner.Her er det noen som tror at de kan "kuppe" meningen med modstandsbevegelsen

1
Storvesiren Nei, totalt så utgjør de mindre enn 1% av de valgte. Kan ikke påstå at de vokser stort.

Kan ikke påstå at de vokser stort.

de gjør det,i sverige har de mer enn bare ND i kommunestyrer,SVP er også der..disse er enda mer radikale,demos med tusen av folk osv mot flerkultur osv

tyskland er jo også NPD i sterk vekst

-Høyreekstremt parti slår sosialdemokratene

vent 10 år til å se hvor langt dette har kommet da

1
dagenetter [sitat…] de gjør det,i sverige har de mer enn bare ND i kommunestyrer,SVP er også der..disse er enda mer radikale,demos med tusen av folk osv mot flerkultur osv tyskland er jo også...

de gjør det,i sverige har de mer enn bare ND i kommunestyrer,SVP er også der..disse er enda mer radikale,demos med tusen av folk osv mot flerkultur osv

Nei, av mer enn 10 000 folkevalgte er færre enn 100 nasjonalister, det er under 1%.

I Tyskland er forholdet det at det er en føderal stat bestående av delstater, så oversikten er vanskeligere, men totalt bør det også her dreie seg om mindre enn 1%, selv om det i lokalvalg enkelte steder har gått opp mot 10%. Men det spiller liten rolle når de igjen i andre byer ikke er representert i det hele tatt.

1

Lignende innlegg

Laster...