Innvandring, Rasisme og Flerkultur

keenio

Kjent kriminell skulle drepe westergaard.

Stadig nye lavmål av journalistene i dette landet. Er det i egenskap av å være muslim eller kriminell han skulle ta westergaard?

link

2
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kjent norsk kriminell.Ja,han er nok"norsk".

1

Kanskje TV2 kan sende en av sine dyktige unge journalister for et nært og intimt intervju med denne mannen, så vi finner ut mer?

1

Vel det trengs ikke være en muslim det kan jo være en venstreradikal tilhenger av innvandring og ihuga motstander av all rasisme slik som SOS Rasisme:-)

1

Hvorfor kan de ikke arrestere denne fyren, han slapp alt for lett unna skytinga sist

1

Han har i såfall , pm han er norsk statsborgere , fått borgerskapet sitt etter synagogeskytingen . Han var vel ikke "borger" den gang ?

Stakkars mann , få skylden for alt galt .

1

Hehe. Jeg skrev et innlegg her hvor jeg skrev:

"Tommy Robinson? Skulle han ta Westergaard? Det gir ingen mening" Da jeg misforstå innholdet i linken.

Og det ble slettet :(

1

Er det i egenskap av å være muslim eller kriminell han skulle ta westergaard?

Er nok helst i egenskap av å være "norsk". Hvis man ikke tenker seg om, kan man jo da tro han er etnisk norsk. Lenger ned står det at han har norsk statsborgerskap. Da vil forhåpentlig de fleste skjønne at han ikke er etnisk norsk.

Først er han altså en kjent norsk kriminell, til slutt er han selvsagt en kriminell muslim (med norsk statsborgerskap).

Jeg synes media må slutte med slik villedning. Det fører bare til frustrasjon og det som verre er.

1
SlankBakfra Hehe. Jeg skrev et innlegg her hvor jeg skrev: "Tommy Robinson? Skulle han ta Westergaard? Det gir ingen mening" Da jeg misforstå innholdet i linken. Og det ble slettet :(

Jeg fikk en streng melding når jeg logget meg på. Det er greit. Hva som ikke er greit er at media forskjellsbehandler gjerningsmenn utifra etnisitet og politisk ståsted.

Politiske motstandere blir hengt ut i media, mens ens egne dumheter blir sensurert. Det finnes en mengde saker jeg kjenner til som kunne hatt allmenhetens interesse, sett i lys av hva de selv skriver om motstandere, men det er altså ike lov å snakke om dem.

1
Kulumuli Tro meg, jeg har prøvd. Ikke her, men på Aftenpostens forum, som nå er nedlagt. De likte vel ikke at det var innvandringsmotstanderne som fikk flest tomler hele tiden.

..eller stjerner ;-)

de legger vekt på nordmann på radio også. nordmann, norrrrrdmann, nordmann. de putter inn ordet på unaturlige steder i en setning også, for å få det med flest mulig ganger.

det er direkte kvalmende. alle vet at ola potitt ikke har noen grunn til å ønske livet av westergaard.

1

Lignende innlegg

Laster...