Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Kulumuli

Breivik som islamistisk forbilde

"20.09.11: På to uker har fem terroranslag blitt stoppet i Europa, henholdsvis i Tyskland, Sverige, Finland, Norge og Storbritannia. Fellestrekket for samtlige av disse terroranslagene er at de har utgangspunkt i islamistisk terrorisme. Terrormistenkte Hani N., som er arrestert i Berlin, oppgir å ha Anders B. Breivik som forbilde. "

http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=43&tekstid=5133

Nå har jeg hørt fra venstresiden at islamistisk terrorisme er neglisjerbar i europeisk sammenheng. Kan heller ikke se at noen andre har hatt som forbilde.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Terrormistenkte Hani N., som er arrestert i Berlin, oppgir å ha Anders B. Breivik som forbilde. "

Islamismen og Breivik er hverandres speilbilder,og de suger av samme bryst,tvillingbrødre som de er.

Tross at de velger ulike klær utad.

2
Kulumuli Og jeg vil tro at Breivik ikke var helt upåvirket av islamistisk terror. Og av det ble han det han angivelig hatet.

Kraft skaper motkraft. En pendel som svinger for kraftig den ene veien,vil nærmest automatisk svinge tilslutt også kraftig svinge motsatt vei,og treffe veggen der med et kraftig smell.

Jeg tror "en Breivik" ble den islamistiske terrorens nærmest naturlige motsvar i vesten.

Motsvaret var kledd i kristendommens gamle kappe,og brukte samme retorikk som islamistene med sitt snakk om Tempelriddere/kontra deres evindelige jabb om kalifatet og "Den gyldene tiden" (fundamentalister;tilbake til røttene).

Men motsvaret iform av den nevnte kraftige pendelen kunne også kommet fra en annen,sekulær kant,mer bygget på direkte høyrefascisme/nasjonalsosialisme,slik man ser bygge seg opp nå i øst-Europa.

Fra venstresidens ekstremistiske rekker tror jeg ikke islamistene får noe motkraft.

Tvert imot.....

Problemet er å finne for islamistenes motstandere en måte å bekjempe dets totalitæritet og religiøsfascisme,uten å bruke de samme destruktive metoder som islamistene selv bruker,og slik bli dens lik,kun i andre klær.

Demokratiet vil sannelig få utfordringer i fremtiden,

1

Lignende innlegg

Laster...