Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Sapient-X

Frykt for at nordmenn (sic) radikaliseres

ABC nyheter skriver om radikalisering av noe de kaller "nordmenn" i denne artikkelen: http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/10/11/pst-advarer-mot-radikalisering-av-nordmenn

Er PST drevet av fremmedfrykt, islamofobi og høyreekstreme vrangforestillinger?

Burde de holdt denne informasjonen for seg selv for å opprettholde illusjonen myndighetene vil skape om at et multkulturelt samfunn alltid vil være i harmoni?

Hvordan skal vi takle slike utfordringer i fremtiden og samtidig opprettholde et fritt samfunn?

1
109 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvordan skal vi takle slike utfordringer i fremtiden og samtidig opprettholde et

Resepten fra myndighetenes side er nok å ta inn mange flere slik som Sverige holder på med!

1

Enda godt at ikke også PST er politisk korrekte:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10144072

PST har lenge sett nærmere på norske statsborgere som støtter al-Shabaab.

En av de fremste Somalia-ekspertene i Norge, førsteamanuensis Stig Jarle Hansen ved Universitetet for miljø- og biovitenskap i Ås, uttalte tidligere denne uken at flere nordmenn med somalisk opprinnelse skal ha mistet livet i innsats for den somaliske terrororganisasjonen al-Shabaab.

1

Er PST drevet av fremmedfrykt, islamofobi og høyreekstreme vrangforestillinger?

Nei, de er realistiske og ser hva som skjer.

Nordmannen innblandet i kjøpesenter-terroren, Bhatti, Mohyeldeen og Krekar er de kjente eksemplene på dette og det er MANGE flere.

At PST informerer og advarer mot at personer blir ekstreme er langt bedre enn at de later som om det ikke skjer. På den måten viser de at dette blir langt merke til og at det ikke er akseptabelt.

2
Thommi Enda godt at ikke også PST er politisk korrekte: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10144072 PST har lenge sett nærmere på norske statsborgere som støt...

At det finnes mange ekstremister i disse miljøene er helt klart. De kommer hit med de samme verdiene som de folkene de sier de flykter fra, og vi gir dem bare næring her med rause støtteordninger og velferd.

Asylordningen må tilpasses dagens flyktningemønster og er ikke tilpasset en tid der folk flykter fra grusomme klan og stammekonflikter, eller sekteriske konflikter hvor alle er like grusomme. Vi bare bringer problemene inn i vårt eget land.

1
Sponvika [sitat…] PST er ikke drevet av dette og derfor er de heller ikke generaliserende i sine uttalelser, de klarer å skille mellom de radikaliserte islamistene og den jevne muslim.

De klarer de aller fleste.

Du er en av de som ikke skjønner at selve Islam som livssyn er ekstremt, diskriminerende og veldig rasistisk. En spreder av mer eller mindre godtatt jødehat. Du forsvarer en religion som oppfordrer til å hate andre folkegrupper.

De fleste muslimer er bra folk, men religionen deres er en fascistisk ideologi. Det er dette du ikke er i stand til å forstå.

1

Burde de holdt denne informasjonen for seg selv for å opprettholde illusjonen myndighetene vil skape om at et multkulturelt samfunn alltid vil være i harmoni?

Det er en grunn til at snart samtlige politikere nedover i Europa har begravd den flerkulturelle doktrinen. I dag snakkes det heller om det multietniske samfunnet (eufemisme for balkanisering), hvor etniske grupper lever i mer eller mindre lukkede samfunn side om side med hverandre. Hvis sameksistensen er fredelig kalles det multietnisk, hvis ikke kalles det for balkanisering.

Den europeiske flerkulturalismen var et sosialt eksperiment som gikk fullstendig å trynet og årsaken var bl.a. masseinfluksen av innvandrere fra land som ikke ønsket å integrere seg men som bare brukte flerkulturalismen som en unnskyldning for å fremme sin egen kultur og relgion. Litt som en gjest som tar over huset ditt mens du selv er for dum og naiv til å forstå hva som foregår, og når det endelig går opp for deg hva som har skjedd tør du ikke si ifra i redsel for at gjesten skal bli sint.

Mitt stalltips for fremtiden er at dette bare er begynnelsen.

5
WernerVonBraun [sitat…] Nei, de er realistiske og ser hva som skjer. Nordmannen innblandet i kjøpesenter-terroren, Bhatti, Mohyeldeen og Krekar er de kjente eksemplene på dette og det er MANGE fl...

Nordmannen innblandet i kjøpesenter-terroren, Bhatti, Mohyeldeen og Krekar er de kjente eksemplene på dette og det er MANGE flere.

Hverken Bhatti, Mohyeldeen eller krekar er Nordmenn, så svaret til PST er ; Nei, svært får Nordmenn radikaliseres og slutter seg til militante islamistiske grupper.

1
LarsenSindre70 Betegnelsen Nordmann går på etnisitet, disse som listes opp er norske statsborgere. Må legge til ;dessverre.

Betegnelsen Nordmann går på etnisitet, disse som listes opp er norske statsborgere.

Jeg er enig i det også. At innvandrere skal kunne bli kalt nordmenn er provoserende og på grensen til rasistisk mot etniske nordmenn, men nå er det en gang slik at har du Norsk pass så faller du under betegnelsen nordmann.

2

Nå er det ikke mange Nordmenn som er muslimer . Så å se etter radikale Nordmenn blandt oss etniske er tull .

Men av norske muslimer finnes det sikkert en hel del som er radikale . Det er bare å lete etter norske statsborgere med islam i bagasjen .

2

Lignende innlegg

Laster...