Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Fremtidshåp

Ikke bare snikislamisering, men islamisering

I media og rundt om nå er de aller fleste enige om at FrP og Siv ikke skulle brukt ordet snikislamisering. For det kan virke støtende på våre nye muslimske landsmenn. Det er snart ikke stuerent nå å si at denne store bølge av muslimske flyktninger, asylsøkere og innvandrere de senere år er en stor belastning for landet vårt.

Man blåser opp noe som Siv sa for 4 år siden. Det hun da sa var det minste en modig og oppegående politiker skulle sagt. Jeg tror folk flest helt glemmer hvilke holdninger og grums som kommer i den store muslim-gruppen. De fleste av disse menneskene er bra folk, bevares, men de fører med seg en kultur og religion som meget fort kræsjer med vår kristne kultur og religion.

Man glemmer at en ekstremistisk mann som Arfan Bhatti for bare 2-3 år siden sto utenfor den amerikanskje ambassaden og ropte "Obama, Obama, we are all Osama". Med seg hadde han en stor gruppe som støttet ham varmt.

Tidligere sto den såkalte "profeten" frem midt i Oslo - sammen med 2-3000 muslimer - og truet Norge med terror dersom de ikke fikk viljen sin. Han ble i etterkant konfrontert med sine uhyrlige trusler, og kalte dem da for en advarsel. Snakker meg om. Og media slo seg stort seg til ro med det.

Og det er bare 3-4 år siden at tusenvis av muslimer, sammen med blitzere og venstreradikale, gikk helt bananas i Oslos gater, ødela biler, butikkvinduer m.m. for flere millioner kroner. De ropte "ned med Israel, ned med jødene !"

På flere skoler i Oslo mobber muslimske barn jødiske og kristne barn, slik at flere av mobbeofferne har skiftet skole. De muslimske barna får mer og mer makt. Å lese eller synge en enkel kristen bordbønn er ikke lenger gangbart, for da kan man jo "støte" muslimene.

Dette blir nedtonet i media og blant mange politikere og eksperter. De er mer opptatt av ikke å støte noen muslimer enn å stå opp og si at slik oppførsel som nevnt ovenfor her er helt uakseptable. Om de ikke vil innordne seg og takke det norske samfunn for alt vi har gjort for dem i deres nød, kan de bare pakke kofferten og komme seg tilbake dit de kom fra.

For det som skjer nå, er egentlig en katastrofe for hele nasjonen vår. Mange muslimer er en tikkende bombe, enten til drap på egne familiemedlemmer eller direkte drap eller terror på vanlige nordmenn. Det har allerede skjedd noen tilfeller, og flere kommer om vi ikke tar disse truslene og frekke holdningene på alvor.

6
60 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I media og rundt om nå er de aller fleste enige om at FrP og Siv ikke skulle brukt ordet snikislamisering. For det kan virke støtende på våre nye muslimske landsmenn. Det er snart ikke stuerent nå å si at denne store bølge av muslimske flyktninger, asylsøkere og innvandrere de senere år er en stor belastning for landet vårt.

Du forstår at begrepet SNIK islamisering vitner om at det liksom er en bevist konspirasjon av noen?

1

Mange av disse mest ekstreme muslimene, og de utgjør noen hundre, er den rene fortroppen til Al-Qaida.

Men naive nordmenn lukker øynene for trusselen og er mer opptatt av Siv Jensens klare beskrivelse av mange muslimer "snikislamisering".

1

I media og rundt om nå er de aller fleste enige om at FrP og Siv ikke skulle brukt ordet snikislamisering. For det kan virke støtende på våre nye muslimske landsmenn.

"Våre nye landsmenn" er vel etter hvert vant til diverse rare utspill fra FrP. Det er et større problem både for partiet og landet forøvrig at FrP i utlandet lett blir sammenlignet med adskillig mer ekstreme utenlandske partier.

Ellers er det i grunnen rart at enkelte tolker en økt sekularisering av samfunnet som islamisering - det dreier seg jo om stikk motsatte utviklinger. Sekulariseringen har heller aldri muslimene stått veldig hardt på for - det er først og fremst humanetikerne som har kjempet for dette.

At vi har noen ekstremister er selvfølgelig trist (uansett hva slags religion eller ideologi de legger til grunn for ekstremismen), men siden samfunnsutviklingen ikke tar hensyn til disse ekstremistenes ønsker, kan vi heller ikke si at disse utgjør en islamisering.

2
sirjoss888 [sitat…] Du forstår at begrepet SNIK islamisering vitner om at det liksom er en bevist konspirasjon av noen?

Enkelte tolkninger av Koranen og Hadith, som mange muslimer retter seg etter, gir rettningslinjer for hvordan en skal og burde spre Islam. Virkemidler som er tillatt er blandt annet vold, andre virkemidler er løgn og bedrageri. Interne dokumenter fra det muslimske brorskap, og til og med uttalelser fra enkelte muslimske ledere og talspersoner, både i midtøsten og europa, bekrefter at muslimer bevisst bedrar og utnytter de ikke-troende samfunnene for at Islam skal få grobunn, makt og til slutt dominere. Så, SNIKISLAMISERING er definitivt ikke noe oppspinn. Tilfeldigvis er europeere såpass naive og suicidal at mange muslimer glemmer å snike skikkelig. Mange har også forstått at de ikke trenger å snike engang, de kan faktisk bare storme inn med brennende flagg, hærverk, trussler og krav. Og hva svarer vi med? Mer naivitet, helt til krampa tar oss og tvinger oss på kne.

3

For det kan virke støtende på våre nye muslimske landsmenn.

Alt virker støtende på dem. De har ropt ulv så mange ganger at jeg ikke kan ta de seriøst lenger.

2

En trøst er at dere alle ber til den samme jødiske guden. Når man greide å venne seg til kristendommen, så burde man etterhvert venne seg til islam også.

1
sirjoss888 Multikulturelt er ikke ensbetydende med muslimsk. Og globaliseringen av verden kan ikke ha kommet som et skjokk på folk, da skal man ha bodd rimelig under en sten.

Mitt eksempel viser at kan noe så viktig som det multikulturelle samfunnet snikinnføres, er det vel ikke en umulig tanke å frykte at også det islamske samfunnet kan snikinnføres.

Det ser ut til at flertallet av folket "har bodd under en stein" mens forvandlingen fra det homogent etniske til det fargerike fant sted.

1
legokrati En trøst er at dere alle ber til den samme jødiske guden. Når man greide å venne seg til kristendommen, så burde man etterhvert venne seg til islam også.

Å huttetu da !!! Når man først har fått kjenne Guds godhet og Jesu kjærlighet i sitt hjerte, da vil en aldri - ALDRI - kunne godta og ta en slik kvasi-religion som islam til sitt hjerte. Denne religionen står sterkt imot kristendommen og jødedommen, og forakter Jesu kjærlighet, ydmykhet, hans gjengjeldelse av ondt med godt osv.

Islam er en sverdets religion og vil aldri kunne forenes med kristendom. Da ville jeg heller vært vanlig verdslig. Ja, det ville faktiske vært bedre å være Human Etiker enn muslim. Det er en forførelse i tiden. Denne religionen kan ikke gjøre noen mennesker lykkelige. De forblir den samme bortsett fra at de ber 5 ganger for dagen og holder noen visse strenge lover.

Ellers kan de visst både lyge og hate.

1
sirjoss888 [sitat…] Du forstår at begrepet SNIK islamisering vitner om at det liksom er en bevist konspirasjon av noen?

Du spør ikke meg,men uansett:

klart "noen" ønsker islamisere Norge,det har utallige artikler i media vist åpent at også Norge har innenfor sine grenser.

Islamistenes fremste mål,uansett organisasjon,er å islamisere verden globalt. Det målet er ingen hemmelighet:det ligger i selve begrepet "islamisme".

Men personlig mener jeg man kan kutte ut ordet "snik":for dette foregår svært så åpent.

3
Fremtidshåp Å huttetu da !!! Når man først har fått kjenne Guds godhet og Jesu kjærlighet i sitt hjerte, da vil en aldri - ALDRI - kunne godta og ta en slik kvasi-religion som islam til sitt h...

Å huttetu da !!! Når man først har fått kjenne Guds godhet og Jesu kjærlighet i sitt hjerte, da vil en aldri - ALDRI - kunne godta og ta en slik kvasi-religion som islam til sitt hjerte. Denne religionen står sterkt imot kristendommen og jødedommen, og forakter Jesu kjærlighet, ydmykhet, hans gjengjeldelse av ondt med godt osv. Islam er en sverdets religion og vil aldri kunne forenes med kristendom. Da ville jeg heller vært vanlig verdslig. Ja, det ville faktiske vært bedre å være Human Etiker enn muslim. Det er en forførelse i tiden. Denne religionen kan ikke gjøre noen mennesker lykkelige. De forblir den samme bortsett fra at de ber 5 ganger for dagen og holder noen visse strenge lover.

Det er mange forskjeller, men det grunnleggende verdenssynet i alle tre religionene har flere likheter enn ulikheter.

Humanismen er jo en variant av kristen tenkning (fra renessansen), så det hadde ikke vært et stort sprang.

1
NiGoZeroIchi [sitat…] "Våre nye landsmenn" er vel etter hvert vant til diverse rare utspill fra FrP. Det er et større problem både for partiet og landet forøvrig at FrP i utlandet lett blir sam...

ekstreme utenlandske partier.

Dumt det der ja. Selv om det har kommet halvbrune utspill noen ganger fra det partiet så har de ikke tilknytning til ekstremister og det er bra. Og de har vært flinke til å rydde opp når enkelte av deres egne har tråkket i salaten.

1

Å lese eller synge en enkel kristen bordbønn er ikke lenger gangbart, for da kan man jo "støte" muslimene.

Tja, det er vel ikke bare av hensyn til muslimene at dette har blitt mindre vanlig. Humanetikere og andre kan også bli "støtt" av dette.

Etter å ha jobbet i barnehage i Oslo øst med mange muslimske barn i over ti år, har jeg f.eks. kun en gang opplevd et barn som ikke fikk lov av foreldrene til å gå rundt juletreet. Han var Jehovas vitne. Så det er ikke alltid at det bare er muslimene som er "vanskelige".

1
vadefugl [sitat…] Dumt det der ja. Selv om det har kommet halvbrune utspill noen ganger fra det partiet så har de ikke tilknytning til ekstremister og det er bra. Og de har vært flinke til...

Selv om det har kommet halvbrune utspill noen ganger fra det partiet så har de ikke tilknytning til ekstremister og det er bra.

Ikke nå lenger. Men Anders Langes parti ble vel i sin tid opprettet med støtte fra apartheidregimet i Sør-Afrika?

1

Jeg ser at trådstarter er religiøs, så der forsvant respekten totalt. Men om man ser bort fra overtro, så er jeg mye enig.

Når det gjelder ordet "snikislamisering", så vil jeg si at det kan med rette brukes. På samme måte som Norge ble "voldskristnet" i sin tid.

Jeg stemte Frp pga helheten, ærligheten og folkeligheten de står for. Men de har et stort problem. Det er deres stadige tilnærming til kristne. Religion og politikk bør holdes avskilt.

1
jeolno Overgangen fra et etnisk homogent land til et flerkulturelt samfunn skjedde uten at folket var klar over hva som skjedde. Den store omveltningen kom ikke etter en folkeavstemning....

Jeg er ikke helt enig, for det har vært mange som har advart mot det.

Svarene var at de hadde vrangforestillinger og at det aldri ville gå så langt.

Nå har vi mange bydeler der det omtrent ikke bor nordmenn, skoler der det bare er innvandrere, vi har hatt opptøyer, og nye typer kriminalitet. Hele veien har alle som har advart mot det blitt demonisert som farlige mennesker, nazister osv.

Myndighetene, og statsstøttede medier har løyet til oss under hele denne totalt udemokratiske prosessen.

1
Sapient-X Jeg er ikke helt enig, for det har vært mange som har advart mot det. Svarene var at de hadde vrangforestillinger og at det aldri ville gå så langt. Nå har vi mange bydeler der det...

Nå har vi mange bydeler der det omtrent ikke bor nordmenn, skoler der det bare er innvandrere, vi har hatt opptøyer, og nye typer kriminalitet. Hele veien har alle som har advart mot det blitt demonisert som farlige mennesker, nazister osv.

Myndighetene, og statsstøttede medier har løyet til oss under hele denne totalt udemokratiske prosessen.

Ja, overgangen til det multikulturelle samfunn har skjedd "under denne totalt udemokratiske prosessen".

Med andre ord det "fargerike samfunnet" er snikinnført.

Hvorfor er det da så utenkelig at også det "islamske samfunnet" kan bli snikinnført?

1

Lignende innlegg

Laster...