Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Geirijo

Degos 2 - Arial race 1

Herlig fotballkamp, som må være et slag i ansiktet for rasister, og dem med genetiske, og vestlige kultur preferanser.

En fotballkamp som klart hører hjemme i dette forumet.

Og finalen blir Degos versus Degos. I europeisk finale. Slikt setter virkelig spiss på debatten, og setter rasister, og dem med forstyrret personalitet i forhold til rase, og kultur, på prøve.

1
96 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En fotballkamp som klart hører hjemme i dette forumet,.

Ble denne fotballkampen spilt i Norge........? Forresten hvilken fotballkamp er det som ligger til grunn for / er ment som basis for atter en tøyse TS fra Geir I. på VGD's IR&FK........

1

Og finalen blir Degos versus Degos

kaller Geir I / omtaler Geir I. / bruker Geir I. den nedsettende betegnelsen degos om sør-europeere (i hovedsak brukt om spanjoler og portogisere, noen ganger også om italienere)? Det er IKKE bra!, kan igjen bare se på dette som atter en bekreftelse på at Geir I. er den største rasisten på VGD!

1

forstyrret personalitet

Er deg seg selv Geir I. har i tankene her? Meget treffende omtale / beskrivesle av deg selv dette Geir I.! Forresten heter det IKKE personalitet men personlighet. Litt begreps & ord-forvirret nå igjen?

PS! Bruker Geir I. den nedsettende og rasistiske omtalen / benevneslen degos på sør-europeere.......

1

personalitet i

Hvordan står det til med personaliteten din for tiden?, har den det bra.......

1
Geirijo Hmm, merkelig resonnement. Jeg provoserer rasistiske holdninger, og blir rapportert for rasisme? Er ikke det å snu dette tema på hodet? Forøvrig en ikke ukjent taktik fra den siden...

Jeg provoserer rasistiske holdninger, og blir rapportert for rasisme? Er ikke det å snu dette tema på hodet?

Du er veldig merkelig som skal liksom provosere rasistiske holdninger med å komme med rasisme. Det ordet du bruker er som å si n-ordet til en svart mann.

Har en italiensk familie i vennekretsen, og det ordet du bruker vet jeg er rasistisk.

1

Desperate forsøk på å avlede debatten fra tema ved personangrep avvises. Dere må skjerpe dere, og komme med noe saklig begrunnet og tema relatert. Å angripe min person er fåfengt i denne tråden. Det må dere skjønne.

Dere forsøker etter beste evne å få moderator til å stenge denne tråden. Jeg håper moderator er voksen nok til å avvise slike forsøk.

1
Geirijo Mine holdninger er meget klart anti-rasistiske. Og det vet du fra min historie i dette forum. Så ikke prøv deg med denne form for hitling.

Og det vet du fra min historie i dette forum. Så ikke prøv deg med denne form for hitling.

Så du som har vært reserve pappa for yngsten og eldsten og resten av det private fotball-laget til en "asylsøker" negresse fra Somalia, og har fått unger med en annen "asylssøker" negresse fra Somalia kan DU tillate deg å være en rasist / utvise helt klart rasistiske holdninger og ordbrul ovenfor sør-europeere......?

1

Lignende innlegg

Laster...