Innvandring, Rasisme og Flerkultur

keenio1

Du, ja du venstrevridde der, tror du virkelig at

alle disse asylsøkerne som kommer hit er reelle asylsøkere? Tror du virkelig at ressursløse somaliere, eritreere, afganere kan hoppe på et fly å komme hit?

I dag kan vi lese i nettavisen om en mongolsk kvinne som ikke så noen fremtid i hjemlandet, og reiste da til norge. Eksemplene på dette er utallige, vesten lokker med sine velferdssamfunn, og snillistene står i kø for å slippe inn alle som vil.

At det betyr slutten for velferden bryr de seg ikke om, kanskje de ikke skjønner det, ikke vet jeg motivet.

Hadde verdenssamfunnet brukt alle pengene de ødsler vekk på asylindustrien på å ordne opp i de problemene som var i de respektive land hadde verden sett mye bedre ut, i stedet sitter vi og slår oss på brøstet når vi er så snill at vi tar i mot 1000 syrere mer i året...1000 syrere som vinner i lotto, hva med alle de andre? Hva med alle fattigfranser rundt om i verden, skal alle som vil få komme?

6
115 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

alle disse asylsøkerne som kommer hit er reelle asylsøkere?

Det er vel omtrent like mange som påstår at alle trenger beskyttelse som de som påstår at ingen trenger beskyttelse....

1

At det betyr slutten for velferden bryr de seg ikke om, kanskje de ikke skjønner det, ikke vet jeg motivet.

Bryr seg og bryr seg. Folk fortrenger nok de langsiktige konsekvensene fordi det gir en god følelse der og da å være «romslig» og «raus» og «ihvertfall-ikke-en-sånn-Frp-er».

Funker på samme måte som folk på Luksusfellen som får en god følelse av å shoppe og bruke penger i øst og vest uten å egentlig ha råd til det.

2

Det er grunnen til at de faller for Frp's individ egosentriske liberalisme. En ideologi skreddersydd for en priviligert elite, som ikke bryr seg om andre enn seg selv.

Har du tenkt på at besvergelser som repeteres for ofte lett mister sin troverdighet?

Det kan tenkes at de ved overforbruk virker mot hensikten.

2
Slettet-HH-JHG

Jeg er temmelig venstrevridd, og kan prøve å gi deg et innblikk i hvordan jeg tenker, dersom du virkelig er interessert.

Jeg tror at alle som søker asyl i Norge har det vanskelig der de kommer ifra, og har et håp om en bedre fremtid for seg selv og sine barn i Norge. Noen er forfulgt pga sin religion eller sine meninger eller sin etnisitet, men de fleste tror jeg rett og slett ikke ser noen fremtid i landene de kommer fra, og ønsker seg noe bedre. Kan du virkelig klandre dem. Dette ligner veldig på nordmenn som utvandret til Amerika av lignende grunner.

Dersom jeg hadde blitt født i Somalia eller Tibet eller Mongolia, så hadde jeg gjort HVA SOM HELST for å komme til Norge. Du måtte ha skutt meg på grensen for å forhindre det.

Dette betyr naturligvis ikke slutten på velferd. Det er reinspikka fremmedfrykt. Betød det slutten på velferd (i den grad kapitalister er i stand til å yte velferd) i USA da nordmenn innvandret? Innvandringen førte til store problemer for USA, f.eks den italienske mafiaen. Men vi er ikke nipsfigurer som sprekker og dør om vi møter problemer. Vi klarer å løse det meste. USA greide det ganske godt til kapitalister å være.

Problemene i Norge er bagatellmessige. Etter min mening er det desidert største problemet i Norge dårlig vær og mørke om vinteren, og det løser vi ikke ved å mure oss ute fra resten av verden.

Folk har alltid flyttet på seg. Ta en gentest, og spor genene dine til hvor de kommer fra i verden. Deretter bør du dra til de stedene, og sammenligne dem med Norge. God tur.

4
Msee [sitat…] Der var ingen velferd, så svaret er nei...
Slettet-HH-JHG

Jeg sa i den grad kapitalister er i stand til å yte det, og er enig i at den graden ikke er spesielt stor ;)

Men så lenge et statsbudsjett har en inntektside og de ikke svir av ALT på millitæret, så må de da ha en utgiftside som kommer innbyggerne til gode. Med litt velvilje kan vi kalle det "velferd" :)

1
onyx [sitat…] Har du tenkt på at besvergelser som repeteres for ofte lett mister sin troverdighet? Det kan tenkes at de ved overforbruk virker mot hensikten.

Når Frp's ideologiske fundament uttrykkes, så klokkereint som av TS, må det fremmheves som eksempel for dem som ikke vet hva Frps ideologi og politiske prinsipper har som fundament.

Frp er individ egosentrisk liberalisme for en priviligert elite. De som ikke hører til den definerte elite skal diskrimineres i forhold til ens egen gruppe.

Dette er dilemmaet til Frp i dagens debatt. Hvor mange i partiet gjerne vil skilles fra den mest ekstreme varianten av denne ideologien. Den som omtales som høyrepopulistisk og høyreekstremistisk.

1
Slettet-HH-JHG Jeg er temmelig venstrevridd, og kan prøve å gi deg et innblikk i hvordan jeg tenker, dersom du virkelig er interessert. Jeg tror at alle som søker asyl i Norge har det vanskelig d...

Jeg er temmelig venstrevridd, og kan prøve å gi deg et innblikk i hvordan jeg tenker, dersom du virkelig er interessert.

Jeg tror at alle som søker asyl i Norge har det vanskelig der de kommer ifra, og har et håp om en bedre fremtid for seg selv og sine barn i Norge. Noen er forfulgt pga sin religion eller sine meninger eller sin etnisitet, men de fleste tror jeg rett og slett ikke ser noen fremtid i landene de kommer fra, og ønsker seg noe bedre. Kan du virkelig klandre dem. Dette ligner veldig på nordmenn som utvandret til Amerika av lignende grunner.

Dersom jeg hadde blitt født i Somalia eller Tibet eller Mongolia, så hadde jeg gjort HVA SOM HELST for å komme til Norge. Du måtte ha skutt meg på grensen for å forhindre det.

Dette betyr naturligvis ikke slutten på velferd. Det er reinspikka fremmedfrykt. Betød det slutten på velferd (i den grad kapitalister er i stand til å yte velferd) i USA da nordmenn innvandret?

Hvordan kan du gå rundt å tro at alle som kommer hit har det vanskelig når det motsatte er bevist gang på gang?

Det første de gjør er jo å reise tilbake til hjemlandet på ferie, sender ungene sine på dannelsesreise til hjemlandet så de ikke skal bli for norske gjør de og.

Jeg klandrer ingen fattige for å ville skifte beite, men de fattige har faktisk ikke råd til menneskesmuglere, flybiletter osv.

De som blir forfulgt er religiøse minoriteter som kristne og diverse muslimske avarter.

Det er helt meningsløst å hevde at det er selvmordsgrunn å være født i somalia, og så jobbe 100% for at livet de hadde der nede skal opprettholdes her.

Også håpløst å henvise til nordmenn som utvandret til usa, der var det ikke noe sosiale rettigheter å heve for de som kom, det var opp til hver enkelt å overleve. om denne innvandringen vedvarer, forsvinner velferdsstaten, det er garantert. og paradoxet er at de som helst vil ha den, er de samme som ivrer etter å fylle opp med mennesker som aldri vil bli annet enn en utgift.

9

Total skivebom fra en individ egoist og sutrende Frp'er. Det er ingen som kan sutre så høylydt over at noen bryr seg om andre enn seg selv, enn det Frp'ere kan.

du som er trygdet bør jo virkelig bekymre deg..tenk om du må ut i jobb?

2

somaliere, eritreere, afganere

Kan jeg spørre deg om noe?

Hvis disse nevnte her og andre fra Asia, kommer hit i tusenvis og de klarer seg selv, både med hensyn til jobb og husvære. Hadde du da ønsket de velkommen?

1
keenio1 [sitat…] Hvordan kan du gå rundt å tro at alle som kommer hit har det vanskelig når det motsatte er bevist gang på gang? Det første de gjør er jo å reise tilbake til hjemlandet på...
Slettet-HH-JHG

om denne innvandringen vedvarer, forsvinner velferdsstaten, det er garantert. og paradoxet er at de som helst vil ha den, er de samme som ivrer etter å fylle opp med mennesker som aldri vil bli annet enn en utgift.

Jeg håper du er klar over at du generaliserer?

At folk drar tilbake og besøker slektninger og venner i landene de kommer fra er vel ikke så forferdelig? Selv om du finner enkelte skrekk-eksempler (veslejenta blir sent til onkelen sin for å bli kjønnslemlestet) er det fryktelig urettferdig å sverte alle asylsøkere pga enkeltindividers handlinger. Ikke gjør som utenlands presse, som sverter FRP pga enkeltpersoner som har vært medlem der.

Jeg skulle likt å sett fra SSB hvor mye en nyfødt norsk baby, blond og blåøyd med norsk mor og norsk far er beregnet å koste samfunnet. Fødselspermisjon til foreldrene. Barnetrygd. Kontantstøtte. Barnehage. Skole. Universitet. Helsekostnader. Trygd. Pensjon. Innimellom der noen år som skattebetaler, om vi er heldige. De færreste lønner seg. Staten har andre inntekter enn lønnstakere, (siden vi har vært heldige nok til å unngå høyre-styre som ville ha solgt seg ut av alt statlig eierskap.)

Vi trenger ikke tjene penger på enkeltmennesker i Norge. Heller ikke på den gjennomsnittelige innvandrer.

1
rødhvit Hehe.. Påstod Per Willy Amundsen... Men han kunne visst i sedvanlig Frp ånd ikke dokumentere det. Men så er visst ikke politiet og UDI helt enige med Per Willy.

Ni av ti asylsøkjarar som kom til Noreg i 2009, oppgav at dei ikkje hadde identitetspapir. [...] Svært mange legg likevel fram dokument som bidreg til å klargjere identiteten i ei eller anna form undervegs i asylsaka.

toalettene på flyene, togene osv er fulle i pass. hvorfor? fordi de blir fortalt at slik må det være, mens vi i vår misforståtte godhet gir de opphold på humanitært grunnlag.

1
Slettet-HH-JHG [sitat…] Jeg håper du er klar over at du generaliserer? At folk drar tilbake og besøker slektninger og venner i landene de kommer fra er vel ikke så forferdelig? Selv om du finner...

Når grunnen til at du får opphold er at du ikke kan oppholde deg i hjemlandet er at livet ditt er i fare har jeg faktisk store problemer med å akseptere at flybilletten hjem bestilles samme dag man får opphold.

det raserer asylinstituttet.

En norsk baby vil på et tidspunkt gå i pluss, du kan ikke laste foreldrenes kostnader på barnet, det er st separat regnestykke.

dette er regnet på, og det har du vel fått med deg.

oslo er vel første norske by som går på en smell pga godhetsindustrien.

det er heller ikke noen få skrekkeksempler, det er gjennomgående segresjon, innvandrergruppene seg i mellom, og overfor den etnisk norske befolkningen.

polakker er med polakker, vietnamesere med vietnamesere osv osv..

balkan all over om noen år.

1
Slettet-HH-JHG [sitat…] Jeg håper du er klar over at du generaliserer? At folk drar tilbake og besøker slektninger og venner i landene de kommer fra er vel ikke så forferdelig? Selv om du finner...

Staten har andre inntekter enn lønnstakere, (siden vi har vært heldige nok til å unngå høyre-styre som ville ha solgt seg ut av alt statlig eierskap.)

Så i din verden så er det egentlig bare kommunistiske land som kan tjene penger...

Men det er jo en selvfølge at en må ha et rimelig uriktig og temmelig absurd verdensbilde for å være venstrevridd, så no surprise there...

1
keenio1 Når grunnen til at du får opphold er at du ikke kan oppholde deg i hjemlandet er at livet ditt er i fare har jeg faktisk store problemer med å akseptere at flybilletten hjem bestil...
Slettet-HH-JHG

har jeg faktisk store problemer med å akseptere at flybilletten hjem bestilles samme dag man får opphold.

Selv har jeg store problemer med å tro at dette er vanlig å gjøre.

Jeg forstår at du er redd for det ukjente. Det er helt vanlig. Men folk flest er ikke monstere, hvorvidt de er født i Norge eller i et annet land.

Jeg har ikke nektet for at hurtig endring av befolkningens sammensetning (både etnisk og religiøst) fører med seg mange problemer som vi må løse.

Jeg ønsker å måtte løse de problemene heller enn å leve i uinnskrenket luksus i et land med stengte grenser. Jeg greier ikke drikke mer sjampagne nå -og jeg er sosialist.

1
Slettet-HH-JHG Jeg er temmelig venstrevridd, og kan prøve å gi deg et innblikk i hvordan jeg tenker, dersom du virkelig er interessert. Jeg tror at alle som søker asyl i Norge har det vanskelig d...

Dette ligner veldig på nordmenn som utvandret til Amerika av lignende grunner.

At du sammenligner nordmenns utvandring til amerika med det Norge opplever idag med innvandring, vitner om uvitenhet og et hån mot de nordmenn som søkte lykken i Amerika.

Typisk venstrevridd tankegang dette.

2

Lignende innlegg

Laster...