Innvandring, Rasisme og Flerkultur

yeswecannot

Mange HER I LANDET er bekyymret uten grunn

En god del utlendinger har bosatt seg Norge først og fremst av økonomiske årsaker. De trives her og vil aldri finne på noe som skader dette landet. Men likevel er (yrkes)rasister så opptatt av hva som (kan) komme tuil å skje i fremtiden. En fremtid som for øvrig veldig få kan være sikre på vite alt om.

Mitt råd: la være gå sin gang og ikke ta all verdens sorger på forskudd. Det er mye annet å være bekymret for enn denne bagatellen.

1
60 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Å la ting gå sin gang er en utrolig dårlig taktikk. Å være forberedt og å påpeke høyst sannsynlige scenarier og årsaker til problemer er noe bedre. Men det kan se ut til at man uansett taper.

2

bare en bagatell i de store sammenheng. ER alle utlendinger voldtektsmenn?

AT utlendinger dominerer norske fengsler viser:

at systemet fungerer at de som ikke spiller på lag fortjener dette

samtidig som de gir mange jobber i kriminalomsorgen.

nok en bagatell som jeg ikke hadde mistet nattesøvnen min av.

VENNLIGST kom med noe langt sørre fare

og spar meg for de evige gnålet: kona-slipper-meg-ikke-til derfor har vi ingen unger.=folketallet norge synker. hallo! det rengs to for å lage unger og uten å knuse egg kan man ikke lage omlett.

eller på godt norsk: man kan ikke få både pose og sekk

1
yeswecannot bare en bagatell i de store sammenheng. ER alle utlendinger voldtektsmenn? AT utlendinger dominerer norske fengsler viser: at systemet fungerer at de som ikke spiller på lag fortje...

=folketallet norge synker.

Hva har det å si? Innen hundre år, så kommer befolkningen i hele verden totalt sett til å synke. Blir det bare å hoppe i havet da, siden det tydeligvis gjør at verden går under? Verdensbefolkning på 1-2 milliarder høres meget bra ut. Da må vi kraftig ned.

1
yeswecannot meget forsiktig ansalg. jeg sier absolutt alle. har du sett alle innvandrer kvinner om morgen? de som går med bøyd hode og gråter på vei til jobb? så sykt ulykkelig de ser ut noen...

Tror vi trenger forskning på området. Her er det mye som feies under teppet. Jeg synes det blir litt synsing å sette et tall men at det er snakk om 10000 vis av voldtekter begått i tvangsekteskap blant muslimer er det vel liten tvil om.

1

Mitt råd

Yeswecannot kommer med et dårlig råd. Når han blir mer voksen vil han forhåpentlig forstå hvor naiv han var i 2013.

1
Thommi Yes.

Yes

Leste ett av innleggene til yeswecannot der han sier at han er utlending og har 6 barn med 4 mødre her i landet, så dette er topp beriker!

1

Hvorfor er det ikke velstand i landene de kommer fra?

Er det vår oppgave å sørge for at alle har ikke-bærekrafig velstand?

Vi kommer ikke til å klare å opprettholde dagens nivå særlig mye lenger. Spesielt ikke når vi får 30-40 000 nye som ved ankomst skal ha alt vi har jobbet for et helt liv, mesteparten tynget ned med gjeld.

1

Mitt råd: la være gå sin gang og ikke ta all verdens sorger på forskudd. Det er mye annet å være bekymret for enn denne bagatellen.

Så en skal altså - se bort - , og håpe at en ikke får tilstander som det nå er i vårt nabolands tredje største by Malmø . Lenge leve naiviteten.

1

Lignende innlegg

Laster...