Innvandring, Rasisme og Flerkultur

HuiBuorre

PST styrkes for å bedre å kunne overvåke internett

Justisministeren opplyste nettopp på Dagsrevyen at PST vil få styrket sitt budsjett betydelig for å kunne ansette flere personer til å overvåke internett. En fantastisk god nyhet!

1
103 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lenge siden du postet noe Burre, har du vært inne til avhør hos PST....?

2

Det skal du ikke se bort fra. Om så var ville jeg gjort dem oppmerksom på 10-12 MEGET interessante nick.

1

Flott

Bra de fokuserer på tanke kriminalitet isteden for små pjusket som foregår på gatene...

1

Justisministeren opplyste nettopp på Dagsrevyen at PST vil få styrket sitt budsjett betydelig for å kunne ansette flere personer til å overvåke internett. En fantastisk god nyhet!----------

Shinbir: Så lenge de ikke tar deg i det stille for dine politisk ukorrekte meninger er det god nyhet i motsatt fall sliter du i det stille

1

De vil nok få det travelt med å sjekke ut endel nick i dette forumet :)

Må nok setter flere på saken. Spørs om finansministeren har bevilget nok.

1

Så artig. Håper jeg har kommet på deres antiislamist-liste. Det ville vært et bra kvalitetsstempel i fremtidige historiebøker.

Akkurat som de der,aktivt arbeidet mot nazismen før annen verdenskrig.

5
Geirijo [sitat…] Å sette likhetstegn mellom Islam og nazisme vil nok kvalifisere deg til noe ettersyn :)

Åh? Du mener islam er verre?

Tja... Du må huske på at sjøl om islam banker nazismen ned i støvlene i antall døde (anslagsvis 270 millioner mot 60 hvis vi gir nazismen skylden for absolutt alt i andre verdenskrig), må vi huske at islam har hatt en 1400 år på seg, mens nazismen mistet makten til å gjøre så mye galt etter bare et knapt dusin år.

Så du tar nok feil på det området. Nazismen hadde helt sikkert klart å drepe like mange bare de hadde fått mere tid på seg.

Men må gi deg rett i at det er mange likhetstrekk mellom de to totalitære ideologiene, slik også Sørensen sier i sin siste bok om temaet.

Du må dog huske at akkurat som det fantes nazister som ikke drepte en eneste jøde, er det også islamister som tar avstand fra de mest ekstreme delene av sin egen ideologi.

2

Ser av samme artikkel at halvautomatisk våpen mest sannsynlig blir ulovlig...snakk om å skyte spurv med kanon....er vi alle potensielle til å bruke de våpene mot hverandre?

1

du får koke te, pst er på vei hjem til deg. her har de vært, det resulterte i at de stakk med oriana fallacis samlede verker... :-(

1
Ferrari28 Åh? Du mener islam er verre? Tja... Du må huske på at sjøl om islam banker nazismen ned i støvlene i antall døde (anslagsvis 270 millioner mot 60 hvis vi gir nazismen skylden for a...

Åh? Du mener islam er verre?

Nei, det er ikke det jeg mener.

Men jeg ser likheten mellom ideologier som indoktrinerer folket til å blindt følge et budskap kontrollert av en totalitær organisasjon, gjerne med en "fører", pave eller imam/mullha som overhode.

Vi har en variant i Nord-Korea, hvor lederen enda prøver å oppnå en Gude lignende status.

De Abrahamittiske religionene er en variant av det samme. En måte å kontrollere folket gjennom en organisasjon (presteskapet/geistelig). Dette er ikke noe annet enn nazistenes sterke propaganda organisasjon, som skulle indoktrinere alle tyskere og arier til å være en opphøyet menneskerase.

På samme måte prøver de religiøse organisasjonen å indoktrinere sine medlemmer til en opphøyet gruppe, som er frelst og lever etter en uklanderlig moral og etikk. En moral og etikk som selvsagt er nøye formulert og styrt av organisasjonen.

En felles del av ideologien er at organisasjonens moral og etikk er den eneste rette, som må formidles til så mange som mulig. Den skal "misjoneres" og pådyttes alle. Selvsagt til det beste for dem, men om de vegrer seg blir tvang og vold tatt i bruk. Og all verdens død og pine venter de som ikke vil følge organisasjonen.

Det er ikke uten grunn bibelen ble til ved at en romersk keiser medvirket til at romerrikets skriftlærde gjorde et utvalg av de skrifter/evangelier som forelå. For å etablere et "lovverk" som kunne brukes til å styre den store befolkningen i romerriket.

Konger og keisere så tidlig hvor nyttig dette var for dem. Det er ikke tilfeldig at det meste av vesten er kristnet ved at landenes konge eller keiser tok dette med seg og kristnet folket med tvang og sverd. Det var kongen som valgte hvem som kunne få høye stillinger i det religiøse hierarkiet. Gjennom dem og ved hjelp av sin tolkning av bibelen hadde han et glimrende redskap for å kontrollere store menneskemengder.

Det er samme historiske arv som gjør at vår egen konge er kirkens høye beskytter. Vi ser det samme slektskapet i en rekke monarkier i vesten. Selv om det ikke praktiseres på tidligere tiders vis idag. Hele systemet er avpolitisert, men rester er igjen. Mest i form av tradisjoner og ritualer.

Men de styrende bruker fortsatt religionen for det den er verdt for å ha en hånd om kristenfolket. God save the Queen, og God Save Amerika, brukes ganske hyppig av regjeringens overhode i både england og usa.

Både de allierte og tyskerne gikk i krig med Gud på sin side, ifølge sin egen doktrine. De kristne sier at dette er missbruk av religion. Men det er egentlig selve grunnlaget for at de Abrahamittiske religioner finnes. Det har alltid vært heskere/ledere som har sett at dette er en effektiv måte å indoktrinere sine undersåtter, og på den måten kontrollere dem.

Islam er ikke anderledes, snarere enda mer orientert rundt denne ideologien. Men det er ingen grunn til å se på den som farligere eller verre en kristendommen. Det er to meget like ideologier, med samme opprinnelse. Ritualer og tradisjoner får dem til å se noe ulike ut, men det er utenpå.

2

Hahaha. For en gjeng. Stakkars PST som må sitte og lese dette mølet.

1
Geirijo [sitat…] Nei, det er ikke det jeg mener. Men jeg ser likheten mellom ideologier som indoktrinerer folket til å blindt følge et budskap kontrollert av en totalitær organisasjon, gje...

De Abrahamittiske religionene er en variant av det samme

Hva er de abrahamittiske religionene, mener du det som vi andre omtaler og som heter på norsk de abrahamske religionene.....? Som DU har blitt forklart før stemmer ikke dette dvs. at de er varianter av det samme, fordi ideologien muhammedanismen forsøkt kamuflert som religionen islam's gud allah er en vidreføring av en pre-muhammedansk månegud, tilbedt på den Arabiske-halvøya.

1
AGRIMI [sitat…] Hva er de abrahamittiske religionene, mener du det som vi andre omtaler og som heter på norsk de abrahamske religionene.....? Som DU har blitt forklart før stemmer ikke de...

Hva er de abrahamittiske religionene

"Abrahamittiske religionar er ei samlenemning brukt innan samanliknande religion om monoteistiske religionar som skriv seg tilbake til patriarken Abraham. Dei tradisjonelle abrahamittiske religionane er jødedommen, kristendommen og islam. I tillegg blir nokre gonger bahai, drusismen, mandeismen, rastafarirørsla og sikhismen rekna som abrahamittiske religionar i og med opphavet sitt i ein eller fleire av dei tre abrahamittiske kjernereligionane.

Det finst ingen fastsett definisjon på omgrepet, og nokre medlemmer av dei ulike religionane kan føla seg støtte av at ein prøver å plassera dei innan ein slik religiøs tradisjon. Andre ønsker derimot å framheva slektskapen mellom religionane.

Felles for dei abrahamittiske religionane er likevel at dei tek meir eller mindre utgangspunkt i jødedommen slik han blei praktisert i Israel og Judea ved byrjinga av det første tusenåret før vår tidsrekning. Dei har òg til felles at dei ser på patriarken Abraham som ein andeleg eller kjødeleg stamfar."

Håper at nynorsken ikke gir deg for store problemer. Ettersom du ikke kjenner til dette er det en del huller i din kunnskapsbase. Det trenger du å fylle for å debattere slike saker her.

1
Geirijo [sitat…] "Abrahamittiske religionar er ei samlenemning brukt innan samanliknande religion om monoteistiske religionar som skriv seg tilbake til patriarken Abraham. Dei tradisjonell...

Håper at nynorsken ikke gir deg for store problemer. Ettersom du ikke kjenner til dette er det en del huller i din kunnskapsbase. Det trenger du å fylle for å debattere slike saker her.

Nei det trenger du ikke engste deg for vennen. Har du tenkt å skaffe deg din egen kunnskapsbase, eller har du bare tenkt å poste hullene du har dvs. din totale mangel på kunnskap..........

Hadde du en link evt. annen kilde hendvisning til påstandene i innlegget du postet på nynorsk, eller er dette som vanlig noe DU har funnet på selv / snekkeret sammen på egenhånd?

1
Geirijo [sitat…] Å sette likhetstegn mellom Islam og nazisme vil nok kvalifisere deg til noe ettersyn :)

Jeg skrev "islamist".

Dvs politisert religion,her islam. Ja,den er like sammfunnsødeleggende ideologi som nazismen,og like farlig.

Ja,det kan PST sannelig sette meg i gapestokk på torget for. Bryr meg et visst sted.

Viss de nekter befolkningen å mene det,så har vårt samfunn virkelig kommet langt i islamiseringen.

Noe som i seg selv er et ondt varsel.Og da er min kamp mot denne onde ideologien vært offeret.

Islamisme er i likhet med nazismen og kommunismen,en totalitær ideologi som må bekjempes.

Da først og fremst med pennen.

3
Geirijo [sitat…] http://nn.wikipedia.org/wiki/Abrahamittiske_religionar http://no.wikipedia.org/wiki/Abrahamittisk_religion http://www.bandoli.no/norsk/moderat_trussel.htm Her er noen link...

Her er noen linker som burde gi deg litt opplysning. Du bør lære deg å google og studere lett tilgjengelig informasjon om du skal unngå å gjøre så mange fakta blemmer som du gjør her i forumet.

Kan bare anbefale deg go' gutten å selv å ta til etterretning det DU anbefaler meg å gjøre. I tillegg viser du et infantilt reaksjonsmønster, noe mennesker i alle ald. gjør når de kommer til kort, som f.eks. etter gang på gang har fått påpekt at de har store mangler på elementær kunnskap. Ofte gjør dette utslag i å bedrive avsporinger, personfokus og persondebatt. Og en link til Wikipedia er jo veldig seriøs å legge ut, for der kan gud og hvermann redigere innholdet.

1
Talibaner Jeg gleder meg til PST leser innleggene til en del brukere her, de sender vel psykologer hjem til noen brukere ute på landet, istedenfor å sende ageneter for avhør.

Tenker du på dine egene innlegg vennen?, og hvorfor gleder du deg til at PST leser hva du har skrevet......

Har du nylig hatt besøk av en psykolog, eller venter vennen snart å få besøk av en psykolog....

Vennen agenter blir ikke sendt ut for å avhøre ( det er det du prøver å si ikke sant? ), men jobber som navnet sier som agenter, eller prøver vennen å si / fortelle oss at agentene skal til avhør dvs. bli avhørt....

1

Ja, de har vel allerede ansatt hun Pratepuler og Lars PFLP Gule, Norges nye radarpar. Det er skremmende at vi nå lever i et angiversamfunn, litt som under annen verdenskrig.

Alle burde lese denne "statusoppdateringen" fra PST og la seg skremme i sitt innerste demokratiske jeg!

1

Så var det artikkelen om PST da

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4235120.ece

Det er greit for meg at politiet driver med etterretning, det er mer det selvoppnevnte angiverkorpset som bekymrer meg.

De ville møte "islamkritikk med argumenter" - men det finnes ingen argumenter, da må samfunnet ty til meningsterror.

1

Lignende innlegg

Laster...