Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Motstrøms

Et 'dophues' bekjennelser.

"Han vedgikk også at hans ofte utagerende oppførsel var drevet av alkohol kombinert med adrinalinkicket av å lede en av Europas største protestbevegelser."

Personlig er jeg ikke i tvil om at den angrende synderen linken handler om ikke er noe engangstilfelle. Jeg tror 'mann' med hår på brystet' er overrepresentert blant rasister og annet brunt grums.

Heldigvis har noen en rest av vett i behold og makter en 'reorganisering' eller 'ommøbellering' av sitt tankeunivers.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10144128

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror 'mann' med hår på brystet' er overrepresentert blant rasister og annet brunt grums.

Hvem er overrepresentert blandt de i militante islamistorganisasjoner,der idag skjærer hodet av anderledestroende i bl.a Midtøsten?

De som deler handlende i et kjøpesenter mellom de som kan Koranen,og de som ikke kan den,og dreper de som ikke kan med kaldt blod? selv barn?

Har de også "Hår på brøstet"? Alkohol tror jeg deikke bruker,men de fylles kanskje av noe annet grums?

4

De som jakoline snakker om, er også høyre-ekstreme, i bunn og grunn.

Takket være vestlige mediers elendige analyseevner, så er høyre-ekstrem-begrepet for alltid linket til fotballhooligans og casuals.

1

Heldigvis har noen en rest av vett i behold og makter en 'reorganisering' eller

Robinson har jo skjønt at det å arrangere møter og demonstrasjoner ender bare i gatekamper og vold. I stedet vil han forsøke å bekjempe radikal islam på andre måter med bedre ideer og demokratiske virkemidler.

1
jotul De som jakoline snakker om, er også høyre-ekstreme, i bunn og grunn. Takket være vestlige mediers elendige analyseevner, så er høyre-ekstrem-begrepet for alltid linket til fotballh...

De som jakoline snakker om, er også høyre-ekstreme, i bunn og grunn.

Personlig er jeg ikke så begeistret for inndelingen "venstre/høyre"

Disse begrepene stammer jo fra partigrupperingens plassering i den franske nasjonalforsamlingen etter den franske revolusjonen.

Der satt de "kongetro" til høyre for presidenten ("til høyre" La droite)mens de radikale satt til venstre (la gauche). Denne plasseringen forsatte senere i det franske kammeret.

I Norge gitt til de politiske partiene Høyre og Venstre ,stiftet 1884.

Rasisme er f.eks ikke noe "bestemt parti":f.eks er fascistisk ideologi nærmere kommunisme,særlig i synet på staten og individet.

Personlig vil jeg heller bruke begrepet "totalitarisme" om slike farlige ideologier,som ligger bak islamismen,nazismen og kommunismen,og andre lignende forsøk på å skape ideologier der baserer seg på kun en Sannhet:deres egen.

Og der alle de som ikke deler samme syn på Sannheten,blir fiender,der sågar må drepes,for å skape det ultimate Paradis.

Enten Paradiset er basert på bare "rett-troende muslimer",bare "rett-troende kommunister",eller "rett-troende fascister/nazister" etc etc.

Slike farlige ideologier kan oppstå både rfra tradisjonelt venstre,høyre,eller basert på en tradisjonell religion etc.

1
finnur [sitat…] Robinson har jo skjønt at det å arrangere møter og demonstrasjoner ender bare i gatekamper og vold. I stedet vil han forsøke å bekjempe radikal islam på andre måter med be...

Ut fra det han sier i artiklene det vises til, har du belegg for å si dette?

Hva om han har sett lyset og blitt "helt omvendt"? Altså, at han nå er totalt konsumert av den moderate linja, med alt det medfører?

Det har nemlig jeg mistanke om.

1
jakoline [sitat…] Personlig er jeg ikke så begeistret for inndelingen "venstre/høyre" Disse begrepene stammer jo fra partigrupperingens plassering i den franske nasjonalforsamlingen etter d...

Jeg er enig i alt dette, men ved å viske ut skillet, gjør du landingen litt vel myk for venstresideskribenter.

Det hele må begynne med at disse innrømmer at all ekstremisme er like usmakelig - på en overbevisende måte - i ord og handling. Etter 22/7 ble jeg svært lite overbevist. Det ble svært tydelig at den hendelsen trigget et helt bestemt gen hos helt bestemte skribenter og andre menings-ytrere. Norge har definitivt ikke lært av hendelsen. I teorien vet vi at all ekstremisme er like ille, men når folk slipper følelsene til og viser sitt sanne ansikt, så fortsetter venstresiden å skrive om "høyre-ekstremisme" og høyresiden å snakke om "venstre-ekstremisme". Slik de alltid har gjort.

Dette er - sørgelig nok - et "godt" argument for at ekstremisme faktisk funker.

2

Bra at han sluttet. Det er mye bråk med slike demonstrasjoner og det er ikke bra. Greit å være i mot ekstreme høyre, venstre og islamisme, men å lage mest mulig leven, ja, ja.

1
finnur [sitat…] Robinson er blitt familiefar og ønsker å være i live slik at han kan følge med i barnas oppvekst.

Lurer på hvor mange muslimer worldwide som tenker akkurat samme tanke. At de helst vil være i live, mener jeg.

(Tenker da spesielt på land der islamister setter dagsorden gjennom mer eller mindre kamuflerte trusler om vold.)

Jeg tipper mange, mange millioner. Som egentlig kunne droppet hele religionen, så lenge familien bare kunne leve i fred og de selv og barna være trygge.

1

Heldigvis har noen en rest av vett i behold og makter en 'reorganisering' eller 'ommøbellering' av sitt tankeunivers.

Fra vondt til værre?

2

Lignende innlegg

Laster...