Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Fremtidshåp

Et muslim-rent Norge ?

Er det noen toppolitikere eller fremstående personer som har våget å slå til lyd for et muslim-rent Norge ??? Ikke som jeg har hørt, og heller ikke i andre nordiske eller europeiske land. Hadde noen våget det ville hele venstresiden gått fullstendig berserk og kalt en for rasist og muslim-hater av verste sort. En ville blitt pepet ut av de fleste.

Men vent litt nå. Under hele nazi-tiden var det snakk om å gjøre bydeler, hele byer, hele provinser og hele nasjoner jøderene (juden-rein). Hitler fikk tilslag på dette, og nazistene klarte først å deportere millioner av jøder og så siden myrde dem. De brukte stadig vekk ordet "Juden-rein" og det lød som "musikk" i mange anti-semitters ører.

Men dette ordet er ikke fremmed i dag heller. De fleste norske politikere, vårt pressekorps og storparten av den norske befolkning sier åpent ut uten å stusse at Vestbredden, de opprinnelig jødiske områdene Judea og Samaria, skal gjøres jøderene. Stort sett en hel verden krever det.

I 2005 ble Gaza jøderent, og nå trykker endog mange vestlige land på med at jødene må gi fra seg alle bosettinger for å gi plass til en palestinsk stat (nr. 2 i tillegg til Jordan) på Vestbredden og i Gaza. Ikke alle sier det, men alle mener det - jødene må flytte slik at pal-araberne kan få bo på hele Vestbredden alene.

De vil ha et jøderent Vestbredden - endog det meste av dette historisk sett er jødisk kjerneland. Nesten ingen reagerer på det. Da er det som det skal være.

Men om noen hadde kommet og slått til lyd for et palestiner-rent Israel, der det nå bor ca. 1,5 millioner pal-arabere, ville det blitt et ramaskrik. Og enda verre ramaskrik om noen våget å kreve et muslim-rent Norge. Da skulle vi fått høre det.

Ser vi hvor sterkt jødehatet ennå lever ? Eller er vi blitt så blendet av "politisk korrekthet" og PLO-propaganda her i landet at vi ikke makter å se det ?

3
88 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du er absolutt inne på noe der. Jeg ønsker ikke et muslim-rent Norge, men det er et faktum at palestinere kan leve godt i Israel, mens jøder neppe noen gang vil få kunne leve et fritt liv i palestinske områder eller i en eventuell palestinsk stat.

2

Jeg minner også om at i Israels nærmeste naboland, Jordan, bor det ingen jøder. Både der og i de palestinske områdene VB og Gaza er det forbundet med dødsstraff å selge jord eller eiendom til jøder.

Her i Norge er det ikke stuerent å si at vi har nok muslimer her. Personlig synes jeg at her er kommet alt for mange. Deres kultur kræsjer med den kristne kultur og det vil på sikt bli store konflikter.

Har ikke sett noen konflikter mellom jøder og nordmenn, og det vil heller ikke bli det med mindre muslimene oppvigler til jødehat. Dessverre har vi sett tilløp til det på skoler og i enkelte andre miljøer. Muslimske barn får andre norske barn med seg til å mobbe jødiske barn. Men vi hører nesten ingen protester mot det.

2

Sosialistenes dobbeltmoral er påfallende her ja. I det ene tilfellet kjemper de for etnisk rensning i midtøsten, mens når man bare snakker om å begrense innvandringen til Norge, så er det nazisme, rasisme og det som verre er!

1

De brukte stadig vekk ordet "Juden-rein" og det lød som "musikk" i mange anti-semitters ører.

Er jo andre ting fra mellomkrigstiden som har sin parallell i dag. Ikke handle med jødene, for eksempel, som nazistene skrev på jødiskeide butikker, har jo nå fått sin tilsvarende mening i "Boikott Israel" som rasistisk ungdom bruker i tide og ikke minst utide.

Det er bare så trist at disse regner seg sjøl som anti-rasister, uten å tenke over hva de faktisk er med på.

Men det er nå mest de voksne i de partiene de er med i som har skylda, der de inviterer til og med terrorister til sine oppdragingsleire.

2

Er det noen toppolitikere eller fremstående personer som har våget å slå til lyd for et muslim-rent Norge ??? Ikke som jeg har hørt, og heller ikke i andre nordiske eller europeiske land. Hadde noen våget det ville hele venstresiden gått fullstendig berserk og kalt en for rasist og muslim-hater av verste sort. En ville blitt pepet ut av de fleste.

Toget er forlengst gått for muligheten til å holde muslimer i store antall ute av Norge og Europa. Nå gjelder det bare å drive skadebegrensning.

3

Det er bare to muligheter i Israel . Enten må araberene få sammerettigheter som jødene , på alle plan , eller så må palestinerene enten få eget land , eller overført Jordan /Egypt .

Med Egypt mener jeg de såklate palestinerene i Gaza . De fleste av dem er jo egentlig Egyptere .

1

Nå er det en ganske vesentlig nyanseforskjell på å ville fjerne folkerettsstridige bosetninger, og det å ville fjerne et folkeslag fra et bestemt geografisk område. Jeg er helt enig i at mange på venstresiden har et uopplyst og unyansert syn på Israel/Palestina-konflikten, men trådstarter er vel heller ikke kjent for å være nyansenes flaggskip i så henseende ...

1

Er det noen toppolitikere eller fremstående personer som har våget å slå til lyd for et muslim-rent Norge ??? Ikke som jeg har hørt, og heller ikke i andre nordiske eller europeiske land.

I disse tider tror jeg man mer burdte konsentrere seg om muslimenes eget tilsynelatene forsøk i egne opprinnelsesland til "kristen/jøde-rene" områder.

Mens kristene i disse tider blir slaktet og forfulgt på det groveste i muslimsk dominerte områder i verden,så synes her være mest opptatt av at kanskje noen kanskje ser litt stygt på hijaben til ei muslimsk dame.

2
Ferrari28 [sitat…] Er jo andre ting fra mellomkrigstiden som har sin parallell i dag. Ikke handle med jødene, for eksempel, som nazistene skrev på jødiskeide butikker, har jo nå fått sin til...

Å trekke paraleller mellom det nazistene stod for og gjorde mot jødene og disse rasitiske ungdommene du her referer til er helt hinsides normal evne til sammenligne to vidt forskjellige ting. Ingen ting , selv ikke Hamas sin retorikk kan sammenlignes med det nazistene gjorde mot jødene.

1
fujis Det er bare to muligheter i Israel . Enten må araberene få sammerettigheter som jødene , på alle plan , eller så må palestinerene enten få eget land , eller overført Jordan /Egypt...

Burde egentlig ha innlemmet Vestbredden i Israel og gitt alle like rettigheter og israelsk statsborgerskap etter min mening. Gaza forholder jeg meg litt mer forsiktig til. Det er en kreftbefengt føflekk som vi ikke aner hvordan vil utvikle seg.

1

Hva med ett religionsrent Norge? Jeg personlig kunne tenkt meg en verden uten disse menneskeskapte vrangforestillingene.

Har ikke folk fått nok av nevrotiske tungetalene pedofile terrorister med terroristsupportere, fulle av seg selv? Min gud er den eneste rette sier de alle som en gjeng med sinnsyke tullinger. hm alle har rett? alle har feil? eller er faktisk en rett? Ja selvsagt din er rett. kjøtthue.

Jeg lurer jammen på om mennesker i flertall er fullstending idioter som har slike tullete behov for en pappa oppe i lufta som skal passe på dem. snakk om amøbetankegang da..

2

Hadde noen våget det ville hele venstresiden gått fullstendig berserk og kalt en for rasist og muslim-hater av verste sort.

Forhåpentligvis ville også mesteparten av høyresiden ha reagert høylydt.

2

De fleste norske politikere, vårt pressekorps og storparten av den norske befolkning sier åpent ut uten å stusse at Vestbredden, de opprinnelig jødiske områdene Judea og Samaria, skal gjøres jøderene.

Nei, de sier ikke det.

De sier at det er forbudt for en okkupasjonsmakt å bosette egen sivilbefolkning på okkuperte områder. En okkupasjon skal være rent militær. Når okkupasjonen er avsluttet, og et styre utgått av befolkningen i de okkuperte områdene er dannet, vil det være dette styrets oppgave å fastsette immigrasjonspolitikken.

1
jones-red.jr Å trekke paraleller mellom det nazistene stod for og gjorde mot jødene og disse rasitiske ungdommene du her referer til er helt hinsides normal evne til sammenligne to vidt forskje...

Nei, ikke egentlig. Parallellen er jo helt tydelig. Kanskje du prøver å legge andre meninger inn i sammenligningen enn det faktisk er der?

Hamas sin retorikk? Den begynner jo med Endlösungen som nazistene til sist endte opp med. Har du i det hele tatt lest charteret til de terroristene?

Takk og pris for ingen av de rasistiske ungdommene er organisert i et parti som støtter Hamas. Offentlig i det minste. Sjøl om både SV- og AP-representanter på Stortinget så tydelig har vist hvem de støttet, mens rakettene fløy...

1
Soulborn Hva med ett religionsrent Norge? Jeg personlig kunne tenkt meg en verden uten disse menneskeskapte vrangforestillingene. Har ikke folk fått nok av nevrotiske tungetalene pedofile...

Og har ikke Norge nok av sekulære og gudløse forbrytere og mordere ??? Omtrent hver eneste dag nå hører vi om mord, knivstikking og atter knivstikking. Kommer det av at disse menneskene følger Jesu lære om å elske sine medmennesker, velsigne dem som forbanner dem og be for dem som forfølger dem ???

I mitt kristne miljø er det stort sett ikke annet enn snakk om å gjøre godt for sine medmennesker, først og fremst i ekteskapet, i hjemmet, blant arbeidskolleger, naboer osv. Til dette trenger vi inspirasjon og åndskraft fra Gud. Jeg er årlig sammen med mange tusen kristne fra hele verden. Det som er vår hovedagenda er å vandre ydmykt blant våre medmennesker, være godgjørende, gavmilde, barmhjertige, puritanske osv.

At noen mennesker også fra religiøse miljøer kan skeie ut, er meget sørgelig. Men det er ikke inspirasjon fra det kristne budskap som gjør at de f.eks. en sjelden gang kan gjøre et overgrep eller gjøre andre synder. De er bare mennesker de også. De fristes like mye som alle andre.

Men vi får en veldig styrke i samhold. Derfor er de aller fleste kristne i min kristne krets gode og enkle mennesker, som gjør sin plikt, er godt likt i arbeidslivet - og ikke minst har gode ekteskap og familieforhold.

I kristne miljøer finnes det unntak. Men i verdslige og ikke-kristne miljøer florerer det langt mer synd, overgrep, stjeling, lyging, hat, ondskap m.v. Det er fordi de ikke har Jesus med seg eller fordi de har forkastet ham. Da er de åpne for de verste impulser og veien er kort, særlig de unge, til å skeie ut. Det får vi daglig melding om gjennom våre media. Dessverre.

1
Ferrari28 Nei, ikke egentlig. Parallellen er jo helt tydelig. Kanskje du prøver å legge andre meninger inn i sammenligningen enn det faktisk er der? Hamas sin retorikk? Den begynner jo med E...

Nazistene utførte - den endelige løsningen - og her ligger den enormt store forskjellen.

Har lest chartret til Hamas og har fordømt det på det sterkeste inne på midtøsten forumet til eder og galle fra en del pro-palestineres der inne.

Det nazi- tyskland stod for og gjorde , både når det gjelder jødene og andre folkeslag som også ble utsatt for folkemord i enormt stor skala mener jeg ikke på noen måte kan tillegges dagens - jødehat- , selv om retorikken til både jihadister og nynazister er mye av den samme som i -das dritte reich -

1
Ferrari28 Hva skjedde egentlig i Judea og Samaria første gangen de områdene ble okkupert? Var det noen jøder som helst der? Og fikk de bo, stemme, fastsette immigrasjonspolitikken?

Dersom du tenker på den jordanske okkupasjonen - jo det bodde en del jøder der (men langt unna et flertall). Disse ble vel fordrevet og har sånn sett rett til tilbakevending dersom de fortsatt regnes som flyktninger (en slik rett gjelder dog kun de som ble fordrevet og etterkommere av disse - ikke israelere generelt).

Dersom du tenker på tidligere erobringer - området har jo skiftet hender utallige ganger opp gjennom historien - har det garantert skjedd mengder av grusomheter. Mesteparten av dette har dog skjedd lenge før man begynte å bry seg med folkerett.

1
rothko62 Du er absolutt inne på noe der. Jeg ønsker ikke et muslim-rent Norge, men det er et faktum at palestinere kan leve godt i Israel, mens jøder neppe noen gang vil få kunne leve et fr...

Jeg synes det er en idiotisk sammenligning.

Palestinerne har levd i århundrer på territoriet til Palestina og dets okkuperte områdene som i dag kalles israel mens 90% av israelske jøder har ingen historisk eller genetisk forbindelse med Midtøsten.

Disse jødene har slått seg ned på territoriet til Palestina etter WW2. Deres opprinnelse er den tidligere Sovjetunionen og Øst-Europa. De okkuperte palestinske eiendommer mens deres eiere ble enten massakrert eller utvist.

1
Payser Jeg synes det er en idiotisk sammenligning. Palestinerne har levd i århundrer på territoriet til Palestina og dets okkuperte områdene som i dag kalles israel mens 90% av israelske...

Palestinerne har levd i århundrer på territoriet til Palestina og dets okkuperte områdene som i dag kalles israel mens 90% av israelske jøder har ingen historisk eller genetisk forbindelse med Midtøsten.

Du må bare venne deg til det. Israel ble lovlig opprettet for over 60 år siden, og landet kommer ikke til å forsvinne.

Palestinerne, derimot, burde jo forsøke å skape sin egen stat. De har hatt mange muligheter, men det ender med at de kriger mot hverandre.

1

Lignende innlegg

Laster...