Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Hansaguden

Innvandrerforeldre svikter barna sier 18-åring

Yahya Hassan (18) tar et oppgjør med svik og hykleri i Danmarks ghettoer.Mange av foreldrene som innvandret fra Midtøsten på 1980-tallet, sviktet sine barn, snyltet på samfunnet og hyklet muslimske dyder, mener Yahya Hassan, som har skrevet om sin barndom i Danmark.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/--Innvandrerforeldre-sviktet-barna-og-snyltet-pa-samufnnet-7334326.html#.UlaSdag4WUk

Jeg regner med at det ikke er veldig annerledes her på berget. De som er de mest ihuga innvandringsforkjemperne klarer helt sikkert å se det på en annen måte, og hevde at det ikke er merkverdig at mennene stiller opp ungene på rekke for å dele ut 30-50 slag til hver, da vi må huske på at de kommer fra krig og elendighet, og av den grunn er traumatiserte og derfor må unnskyldes.

3
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Han bekrefter det meste som jeg kritiserer ved innvandringen, men venstresiden syns bare disse problemene er positivt. De liker at samfunnet forverres i den retningen.

1

Yahya Hassan (18) tar et oppgjør med svik og hykleri i Danmarks ghettoer.

Lurer på når noen i den venstreradikale PK-leiren skal ta et oppgjør med hykleriet der?

1

samfunnet og hyklet muslimske dyder, mener Yahya Hassan

Regner med at Hassan blir drapstruet og må ha hemmelig adresse og livvakter resten av livet etter disse uttalelsene.

2

Jeg tror dere gleder dere for tidlig. Greit at fyren skriver om dette, fordi problemmet finnes så abdolutt. Men synd for mange her så er 90% innva foreldre er ok som flølger meget nøye med sine barns oppvekst og gjøren og laden.

1

Første gang jeg hørte denne debatten var for vel 10 år siden i Frankrike. Siden den gang har den spredd seg til England, Tyskland, Nederland og nå Danmark. Fellesnevneren? Store grupper av uintegrerbare innvandrere fra den 3. verden, primært muslimer, som ser på Europa som et overflødighetshorn av velstand som det er fritt frem å forsyne seg av. Og det er det jo i stor grad også. Når det stilles minimalt med krav til de som kommer og det samtidig står en milliardindustri klar til å ta dem imot og tale deres sak, gir resultatet i grunn seg selv.

I dag har barna vokst opp og går rundt som krutt-tønner uten særlig fremtid i ghettostrøkene som foreldrene flyttet inn i for å bo mest mulig i nærhet til sin egen gruppe og slik at barna og resten av familien ikke skulle bli for påvirket av vestlig kultur. Et fullstendig selvforskyldt resultat midt i et Europa som er i ferd med å synke under på grunn av sin endeløse naivitet.

3

Yahya Hassan (18) tar et oppgjør med svik og hykleri i Danmarks ghettoer.Mange av foreldrene som innvandret fra Midtøsten på 1980-tallet, sviktet sine barn, snyltet på samfunnet og hyklet muslimske dyder, mener Yahya Hassan, som har skrevet om sin barndom i Danmark.

Meget bra det Hassan tar opp her, og viser hvor viktig en skikkelig integreringspolitikk er, og at man må passe på at det ikke dannes ghettoer.

"Nå er det på tide å snakke om dette, mener 18-åringen. - For selv om de fleste innvandrere er hederlige folk, er underklassen så stor at den ikke lenger kan ignoreres, mener Yahya Hassan."

Her belyser han hvor det er skoen trykker og innbyr til en seriøs og god debatt.

1
Sponvika [sitat…] Jeg ser du med jevne mellomrom kommer med slik påstander. Det hadde vært artig om du en eneste gang kunne dokumentere de.

Grunnen til dette er at store deler av venstresiden benekter og bagateliserer problemene, det skal ikke snakkes om, og de stempler folk som prøver å ta tak i dette som rasister og hva som verre er.

I tillegg til dette, så ønsker de heller ikke å forandre politikken, eller stramme inn, selv når man åpenlyst ser de negative konsekvensene og fremtidsutsiktene. Enkelte vil tilogmed ha en mer frisluppet innvandring fra tvilsomme land.

Hvilken annen konklusjon kan man da ha, annet enn at de liker utviklingen som blir tatt opp i aftenposten?

2

Lignende innlegg

Laster...